недеља, 30. април 2017.

MESEČNI horoskop za MAJ 2017. godine

Резултат слика за hello may  

OVAN
 
Možete da odahnete !
 
Nakon godinu i više dana tokom kojih je univerzum forsirao ovnove na naporan rutinski rad, situacija se od maja meseca drastično menja i ovnovima sledi period kada mogu da budu potpuno svoji, potpuno kreativni i vatreni do mile volje. Naime u toku narednog perioda ovnovima se savetuje da se nametnu i da budu zvezde u svom životu. Skromnost u njihovom slučaju ove sezone neće biti vrlina.
 
Planeta Merkur početkom meseca ovnovima donosi priliku da promene imidž, ili samo boju kose. Novim promenama biće potpuno zadovoljni ma koliko one bile drastične. Pravi je trenutka da se predstavite drugima onako kako želite da Vas oni vide.
 
Pun mesec 10.maja donosi nove uzbudljive ideje, iznenadne i osvežavajuće novosti kao i nove zanimljive kontakte. Pojačana nervoza i stres će doprineti nepromišljenim izjavama. Ipak, biće  Vam biti teško da ih kontrolišete i suzdržite se od izliva negativnih emocija.
 
U drugoj polovini meseca um će vam biti zauzet finansijskim konstrukcijama i zaokruživanjem kućnog budžeta. Postoji mogućnost da osmislite novi izvor zarade. Bićete jako kreativni kada su finansije u pitanju.
 
Poslednjih dana maja biće potrebno da se suprotstavite osobi koja Vas blokira ili otvoreno sabotira. Radićete pod pritiskom ali Vam neće biti teško da uložite napor i da završite ono što ste započeli. Nemojte očajavati ako ne budete naišli na podršku koju ste očekivali, shvatićete da Vam nije ni trebala.
 
 
    
 
  
 BIK
 
Konačno period kada možete da uživate u sopstvenoj režiji uz šolju tople čokolade! A to ste i čekali. Poslednjih godinu i po dana imali ste priliku da se posvetite slavljenju života i da uživate u pažnji koju ste stekli. Sada ste se nekako umorili od sve te pažnje i buke i želite da se odmorite uz daljinski i uz neki dobar film. Sa voljenom osobom ćete radije otići u bioskop nego na žurku o kojoj svi pričaju.
 
Univerzum želi da se u narednom periodu posvetite svojim emocijama i svojoj porodici. Počećete da razmišljate o renoviranju doma ili makar samo kuhinje. Bitno Vam je da osetite toplinu.
 
Ako zapostavite privatan život zbog karijere napravićete grešku.
 
Tokom prve polovine meseca želećete da se osamite i da posvetite vreme meditaciji, spavanju i odmoru. U drugoj polovini meseca ćete živnuti i misli će Vam biti okupirane novim velikim planovima koji su Vam sinuli tokom ovog mirnijeg perioda.
 
Pun Mesec 10.maja Vam donosi priliku i sposobnost da utičete na druge. Ukoliko ste planirali da uvedete neke promene u svoj život sada je pravi trenutak da ih saopštite ljudima na koje bi te promene eventualno uticale. Ovaj pun Mesec Vam donosi jaku intuiciju i jasan uvid u tuđe namere.
 
Poslednjih dana maja ćete biti izuzetno strastveni i probuditi emocije prema nekoj osobi. Bićete veoma harizmatični i privlačni. U vrtlogu ekstremnih emocija pomislićete da partner od Vas nešto krije.
 
Čuvajte se finansijskih manipulacija.
 
 
    
 

BLIZANCI

Konačno igrate na svom terenu!
 
Nakon godinu i po dana emotivnih potresa i trzavica situacija na nebu se drastično menja i univerzum od Vas očekuje da idete tamo gde ima ljudi i da se dobro provedete. Obzirom da je to ono u čemu ste najbolji nemate razloga za brigu. Pokušajte da izbegnete daleka putovanja, umesto toga odlučite se na kraća putovanja i bliže destinacije. Zapravo najbolje ćete se provesti u lokalu u svom komšiluku obzirom da Vam univerzum za naredni period sprema lekciju sličnu onoj koji je dobio Koeljov Alhemičar – sreća nije negde tamo preko sveta, sreća je u nama.
 
