субота, 8. јул 2017.

Saznajte kako će PUN MESEC 9. JULA uticati na Vašu Ljubavnu Vezu!


Pun mesec 9. jula 2017. je na 17. stepenu Jarca. Ovaj opasni pun mesec ima potencijal da uzrokuje ozbiljne probleme u vezi ako dozvolite da stvari odu van kontrole. Pun mesec može doneti pretnje, nasilje i sl. ali tu je realna šansa za kompromise i mir između ljubavnika ili pak nacija.
Saznajte kakve promene vam donosi Pun mesec i šta da očekujete 9.Jula u tekstu naših saradnika-astrologa sa sajta Alpha Pisces.org

Ovaj mesec će biti na samo jedan stepen od Plutona. Planeta snage i intenzivnosti transformiše se kroz destruktivnost. Ovo je najsnažnije što jedan pun mesec može dosegnuti. Emocije su već pojačane kad je pun mesec, ali sada postaju izuzetno jake. Mesec u konjukciji sa Plutonom izvlači duboka i jaka osećanja na površinu koja Vas mogu obuzeti. Možete biti opsednuti svojim emocijama i imati problema da se fokusirate na bilo šta drugo. Snovi, vizije, psihičke impresije ili intuitivni uvidi mogu imati jak uticaj na Vaše raspoloženje.

Interakcije sa ženama će biti posebno intenzivne. Možete pristupiti sopstvenim istinskim osećanjima i otkriti tuđa osećanja prema Vama. Potrudite se da ne reagujete previše burno na osećanja koja Vas obuzimaju. Vaša intuicija može biti ispravna, ali može zamagliti Vaš razum.

U vezi se možete susresti sa kontrolišućim ili manipulativnim ponašanjem kao što je ljubomora, sitno izjedanje krivice, pretnjama, nasiljem i samopovređivanjem. Udaljite se od negativnih i destruktivnih ljudi i okruženja. Vi možete nadmašiti  sopstvene izazivajuće emocije i ponašanja kroz meditaciju, samoanalizu, ili druge tehnike koje Vam omogućavaju da razumete sopstvena osećanja.

Bitke koje bijete sa drugima mogu Vam više reći o Vašem unutrašnjem konfliktu, dok pokušavate da pomirite razlike koje postoje između onoga što želite nasuprot onome što Vam treba.

Sunce u opoziciji sa Plutonom donosi krizu u vezi sa samopoštovanjem, ljubavnim vezama ili različitim događajima. Ovo se može pokazati kroz samodestruktivne karakterne crte kao što su zavisnost, špijuniranje ili tvrdoglavost. U vezama možete biti onaj  ko vrši manipulaciju, ljubomoriše ili se bavi špijuniranjem. Ako dođe do krize ovaj put, važno je da se ne bude previše samopouzdan, egotističan ili otporan na promenu. Promena može biti izvršena nad Vama ili je Vi možete podstaći. Svrha je popraviti se na bolje, da bi se mogao živeti kvalitetniji život i doživeti više satisfakcije. To će se verovatno desiti kroz bliski odnos, kao što je član porodice, bliski prijatelj ili partner.  

Na dan punog meseca u julu Mars je na oko 5 stepeni od Sunca. Potencijal za destruktivne emocije i reakcije je povećan. Bes je dodat već ekstemno snažnoj emociji i Vaše strpljenje će biti ozbiljno na testu.

Mars u opoziciji sa Plutonom daje intenzivnu strast za postizanjem najvećih želja. U ovakvom, takmičarskom duhu možete preći dugačke staze da biste ostvarili pobedu. Ako možete da kanališete agresivne i dominirajuće nagone, transformišuća priroda Plutona će Vam doneti znatna postignuća. Psihičke i kreativne težnje su favorizovane, ali takmičarska arena može uključivati biznis ili druge profesionalne oblasti u kojima se traže hrabrost i jačina.

Možda ćete morati da se borite sa jakim silama koje će raditi protiv Vas. One će tražiti slabe tačke u Vašim planovima i odbrani, ali moćne i prvobitne energije mogu aktivirati Vašu borbenost.
Sunce u konjukciji sa Marsom donosi izobilnu energiju i inicijativu koja mora biti potrošena na konstruktivan način, u suprotnom može biti štetnih posledica. Ako je ova „vrela“ energija ojačala u vašem telu,  biće spontano oslobođena, i to bez kontrole. Takvo oslobađanje nekontrolisane vrele energije biće brzo i destruktivno, samopovređujuće ili pak povređujući druge.

Ako je neko nesvestan ove nadolazeće energije to može dovesti do nesreća, agresije, napada besa itd. Prvo ćete primetiti ovu energiju kao iritaciju, dosadu ili nestrpljivost. Najbolja stvar je sebe konstantno okupirati pozitivnim aktivnostima.

Mesec u opoziciji sa Marsom čini da ste promenljivog raspoloženja i da prebrzo reagujete. Sitnice koje biste inače ignorisali, sada će vam smetati. Bes i tendencija da se postupa bez razmišljanja nose rizik da se minorne iritabilnosti pretvore u rasprave ili svađe. Ako se odlučite da se izolujete i budete sami, to će svakako sprečiti konflikt, ali sa druge strane morate naći svoj „izduvni ventil“, a da nikome ne nanesete štetu.

Merkur u sekstilu sa Venerom nudi „izduvni ventil“ i način kako da sebe odgovorite od potencijalnog konflikta. On ima prijateljski uticaj, smanjujući nivoe stresa i dodajući nešto harmonije Vašim vezama. Imaćete veće mogućnosti da ispoljite ljubav i naklonost. Dodatni šarm i društvene veštine će Vam pomoći da pronađete kompromis i mirno rešenje.

Ukoliko vas još nešto interesuje vezano za vaš horoskopski znak ili želite izradu natalne karte posetite Alpha Pisces sajt i kontaktirajte astrologa.  

Izvor Mogujatosama.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.