понедељак, 26. септембар 2016.

Venera trazitira znakom Škorpije do 17.Oktobra



Mnogi astrolozi o ovom tranzitu rećiće vam da je Venera na nekom putu pakla, u mračnom znaku , na mestu gde donosi uništenje ali ja nisam od tih astrologa,po meni Venera je u Škorpiji na jednom lepom mestu za nju a time i za nas. Venera je vladar znaka Vage i Bika time se ona sada nalazi u znaku koji je sedmo polje od mesta vladavine u Biku i u drugom polju od svog prirodnog polja vladavine u Vagi. Drugo polje je polje novca , sedmo polje je polje partnerstva pa tako onaj ko ima u natalnom horoskopu Veneru u Škorpiji uvek spaja lepo i korisno, ostvaruje brak sa nekim koga iskreno voli ali takođe pazi i da taj neko ima dobru finansijsku situaciju .
 

Kada se radi o tranzitnoj Veneri u Škorpiji –koja nam se dešava sada do 17.oktobra - prvo ću vam objasniti šta Venera predstavlja a šta Škorpija pa možete i sami shvatiti uticaj ovog spoja.Venera predstavlja način na koji uživamo u životu, ono što nam prija , kako dolazimo do te prijatnosti, kako sebi obezbeđujemo da nam bude lepo, da smo u onome što nam najviše godi. Škorpija je znak vodenog elementa , sa vladarem Plutonom i starim vladarem Marsom , fiksnog je kvaliteta i analogna osmom polju Zodijaka.To je sazvežđe koje ima naglašenu intuiciju, jak senzibilitet, sposobnost skoro proročkog pogleda na budućnost, oseća jakim čulima, „pročita“čoveka kada ga pogleda, ima magičan pogled, po tome ćete Škorpiju uvek prepoznati, u njihovim očima je dubina koja vas privlači u sebe i mami .Ovo je znak erotike, isključivosti u emocijama,ili vas voli ili ne primećuje, izaziva zavist drugih, kada je povređena sveti se tako što ustaje brzo ne noge i živi još bolje i sretnije a vi se kajete zbog toga što ste izgubili .Venera na ovakvom mestu može da popusti sve svoje kočnice, da se poptuno preda , da uživa u svim strastima i emocijama .Može vam doneti fatalnu ljubav ali vam može doneti i novac,jer osmo polje i znak Škorpije predstavljaju u i strast i novac .

ŠKORPIJAMA♥ Venera donosi lep izgled.. samo ih pogledajte kako su im odjednom zasjajile oči i njihov i inače uvek prisutan fatalni šarm i dopadljivost sada se pojačava.Mnogi će osetiti upravo sada taj elektricitet u dodiru sa Škorpijom, mnogi će proći tamnim jezerima kojima će ih Škorpije povesti na najromantičniji put.Škorpioni Venera vam daje lep izgled, prijatna dešavanja , uživanje u svemu onome što vam prija ,donosi vam i novac ali i povećanu potrebu da ga trošite na ono što najviše volite, pa se malo i kontrolišite .Uživajte do 18.oktobra je Venera u vašem znaku , nakon nje dolazi Sunce a naredne godine i Jupiter koji je poslednji put u vašem znaku bio 2006 A od 2017 donosi preporod I svaki vid napredka vašem znaku, znači imate se čemu radovati.

STRELČEVIMA♥ Venera donosi tajnu ljubav, skrivene emocije i romantične trenutke daleko od očiju javnosti.Izbegavajte sve nelegelane poslove jer je tu blizu Jupiter koji predstavlja zakon , zato se ne igrajte sa tim.Naravno Venera od 18.oktobra prelazi u vaš znak i time sav njen sjaj onda pripada vama .

JARČEVIMA♥ je ovo lep period za druženje, uspeh u timskom radu i pomoć od strane ženskih osoba.

VODOLIJE♥ Osim toga što vam Jupiter šalje najbolji aspekt trigona koji je nemerljiv po svojoj pozitivnosti , Venera vam daje mogućnost za veliki uspeh u poslu, i povećanje zarade i unapređenje.

RIBE♥ Obzirom da je Venera u vodenom znaku ovo je za vas izuzetno dobar period za ljubav takođe i za sve što se tiče inostranstva.

OVAN♥ Vi baš možete osetiti onaj najjači uticaj Venere u njenom izvornom značenju, strast, jake emocije ali i novac to je ono što vam može obeležiti ove dane .

BIK♥ Venera vaša vladarka u vašem prirodnom sedmom polju, zaista vam je potrebno mnogo ljubavi, prepuni ste emocije ali i dobro naplašeni uticajem Saturna iz prethodnih godina koji vam je doneo mnoga razočaranja...ipak dajte nekome šansu , ima i dobrih ljudi ..

BLIZANAC♥ Pluton koji je vladar Škorpije u vašem znaku je egzlatiran pa sada Venera na polju Plutonovog mesta vladavine vama šalje potrebu da proživite neke jeke strasti , da odete peko granice svojih emocija , takođe vaš šarm se pojačava i pleni ...Ovo su za vas dani povoljni i za ljubav i za posao i najbitnije za dobijanje potomstva.

RAK♥ Venera je u vodenom znaku odakle vam stvara trigon najblji aspekt, to vam daje predivan period za ljubav, uživanje, prijatna dešavanja, takođe i za dobijanje potomstva , i sreću kroz decu i mlađe članove familije.

LAV♥ Lavovia sada kreću u kupovinu kuće, stana, nekretnine i to je dobra odluka, čak i sitnije kupovine nameštaja, predmeta za kuću sve je to povoljno .Ljubav vam dolazi na kućni prag, pustite je da uđe...

DEVICA♥ Ups može vam se desiti da neko pogreši broj a nađe pravu osobu, da negde u prevozu sretnete ljubav svog života ili na trafici dok kupujete novine, ili kada na minut svratite kod komšinice , brata ili sestre.Zato budite spremni u svakom momentu .Dobar period za putovanja , sređivanje dokumenata, polaganje ispita, dogovore, potpisivanje dokumenata.

VAGA♥ Vagama je Jupiter u znaku oni su ono sazvežđe koje sjaji u krugu Zodijaka i koje može svaki dan da se budi sa osemehom i zaspi mirno ,ispunjeno i zadovoljno.Venera u drugom polju daje veliki uspeh u poslu i povećanje zarade i finansija.
 
<3 Sretno nam svima sa Venerom u Škorpiji neka nam pruži ono najbolje od sebe a mi otvorimo srce da to i prihvatimo . 

Pise 
Dijana Lukic Astro

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.