Pun Mesec 10.maja donosi intenzivne emocije i veliku želju da izadjete iz stanja apatije. Želite da popravite neku nepravdu koja je naneta Vama ili ste bili svedok iste. Ne krijete svoje namere. Potpuno iskačete iz koloseka i životne rutine. Nije dobro vreme za rizične poduhvate.
 
U prvoj polovini meseca maja Merkur će se potruditi da razmišljate o sebi i svojoj ulozi u društvu. Poželećete da menjate svet, medjutim druga polovina meseca donosi smirenje.
 
Sam kraj meseca donosi rasplet situacije koja se zakuvala i rešenja. Sve tenzije splašnjavaju same od sebe. Budite avanturista, spremite se da započnete nešto novo.
 
Saznaćete da je za Vas zainteresovan neko ko Vam se oduvek dopadao.
 
 
   
 
 
 

RAK

Od svih znakova univerzum će u narednom periodu najviše sreće, vezano za materijalne stvari pokloniti baš rakovima, i to će trajati do kraja godine. Spiritualna lekcija koja Vam se sprema je da kada je novac u
 
pitanju – dobijamo onoliko koliko smatramo da smo zaslužili. Zato dragi Rakovi u narednom periodu – smatrajte da zaslužujete puno ! :)
 
Pun mesec 10.maja donosi rakovima jake emocije. Nemojte da se izgubite u pokušaju da spasete neku osobu ili ideju.
 
U prvoj polovini meseca razmišljaćete o svojoj karijeri i bavićete se planovima u vezi iste, dok je druga polovina meseca rezervisana za razmišljanje o vašim snovima, nadama i željama. Treba da znate da veliki planovi koje budete kovali u narednom mesecu zapravo uopšte nisu toliko nemogući niti daleko od realnosti. Nemojte da Vas okolina ubedi u suprotno.
 
Oko 19.maja očekujte zabavan i lagan period. Očekujte da neko bude darežljiv prema Vama. Zahvaljujući toj osobi osetićete se veoma optimistično. Nemojte se razočarati ako neko obećanje od pre ne bude ispunjeno.
 
Što se tiče ljubavi, imaćete više opcija.
 
Narednog meseca je bitno da budete umereni u jelu i piću, jer će ga za Vas biti na sve strane.
 
 
 
 
 
 LAV

Počinje Vaša era !
 
Naime od ovog meseca pa do kraja 2018.godine univerzum će forsirati Lavove, kao i sve ljude koji poseduju tipične kvalitete lavova: ličnu harizmu i toplinu, šarm jedne dive i držanje dostojno članova kraljevske porodice. Dragi lavovi, Vama je to sve urođeno. Slobodno pokažite šta imate. Savet koji važi za Lavove i Ovnove skromnost u narednom periodu za njih neće biti vrlina.
 
Početak meseca obeležava odlično raspoloženje i velika inspiracija za kreativno stvaralaštvo. Odličan period za Lavove koji se bave šoubiznisom, umetnošću i svim ostalim što zahteva nadahnuće.
 
Nakon prve polovine meseca kada će lavovi intenzivno razmišljati o putovanjima, jezicima koje bi mogli da savladaju kao i kursevima koje bi mogli da polože, u drugoj polovini meseca razmišljaće na mnogo praktičniji način a i biće veoma ambiciozniji, do neprepoznatiljivosti.
 
Druga polovina maja je prilika da ostvarite dugotrajnu finansijsku dobit sprovođenjem praktične ideje u delo. Spojićete staro i novo, moderno i tradicionalno – i time oduševiti nadredjene.
 
Poslušajte savet starije osobe u vezi posla.
 
Nemojte pristajati na kompromise u ljubavi.
 
 
 
  

DEVICA

Device su se poslednjih meseci bavile slikom o sebi koju su stvorile u svetu, a narednog meseca univerzum želi da se pripadnici ovog znaka bave slikom svoje duše i stvarima koje ih zapravo čine srećnim. Pokušajte da se osamite uz omiljenu knjigu ili muzički album. Ne preterujte sa poslom iako će Vam se činiti da tako bežite od nepoznatih novih osećanja.
 
Pokušajte da se ovoga meseca oslonite na svoju intuiciju. Ako Vam se neka obaveza ne obavlja – izbegnite je.
 
Oko 10.maja je odličan period da se proslavite vezano za marketing, društvene mreže, i informacione tehnologije. Odličan dan da članovima svog tima predstavite svoju novu ideju. Dolazite do značajnih informacija.
 
