петак, 3. март 2017.

Budi sa onim ko će se boriti da bude uz tebe

Picture  

Usred tog okeana lica, bezbrojnih alternativa i beskrajnih mogućnosti, izabrao je tebe. Nakon početne privlačnosti, osjećaja afiniteta i one neuhvatljive potrage za ljubavlju koja obično asocira na savremena iskustva udvaranja, on već zna da je baš tebe tražio. 

Nema oklijevanja, sumnji ili plana B. On se zaljubio baš u tebe. Ti si okupirala sve njegove misli.

Kada se ujutro probudi misli na tebe, i prije odlaska na spavanje ti si poslednja misao koja mu prolazi kroz glavu. Nije te stavio po strani, već u centar svog života.

​Nije te stavio na pijedestal, ali te gleda i voli zbog toga ko si, možda i više. Ako je sa tobom to nije iz dosade, usamljenosti ili bilo kakvog dodatnog razlga, već samo zato što te voli.

Budi sa onim ko će se potruditi da ti pokaže koliko si važna za njega. Neće biti osnova za zabune, nesporazume ili sive zone.

Svaki dan će biti prisutan, kako bi pokazao ozbiljnost svojih osjećanja prema tebi. U tvom životu njegovo prisustvo će biti tako snažno da neće imati vremena da ti nedostaje. On će ti apsolutno darovati svoje srce, i odlučno objasniti da si ti za njega jedinstvena.


Kada te bude vodio na svoja omiljena mjesta, neće to raditi da bi te impresionirao već zato što želi da vidi osmijeh na tvom licu. Pričaće ti sve što treba da znaš o njemu, čak i više od toga. Željeće da sazna sve o tebi, i tako ćete razmijeniti i najskrivenije tajne vaših duša.


Budi sa onim koji će se boriti za tebe u teškim trenucima. Kada se svijetlost priguši, duge nestanu i dođu duge i tamne noći.

On se nikad neće umoriti od tvog ćutanja, a ti ćes se pitati zašto. Biće odmah iza tebe kad se nađeš u sred rasprave. Boriće se za tebe čak i kada ubijediš sebe da ne zaslužuješ da budeš sa njim. Razbiće tvoje zidove kako bi ti pokazao da nemaš razloga za strah. 
Njegova ljubav je bezgraničnai nezadrživa. Da bi ti pokazao svoju iskrenost spreman je da te prati i na kraj svijeta. Želi da te voli do kraja vremena, za sva vremena. Bez obzira na oblake koje se naginju ka horizontu, on ne može da zamisli ideju da između vas može da bude gotovo.

Budi sa onim ko će se boriti da bude tebi ravan. Tvoj kolega u borbi, tvoj partner i najbolji prijatelj.
 
Kada poželiš da odeš, povući će te za ruku, spreman da sa tobom pobjegne od rutine. 

U njegovom prisustvu, svijet je usklađen. Život jedna velika avantura. Sunce sija intezivnije. Dišeš mnogo bolje. Tvoje srce je ispunjeno ljubavlju i srećom.


On te tješi i daje ti ogromnu podršku u ovoj surovoj realnosti života. On je taj blještavi znak koji te vodi u sigurnu luku u najopasnijim trenucima. Ohrabruje te i inspiriše da dostigneš i veće visine.


Budi sa onim ko će se boriti za tebe jer si obećala da ćeš jednog dana kada ga pronađeš i ti učiniti isto za njega. 


Zaslužuje tvoju ljubav, posvećenost i čekanje.


Do tada, ne zadovoljavaj se s manjim od toga!


Liane White
  

Prevod teksta: visionealchemica.com  

Prevele: Ana i Beba Muratović bebamur.com

Tekst u celosti preuzet sa bloga Bebamur. com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.