среда, 14. децембар 2016.

Mesec u Blizancima - Refleksija



Mesec u Blizancima poseduju u karti pričljivi ljudi. Mogli bi da pričaju o svemu i svačemu. Zanimljivi su, radoznali, ali moraju da shvate da treba da slušaju nekad druge ljude, a ne da vode monolog. Dosta čitaju, sve ih zanima, o svemu imaju mišljenje. Vrlo lako uče.

Problem je u tome što ponekad mogu da budu površni, da ne sagledaju celu sliku, nego da vide samo ono što im je prihvatljivo. Treba da budu oprezniji šta kome pričaju, da ne preteruju sa razgovorima preko telefona. Auto moraju da proveravaju svaki put pre polaska na put. Pažljivo sa dokumentima, čitajte ugovore koje potpisujete.

Ne ,,otvarajte" se komšijama, drugim ljudima lako, jer neko može to da iskoristi. Ovi ljudi lako uspostavljaju prvi kontakt, prijatni su i mogu da se lako bave trgovinom ili marketingom. No, kao roditelji mogu da razumeju svoju decu lako, jer su i sami deca u duši.

Oni odbijaju da odrastu, što nekad nije dobro i uvek mora da postoji neko ko ih gura u budućnost. Uvek su nasmejani, vole da se šale, ne vole teške teme i opterećujuće situacije.

autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.