U prvoj polovini meseca bićete suočeni sa strahovima odnosno iracionalnim stavovima za koje ne treba da bude mesta u vašim mislima. Kada je vaše raspoloženje u pitanju, druga polovina meseca će izgledati kao duga posle kiše. Bićete radoznali , vedri i planiraćete putovanje.
 
Krajem meseca radite pod pritiskom ali postižete. Neka osoba će odigrati značajnu ulogu vezano za Vaš posao. Neko Vam remeti planove, ali ipak na kraju odlučujete da obavite sve sami. Obavljate mnogo konstruktivnog posla.
 
Ljubav: Dozvolite sebi romantično sanjarenje vezano za osobu za koju mislite da je nedostupna jer zapravo i nije.
 
 
  
 
  
VAGA

Budjenje iz zimskog sna !
 
Vage su poslednju godinu provele u osamljivanju i povučene iz javnosti, što je vrlo netipično za njih. Ovaj mesec im donosi ponovno aktiviranje u društvenom životu. Poželeće da u udju u politiku i biće uspešne u bavljenju istom (za razliku od skoro svih ostalih znakova kojima se uglavnom savetuje bavljenje sobom u narednom periodu).
 
Šta god radili savet vagama je da u narednom periodu ne budu arogantni jer to može skupo da ih košta.
 
U prvoj polovini meseca vage će biti spremne na kompromis i saradnju. Ukoliko potpisujete važan ugovor sačekajte da prodje 5.maj.
 
Pun mesec 10.maja vagama donosi veliku ambiciju i postavljanje novih ciljeva, kao i pojačanu veru u sebe. Privlačite sreću i dobre okolnosti. Porast popularnosti i realizacija planova.
 
U drugoj polovini meseca vage će se baviti svojim strastima, hobijima ili idejom koja ih motiviše.
 
Krajem meseca donosićete hrabre odluke i bićete neustrašivi u svim segmentima života, tako i vezano za ljubav. Zacrtaćete sebi cilj koji bi mogao da postane opsesija. Pazite se manipulatora.
 
Imaćete priliku da upoznate veoma intenzivne ljude.
 
 
 

ŠKORPIJA

Došlo je vreme da se škorpije okrenu sebi i svojoj karijeri. Ukoliko Vam se desi da Vas razočara ili demotiviše iskustvo vezano za posao, potrebno je da ne okrećete ledja situaciji nego da se suočite sa njom i da je prevazidjete. U narednom periodu najgore što možete da uradite je da odlučite da je svet okrutan i da Vas ne zaslužuje, zapravo univerzum Vam sada šalje prepreke da bi video koliko ste snažni. Ukoliko te prepreke prevaziđete bićete desetostruko nagradjeni.
 
U prvoj polovini meseca razmišljaćete o poslu i o svojoj svakodnevnoj rutini koja Vam se može učiniti iscrpljujuća, pa ćete odlučiti da se otarasite nekih obaveza koje su zapravo višak.
 
Pun mesec 10,maja koji se dešava baš u Škorpiji čini Vas preosetljivim. Imate potrebu da se okružite umetnošću u kojoj inače uživate – na primer, poželećete da provedete dan gledajući omiljene serije ili čitajući omiljene knjige. Imate određenu moralnu dilemu. Period obeležava emotivna tenzija.
 
U drugoj polovini meseca razmišljate o mogućim novim partnerstvima – kako poslovnim tako i romantičnim. Odličan period za započinjanje nove saradnje.
 
Pred sam kraj meseca blokade i negativni uticaji nestaju i bivaju zamenjeni nežnom podrškom i generalnim osećajem lakoće. Nalazite rešenje
 
 
 


STRELAC

Strelčevi su poslednjih godinu dana bili primorani da konstantno budu ozbiljni što se njima uopšte nije toliko svidelo. Sada konačno mogu da odahnu jer nailazi period kada će ponovo moći da se posvete onome što najviše vole - proučavanju života.
 
Od maja pa do kraja godine univerzum će forsirati strelčeve da putuju, da čitaju zanimljive knjige i da ne gube vreme sa lokalnim ispijačima kafe. Naime velika bi greška bila protraćiti narednih nekoliko meseci na ljude od kojih nemate šta novo da naučite.
 
