среда, 30. март 2016.

Provjerite što zvijezde kažu za proljeće 2016!

images  

Ovogodišnje proljeće počet će doduše jednom pomrčinom, no samo po sebi, bit će ugodno, stabilno i što je najvažnije – obećavajuće za većinu ljudi.

23.3. (u 11, 47 sati) na nebu će biti pomrčina Mjeseca u Vagi (na 3,17 Vage) što će kod mnogih koji inače žive u zahtjevnijim, napetijim ili nestabilnim osobnim odnosima donijeti određena iskušenja koja će osjećati na emotivnoj ili psihološkoj razini.
Ako se uoči 23.3. budete osjećali malo čudno (a sve to može biti povezanije s individualnim natalnim kartama), potražite ono što vas opušta, smiruje, povucite se, ne nasjedajte na provokacije, održite ravnotežu onim što volite i malo pričekajte. Trebate li donositi neku vama važnu odluku, a pogotovo ako je ona povezana s osobnim odnosima, vezom, brakom udruživanjem, razdruživanjem, ugovornim odnosima ili partnerstvima, pričekajte da se stvari malo slegnu. Znači pričekajte barem do sutradan kako ne biste donosili odluke pod emocionalnim sudom, jer već sutra će sve biti bistrije, a vi objektivniji i pametniji.

Treći i većina četvrtog mjeseca ovog proljeća iznjedrit će zdrava inventivna djelovanja. Mnogi će pokušati ostvariti nešto novo, a istovremeno dugotrajno i stabilno. Bit će to dani odlični za pokretanja raznih poduzimanja koja ne samo da će u sebi nositi crtu originalnosti, nego će imati stabilne temelje na kojim bi sve moglo zaživjeti na dulje staze. Individaulci bi mogli doći na svoje i razmahati se.
Posebno dobro osjećat će se pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strijelac) kojim Saturn i Mars u Strijelcu, te Uran u Ovnu uz niz proljetnih tranzita po Ovnu donosi otvorena vrata za mnoge želje i postignuća. Povremene stresove zanemarit će zbog energije koja će ih podizati svojom snagom.
Strijelci će doduše biti pod specifičnim utjecajima jer ih Saturn već neko vrijeme navodi na zrela promišljanja koja im nisu uvijek ugodna, ali će im u konačnici donijeti dugoročne plodove. S obzirom da će dobar dio proljeća i Mars biti u Strijelcu (sve do 28.5.), mnogi od njih mogli bi podleći ideji da idu na sve ili ništa, pa neka ipak malo porade na svojoj suzdržanosti i umjerenosti. Neka im ideja vodilja bude „Strpljen, spašen“.

I četvrti (nakon 20. 4.) i peti mjesec donose niz lijepih aspekata.

Tranziti u Biku (Sunce, Venera, Merkur) hvatat će trigon s Plutonom u Jarcu i Jupiterom u Djevici, pa su to mjeseci kad bi moglo doći do konkretizacije krupnijih ciljeva, kao i temeljitih obnova.

Zemljani znaci (Bik, Djevica i Jarac) bit će u tom periodu najsretniji. Moći će se razmahati, s tim da Djevice ne smiju zaboraviti na realnu procjenu stvari.

Posljednji dio proljeća, odnosno kraj petog i šesti mjesec na dnevni red vratit će pomalo zanemarene ili zaboravljene probleme povezane s razlikama u svjetonazorima, a na vidjelo bi mogli izaći i neki skriveni događaji koji se mogu manifestirati kao skandali. Netko bi se mogao i osramotiti zbog laži, manipulacija, podmetanja.
Istina je jaka i nazirat će se njena snaga. A onda će se i razbistriti, barem onima koji znaju čitati između redova. Onima koji i dalje budu pokušavali ići kroz život žmirećki, više neće biti tako lako, jer će ih događaji demantirati. Ili će morati pogledati istini u lice, ili će na neki način izgubiti na vjerodostojnosti, ali i na kvaliteti onog što čine.

Ljeto bismo mogli dočekati s puno energije i spremnosti da svoje ideje, ideale, maštu i kreaciju na konkretan način provedemo u djelo. Mijenjajući stvarnost.

Izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.