петак, 31. март 2017.

Mesečni horoskop za april 2017. godine



Kažu da je april najlepši mesec u godini….sve zeleni, cveta, priroda buja – vreme je iz dana u dan sve toplije…prosto rečeno – savršenstvo. E, pa u ovako finom mesecu red bi bio da I tranziti planeta budu dobri po nas…bar bi to tako trebalo, jel da?

Tokom ovog perioda čak četiri planete će ići retrogradnim hodom – Venera doduše samo do polovine meseca kada kreće direktno, Saturn kreće unazad 6-og, Merkur kreće unazad 10-og a Pluton 20-og aprila.

Prva planeta koja menja znak je Venera, koja se 3-eg vraća u znak Ribe u kojem će boraviti do 29-og u mesecu. Tokom celog ovog perioda formiraće kvadrat sa Saturnom iz znaka Strelca, pa nas I na dalje očekuje neizvesna emotivna, ali I finansijska situacija, rešavanje ljubavnih I novčanih problema koji se vuku već dugo, obnove emotivnih veza iz prošlosti… Saturn kreće retrogradnim hodom 6-og aprila, poslednji put u znaku Strelca. Vratiće nas još jednom korak unazad, da istestiramo sve ono što smo u proteklom periodu uradili, da proverimo još jednom strukture koje smo izgradili, staviće na test vremena naše namere, planove.

Merkur kreće retrogradnim hodom 10-og aprila u znaku Bika, prirodnom polju ličnih vrednosti, finansija. Kao I uvek kada je ova planeta retrogradna – doći će do sporosti u odvijanju komunikacija, mogući su nesporazumi I izlazak na površinu grešaka iz prošlosti.

11-og aprila imamo pun Mesec u znaku Vage – kulminacija dešavanja u emotivnim I poslovnim odnosima. Simbolika ovog punog Meseca bi bila – svakom prema zaslugama – pa će rezultati biti shodni uloženom trudu I u poslovnom I u emotivnom segmentu u prethodnom periodu. Moguće su velike pozitivne, ali I negativne promene I u jednom I u drugom sektoru – sve u zavisnosti od toga koliko ste “dali sebe” da svoje bitne odnose učvrstite. 20-og aprila Sunce prelazi u znak Bika, Merkur se vraća unazad u znak Ovna I Pluton kreće retrogradnim hodom. Sve je najviše vezano za poslovnu, materijalnu simboliku – u prevodu – pokušaćemo da u svoje ruke uhvatimo uzde dešavanja I napravimo konkretnije promene, koje smo već u prethodnom periodu donekle pokrenuli.

21-og Mars prelazi u znak Blizanaca, donoseći nam praktičnost, veliki intelektualni stimulans, spretnost, oštroumnost. Bićemo željni pokreta I akcije. Ipak, pošto su Blizanci prirodno polje saobraćaja, u ovom segmentu je potrebno više opreznosti. Ne žurite nigde.

26-og imamo mlad Mesec u znaku Bika koji označava ulazak u jednu novu, poslovno – finansijsku fazu koja je pred nama, a koja će biti ispunjena događajima I mogućnostima za pokret.

29-og Venera ulazi u znak Ovna, sada u svom direktnom hodu. Od sada, pa sve negde do juna meseca non stop će biti, prvo u širem, a onda u tačnom sekstilu sa Marsom, donoseći velike aktivnosti u muško – ženskim odnosima. Kratak rezime – veći deo meseca imaćemo utisak da se ništa posebno ne dešava – biće naglašena stagnacija I uglavnom usmerenost na dešavanja iz prošlosti I u emotivnom I u poslovnom segmentu, koja ćemo pokušavati da rešimo I razrešimo. Tek treća dekada meseca doneće neke konkretnije pomake I otvorene mogućnosti da promenimo situacije koje su nam važne. Očigledno je da se moramo vratiti “korak unazad” da bi se neki novi putevi otvorili pred nama. Nadajmo se da će biti lepši I bolji od dosadašnjih.

 Srećno u aprilu!!!

Izvor malihoroskop.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.