субота, 25. фебруар 2017.

Pomračenje sunca u znaku Riba: Pazite šta potpisujete i govorite!

Prvo od dva pomračenja Sunca u ovoj godini, dogodiće se 26. februara u znaku Riba. Više uticati na muški ego, volju i ambiciju. Roditelji da obrate pažnju sa kim im se deca druže i komuniciraju 

 Ilustracija / Foto: Thinkstock  

Prvo od dva pomračenja Sunca u ovoj godini, dogodiće se 26. februara, kada Mesec (duša, podsvest, majka, žene, masa) bude zaklonio Sunce (svest, vitalnost, energija, muškarci, društveni položaj) u znaku Riba. Zato će ova prirodna pojava više uticati na muški ego, volju i ambiciju, nego na predstavnice nežnijeg pola.  

Pošto Sunce upravlja Lavom, znakom ljubavi, mladih, sporta, zabave, igara na sreću, šou biznisa, aspekti koje obrazuje sa Merkurom i Neptunom, upozoravaju da pazite šta potpisujete i izjavljujete, posebno ako ste zbog posla prisutni u javnosti, kako vas neko ne bi prevario ili opljačkao, kao i da čuvate vredne predmete, ključeve, kreditne kartice, mobilne telefone, automobil. 

Roditelji bi trebalo da povedu više računa o tome s kime se njihova deca druže i komuniciraju preko interneta i društvenih mreža. Vozači bi morali da budu oprezniji za volanom, ne samo zbog vremenskih uslova, već i zbog učesnika u saobraćaju pod dejstvom alkohola ili droge koji mogu da ih ugroze. 

Ako su vam podznak, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter ili Saturn blizu 8. stepena Riba, stepena pomračenog Sunca, period nije povoljan za zakazivanje venčanja, veridbe, selidbe, putovanja u inostranstvo, podizanje kredita, kupoprodaju nekretnina i sklapanje novih poslova. 

Ipak, pomračeno Sunce u konjunkciji sa Merkurom (biznis, komunikacije, flert, kraća putovanja) i Neptunom (podsvest, institucije zatvorenog tipa), budi maštu i inspiraciju kod umetnika, a pogoduje i psiholozima, psihijatrima, naučnicima... Polusekstil sa tranzitnom Venerom, planetom novca i ljubavi, iako oslabljenom u Ovnu, može da vam donese uvećanje prihoda preko nekog honorarnog ili paralelnog posla, a nekome i paralelnu vezu.

Pomračenja Sunca, 26. februara, najviše će osetiti Ovnovi i Lavovi, budući da je u njima Sunčev uticaj najjači, a Vage i Vodolije najmanje. 

OPREZ NA POSLU I U LjUBAVI 
 
 Iako će pomračenje biti vidljivo iznad većeg dela Južne Amerike i u većem delu južne i zapadne Afrike, njegov uticaj osetiće svi, pa i stanovnici Srbije. Najmanje nedelju dana uoči i posle ove pojave, budite oprezniji na poslovnom i emotivnom planu. Nemojte da podižete kredit, kupujete ili prodajete nekretnine, sklapate nove poslove, a nije vreme ni za selidbu, venčanje, veridbu.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pomračenje Sunca u vašem 12. astrološkom polju, upozorava da pazite šta potpisujete i izjavljujete. Bićete uspešni, ako ste umetnik, lekar, naučnik, arheolog, farmaceut.

BIK (21. 4 - 21.5)
 
Sunce, pomračeno u 11. astrološkoj kući, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i potpisivanje ugovora sa strancima. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko isprovocira.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6) 

Pozicija Sunca, pomračenog u vašem astrološkom polju karijere, opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ako se bavite poslom, zbog koga često putujete.

RAK (21. 6 - 22.7)

Vladalac vašeg znaka, Mesec, simbol emocija, dominira u pojavi pomračenja Sunca u vašoj devetoj astrološkoj kući, što može da prolongira saradnju sa strancima ili odlazak na neki seminar.

LAV (23. 7 - 23.8)

U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca, u astrološkom polju novca, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, potpisivanje ugovora kao i da čuvate vredne predmete.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Sunce, vladalac vaše astrološke kuće intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, najavljuje moguće probleme na emotivnom planu. Ako ste roditelj, povedite više računa o deci.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Pomračeno Sunce u vašem šestom astrološkom polju, donosi vam nove poslovne ponude. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, moguć dogovor u četiri oka sa osobom na položaju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Sunce pomračeno od Meseca u petoj astrološkoj kući, upozorava da obratite više pažnje na decu, ako ste roditelj. Moguća tajna romansa sa osobom koja se bavi umetnošću ili sportom.

STRELAC (22. 11 - 21.12) 

Pomračenje Sunca u vašem četvrtom polju utiče na odnose u domu, kao i sa partnerom. Povedite više računa o svojim izjavama i izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Pomračeno Sunce u vašoj kući mentalnog stanja, donosi vam šansu da ostvarite ono o čemu odavno maštate, ako ste umetnik. Moguća romansa sa harizmatičnom osobom koja zbog posla često putuje.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Pomračeno Sunce, vladalac polja ljubavi, čini vas nesmotrenim, naročito ako ste muškarac u zrelijim godinama. Obratite više pažnje na konkurenciju i izbegavajte nepotrebne troškove.

RIBE (120. 2 - 20.3) 

Sunce zaklonjeno Mesecom u vašem znaku nagoveštava tajnu romansu sa umetnikom ili lekarom. Osoba kojoj je potrebna vaša podrška ili pomoć želi da razgovara s vama u četiri oka.

Izvor Novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.