недеља, 16. октобар 2016.

Nad nama je Supermesec, da li je to dobro ili loše

Danas, danas. Mnogi nisu spavali....


Autor:
 
Ovaj Mesec je u znaku Ovna, iznad nas će biti od nedelje 16. oktobra u 6:30, a uticaj ćemo osećati naredne dve nedelje, sve do mladog Meseca. To znači sledeće..


https://media1.giphy.com/media/bwMBeR7UTI5aM/200.gif#73  


Super Mesec nazivaju još i Lovački ili Putnički. Tada se ljudi pripremaju za zimu ili treba već da budu spremni za nju.

Potrebno je da odlučite šta treba da započnete sada. Sve što možete sami odradite sami, ne treba Vam pomoć drugih ljudi, iako će svi biti naklonjeni jedni drugima, imaće želju da pomognu kakvu god ideju i novinu imali.

Bitno je da ne razmišljate mnogo nego da delate u skladu sa svojim željama. Ne odlažite ništa, nego budite agilniji i brži. Što više čekate da nešto ostvarite bićete neuspešniji.

Ako želite da napravite neku promenu uradite to sada. Bilo da želite da kupite novi auto, promenite nešto u svom domu, porodici, da donesete neke nove bitne odluke o partnerskim odnosima - nema boljeg vremena od ovog sada.

Ne vraćajte se u prošlost, nego gledajte sadašnje stanje.

Bitno je da napravite balans između svojih potreba i onoga što drugi traže od vas. Bitno je da shvatite da sve zavisi od vas i da ne dozvolite drugima da utiču na vaše odluke.

Sada je dobar period za započinjanje veze, braka, planiranja svega toga jer svako treba da razmisli šta želi i da saopšti drugom. Svaki ugovor potpisan sada ili napravljena kupovina biće dobra.

Samostalnost će biti na ceni.
Najveći uticaj će imati na Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve i one koji su u podznaku neki od ovih znakova.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

2 коментара:

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.