субота, 4. јун 2016.

Žena u ovom znaku je intenzivna, ali vrijedna svakog trena: Nijedan muškarac je neće zaboraviti!






Žena u ovom znaku ne prati druge, ona prati vlastiti put. Radi stvari na svoj način. Nije svačija “šalica čaja”, ali oni koji je vole – vole je iskreno 

Dok je neki nazivaju “intenzivnom” ili “teškom”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od nje, shvatit će da je strastvena, lojalna i pravi prijatelj. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpioni su vrlo jake ličnosti i te karakterisitke vremenom sve više dolaze do izražaja. Damu u znaku Škorpiona nijedan muškarac neće moći zaboraviti – kada jednom bude njihov!

Veza sa ženom u znaku Škorpiona znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima … ali i onih ne baš tako sjajnih. No, ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate natrag po još, iako vas može prestraviti ukoliko se počnete s njom šaliti kada je loše volje.

One su kompleksne po prirodi i ne shvaćaju veze olako. Pokazat će vam ljubav dublju od bilo čega na što ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete prihvatiti “običnu” ljubavnu vezu.

Škorpioni su intuitivni i imaju svoje načine da “čitaju” ljude, što može biti vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga tko može vas “čitati”. Velike su šanse da dok budete vikali: “Nemoj mi govoriti kako se osjećam” shvatite da se upravo osjećate kako vam je ona rekla …

Ona je sjajna u kontroli, radit ćete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja! Ali svijetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Taj pasivno agresivni sustav “Ja sam dobro” koje žene koriste kada nisu ni najmanje dobro je, složit ćete se, vrlo iritantna stvar za muškarce.

One se ne opterećuju s time. Izravne su i ne plaše se reći ono što misle, čak i onda kada je možda i pametnije da šute. One stvari vide kao crno ili bijelo, nikada sivo. Bez obzira volite li je ili ne. Ili ste vrijedni biti u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali s njom makar uvijek znate na čemu ste.

U poslu, ali i ljubavi, kada ova žena zacrta nešto – ona to ispunjava! Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umjesto nje. Ona je motivirana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u prostoriji. Nemojte se osjetiti ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se osjeća ugodno da vodi stvari.

Također, čak i kada se sa vama totalno posvađa, ona će vas u javnosti isto tako strastveno braniti. Ona može biti naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete izgubiti.

Većina žena u znaku Škorpiona ima težak oklop koji treba slomiti i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko se možete nositi s njom, na kraju svih “muka”, shvatit ćete da je ona bila vrijedna svakog trenutka.

Jednom kada osvojite njenu ljubav, i još bolje, povjerenje, ona će vas poštovati, motivirati i činiti živim na potpuno novim razinama. Ona će vas odvesti u avanturu života i tjerati da budete najbolja verzija sebe!

/ Preuzeto sa: atma

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.