субота, 5. август 2017.

Kako sa Škorpijama?

Škorpija je simbol strasti, ali i ljubomore. Na prvi pogled pomislićete da su mirni i staloženi. Potreba za privrženijim i podčinjenijim partnerima im omogućava da imaju kontrolu nad svim oko sebe, iako prividno deluje da nije tako. Najviše im odgovaraju vodeni, a potom zemljani znaci, dok su im vatreni i vazdušni disharmonični, ali zbog Škorpijine strastvenosti mogu se dugoditi i takve veze. Vrlo su istrajni u svojim namerama, iako zbog toga često idu protiv sebe. 


astro-prirucnik-kako-sa-skorpijama 


  1. Ukoliko ste osoba koja voli da uspostavlja kontrolu nad drugima, nemojte gubiti vreme sa Škorpijom, jer će vam pokušaji da ih kontrolišete biti bezuspešni. 
  2. Ako ste se upustili u raspravu sa Škorpijom ili pak postoje neke nesuglasice, šta god radili nemojte ih pritiskati i zastrašivati, jer vam, zbog svoje potrebe da izvojevaju pobedu, zasigurno neće ostati dužni. Često umeju biti surovi i strogi prema porodici i prijateljima, zahtevaju fer igru, premda često neće odigrati po pravilima. 
  3. U njihovoj ljubavi strast je obavezna komponenta. Ovaj najseksipilniji znak zodijaka se vodi svojom dubokom i intenzivnom strašću, energijom i požudom. Ukoliko ne možete da podnesete tu količinu vatrene strasti, najbolje bi bilo da se povučete, pre nego što se opečete. 
  4. Bitno je da nikada ne slažete Škorpiju (ili bar da ona to nikada ne sazna). Ali takođe je važno da postoji neka doza misterioznosti u vama, ne morate sve karte da pokažete odjednom. Na taj način njihova strastvena intriga biće probuđena, što se rezultuje kao više zabave za oboje. 
  5. Kako uživaju u vašoj misterioznosti, tako vole i da zadrže određenu dozu privatnosti. Ipak, nema razloga za brigu, jer Škorpije su veoma odane i verne, a te informacije koje odluče da zadrže za sebe ni na koji način neće uticati na vas ili odnos među vama. 
  6. Ukoliko vam Škorpija dopusti da uđete u njihov svet i kaže da sa vama želi biti na duže staze, budite sigurni da to zaista misli. Zauzvrat, biće vam odana, ali isto to očekuje i od vas. 
  7. Istina je da ovaj znak može savršeno da fukciniše i kada je sam. Uživaju u društvu drugih ljudi koji doprinose kvalitetu njihovog života, ali im nisu preko potrebni jer su sami sebi dovoljni. Zato nemojte misliti da je ljubav koju osećaju prema vama zapravo potreba za vama, jer to bi bila velika greška!                                                                                     Izvor alphapisces.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.