недеља, 26. фебруар 2017.

Mlad mesec u Ribama i pomračenje Sunca

Pre nego što počnete da čitate, predlažem da pustite ovaj link isceljujuće muzike da vam ide u pozadini. Omekšaće odbrambene snage uma i otvoriti srce za prijem isceljenja.

Predivno, utešno, regenerišuće, ispunjeno energijom ljubavi i bezuslovnog prihvatanja vas, onakvih kakvi zaista jeste u svom izvornom obliku.

Osetite ljubav koja je u vama i svuda oko vas, šta god da se dešava.

Ponekad su periodi izazovni, ali to ne menja vašu istinsku prirodu.

Vi ste najčistiji, iako bi um da vas ubedi u drugačije.

Oprostite sebi i drugima. Svi rade najbolje što mogu u datom trenutku.

Ako vam se plače, dopustite to sebi. Ako ste besni, pitajte sebe, šta mi je to potrebno u ovom trenutku?

Svako ima svoj ritam, pravac i stazu kretanja. Neko će vam se pojaviti, oživeti aspekte za koje niste ni znali da postoje, samo da biste u sledećem trenutku prepoznali da ste opet sami, u šumi novih iskustava, pitajući se “Šta se zapravo desilo?”

Život dalje slika na vašem platnu ono što vam je potrebno, ne čekajući vašu spoznaju u uzrocima i posledicama određenog događaja. Ide napred, sa ili bez vaših uvida.

Ponekad je naizgled teško dopreti do unutrašnje sreće, kada se ona do svog maksimuma proživela u susretu sa drugim Bićem. Imajte svakako na umu, da radost, sreća, ljubav i sveprožimajuća emocija koja tada nastaje, nije nigde nestala.

Iz vas je izronila i sada je tu.

Otpustite strogoću i doživljaj povređenosti ili nepravde, jer nas današnji dan upravo na to podseća.

Birajte blagost i prepoznajte da je sve baš kako treba da bude, čak iako suze kupaju vaše obraze. One su ionako samo izraz nevinih delova vašeg Bića koji ne osuđuju, već sve razumeju i sa lakoćom opraštaju.

Ne srljajte u novo, samo radi prestravljenosti da će osećaj nedostatka večno da traje, već svedočite mikro procese koji u vama sazrevaju i budite budni za sve što se menja u Izvoru koji je kao takav večan i već savršen u svemu što jeste.

Nije ovo vreme akcije, već dubokog svedočenja čudesima koja su u vašem iskustvu, makar to bile i neprijatnosti, jer ponekad upravo one znaju da donesu najvrednije darove za našu dalju životnu putanju.

Učimo ovih dana šta možemo, testirane su nam granice, spremnost da volimo bezuslovno, bez kontrole i u proceni uma. Nekom ide lakše, nekom malo teže. Teže je onima koji duboko veruju u raciom doživljenu stvarnost, koja je hladna, surova i ne pokazuje nagoveštaj novih mogućnosti. Lakše je drugima koji veruju u svoju intuitivnu prirodu, koja voli čak i kada joj se istrgne nešto/neko iz iskustva, jer takvi duboko u sebi znaju da je ta ljubav večna, da nije povezana sa objektom fascinacije, već je njime samo aktivirana.

Moćan je dan, a i period pred nama u kojem upoznajemo suptilniju stranu sebe, koje se mnogi još uvek plaše i ne znaju kako da veruju u dobro i u mogućnosti, samo zato što intuitivno vođstvo daje male nagoveštaje, poput mrvica smernica i to za kontrolišući um deluje prestravljujuće.

Pozvani ste odaberete poznatu agoniju samopreispitivanja, koja vas drobi i gura u ćoškove vaših najmračnijih odaja, za koje verujete da su validni pokazatelji stvarnosti ili da zapravo odaberete poverenje. Tu čudesnu emociju koja ne daje nikakvu garanciju, već vama uručuje obeležje vodiča koji ne kreira osećanja prijatnosti ili sumnje, već je kao takav izraz sigurnosti, bezbednosti i ljubavi kakvu um ne može ni u najluđoj fantaziji da pretpostavi.

Gde god da ste odabrali da budete, na oblacima vaše mašte, na krilima univerzuma ili se još uvek batrgate u živom pesku vaših misli ili doživljavate sebe nesnađeno kao riba na suvom, proživećete svoju istinu. Ona vam je kao takva toliko stvarna i toliko ste energije već uložili u sopstvenu projekciju, da osim vas, niko ne može i nema snage, niti moć da vam pokaže drugačije.

Neka vam bude kako ste osmislili za sebe. Ja vas samo skromno podsećam, da je to moguće promeniti i da ta promena nije merljiva prolaskom vremena niti bilo kakvim tehnikama i manipulacijama. U pitanju je osvešćivanje duboke vezanosti za patnju i stres, koji deluju ka jedine mogućnosti.

Želim vam da svetlost u vama, probudi uspavane aspekte i da nemilosrdno smrvi sve iluzije kako bi radost, ljubav i mir bili u vašem iskustvu.

I umesto pomračenja, neka vas nove prilike sagledavanja stvarnosti okrepe i daju vetar u leđa.

Sa punim poverenjem u najuzvišenije dobro…
Biljana Bedričić


pexels-photo (1)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.