U prvoj polovini meseca strelčevi će biti romantični i zaneseni, dok će drugu polovinu meseca rezervisati za razmišljanje o praktičnim problemima – plaćanju računa i slično. A tako im je i bolje jer će biti mnogo konstruktivniji i efikasniji u drugoj polovini maja.
 
Pun mesec 10.maja strelčevima donosi priliku da ispadnu veoma profesionalni i da oduševe poslovne saradnike i šefove. Biće veoma spretni, oprezni i praktični.
 
Oko 20.maja nastupa nekoliko dana slavlja i dobrog raspoloženja. Bićete ekstravagantni, i možete potrošiti dosta novca. Određena osoba uspostavlja veoma veliki uticaj na Vas. 
 
Ljubav: Može Vam se dopasti neobična i obrazovana osoba.
 
 
 

JARAC

Poslednjih godinu dana ste učili o svetu oko sebe, bogatiji ste za neka iskustva a sada se spremite da otkrijete šta je to što Vas pokreće i zanima. U narednom periodu univerzum želi da se posvetite nečemu – osobi, hobiju ili ideji - bez da postavljate pitanje: "Šta ja imam od toga?" , a imaćete, ako zaista budete uživali u davanju.
 
Oko 9.maja imaćete veliki uticaj na druge. Osetićete se moćno i to je dobar dan da uvedeteu svoj život promene koje dugo priželjkujete.
 
Pun mesec 10.maja donosi jarčevima priliku da kvalitetno organizuju ljude oko sebe, i time sebi drastično olakšaju posao, kao i povoljne okolnosti vezano za poslovno putovanje. Vodite računa o izjavama koje danas dajete. Pažljivo sa teškim rečima.
 
U prvoj polovini meseca bavićete se svojim domom i ukućanima, a i pitanjima srca, dok je druga polovina meseca period kada ćete konačno moći da se opustite i potpuno posvetite sebi i stvaranju. Ljubav: miriše na romansu.
 
 
 


 VODOLIJA

Vodolije su poslednjih godinu i po dana bile konstantno suočavane sa svojim unutrašnjim strahovima sa idejom da se oni prevazidđ. To je bila spiritualna lekcija kojom su se bavili. Od maja pa do kraja godine univerzum od njih očekuje da pokažu spremnost za saradnju, timski duh i kooperaciju, to je nova spiritualna lekcija za njih!
 
Pun mesec 10.maja donosi pregršt novih kontakata i poruka na koje treba odgovoriti. Tih dana Vodolije će biti zauzete a ideja će imati za izvoz. Doduše ne i koncentracije da ih zapamte.
 
U prvoj polovini meseca Vodolije će biti zatrpane raznim informacijama i kao da će svaka vest prvo doći do njih, bilo bi dobro da iskoriste taj period i poboljšaju svoju poslovnu situaciju. Svakako odličan period za biznis i samopromociju, dok je druga polovina meseca period kada će vodolije razmišljati o punjenju baterija na nekom mirnom mestu daleko od svih tih aktuelnosti.
 
Najbolja stvar koja se dešava vodolijama u maju je prilika da inkorporiraju nove tehnologije i nove ideje u svoj biznis. Svakako imaju priliku da impresioniraju osobe od autoriteta nekom svojom svežom idejom. Uvode novi sistem u svoj rad.
 
Ljubav: Vodite računa da ne odbijete osobu koja je zapravo stvorena za Vas.
 
 
 
 
  
 RIBE

Ribe će u maju morati da budu precizne i tačne. Univerzum Vas forsira da poradite na svojoj radnoj etici i na svojim navikama. Biće potrebno da budete odgovorni i organizovani. Ako uspete da bez poteškoća obavite sve svoje obaveze, vratiće Vam se višestruko.
 
Ovog meseca imate višestruku korist od oslanjanja isključivo na sebe. Izašli ste iz perioda kada niste mogli ništa da uradite bez tuđe pomoći. Za sve ste morali da čekate na nekoga ili nešto. Taj period je iza Vas. Sada je potrebno da pokažete da ste profesionalac i se na Vas može računati.
 
U prvoj polovini meseca ribe će se baviti finansijama i smišljanjem alternativnih izvora prihoda. Praktični ste i prija Vam takav pristup životu.
 
Pun mesec 10.maja ribama donosi veoma pozitivan period. Imaćete osećaj  kao da ste na vrhu sveta. Imate podršku ljudi koji su Vam bitni. Vaša strategija se pokazuje kao uspešna.
 
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.