четвртак, 15. септембар 2016.

Mesečev horoskop od 12. septembra do 10. oktobra 2016. godine: evo kada ćete se suočiti sa svojim istinskim JA


Period kada ćete ponovo uspostaviti unutrašnju ravnotežu, uspeti da ostvarite planove i da obogatite odnose sa bliskim ljudima. Otkrijte šta vam još predviđa lunarna astrologija...


mesecev_horoskop_od_12_septembra_do_10_oktobra_2016_godine_evo_kada_cete_se_suociti_sa_svojim_istinskim_ja_1


Pomračenje Meseca za uštap u Ribama, 16. septembra, vreme je završetaka, trenutak predaje i prihvatanja svega onoga što ne možemo promeniti. To nije lako jer smo zavisni od kontrole. Pokušavamo da upravljamo sa svima, partnerom i decom, poslom i novcem, zdravljem i promenama, a to nas često izluđuje. Prilika je da se izvučemo iz opterećenja i sluđenosti, te da ponovo uspostavimo unutrašnju ravnotežu. Sve što smo ignorisali, dolazi u fokus. U fokusu Riba, Raka i Škorpija je vlastito biće i osećanja. U fokusu Device, Bika i Jarca su partnerski odnosi. U fokusu Blizanaca, Vage i Vodolije je porodica, a Strelcu, Lavu i Ovnu su završeci i puštanja na poslovnom planu.

I dalje smo senzibilini i okrenuti unutrašnjosti uz drugu četvrtinu u Raku, 23. septembra. Vreme je za maštu i snove, ali i suze koje se leče čokoladom i kolačima. Podsećamo se na to da ništa ne može nadomestiti snagu porodice, pa je odličan trenutak da učvrstite svoje odnose sa roditeljima, braćom i sestrama, decom. Ovo razdoblje osnažiće Raka i Jarca, Ovna i Vagu koji su uvek tu za druge, spremni na pružanje podrške.

Mlad Mesec u Vagi, 1. oktobra, može unaprediti sve naše odnose, ali potrebno je "ući u tuđe cipele". Stavite se u poziciju osoba koje su vam važne u životu. Zamislite njihove potrebe i želje, zamislite kako stvari izgledaju iz njihove perspektive. Pokušajte sami sebe pogledati objektivno, onako kako vas vidi neko drugi. Sa energijom Vage pravi je trenutak i da svom životu dodamo više lepote. Posvetite pažnju svom izgledu. Kad izgledate dobro, odmah se i osećate dobro! To će posebno koristiti Biku i Devici, Ribama i Škorpijama. Uvek odlučni Ovan i Jarac, Vaga i Rak trebali bi reći "možda" ako su pod bilo kojom vrstom pritiska. Vodolija i Lav, Blizanci i Strelac trebalo bi da uspore tempo i dobro razmisle o svakom sledećem potezu.

Sa prvom četvrtinom u Jarcu, 9. oktobra, napravite popis ostvarivih ciljeva i vizualizujte korake koji će vas dovesti do ostvarenja. Zapamtite da uvek dobijete ono što mislite pa izbacite iz svojih misli i reči svaku negaciju. Jarac, Bik i Devica prodorni su i uspešno ostvaruju svoje ciljeve. Rak, Ribe i Škorpije trebalo bi da se vrate svemu što su zapustili, od jutarnjeg zelenog soka i vežbanja do nezavršenih poslova.

mesecev_horoskop_od_12_septembra_do_10_oktobra_2016_godine_evo_kada_cete_se_suociti_sa_svojim_istinskim_ja
Izvor: Sensa klub

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.