уторак, 3. новембар 2015.

Studeni - mjesec buđenja iz iluzija

Ovaj se mjesec na nebu događa kvadrat Neptuna i Satruna, mađioničara i učitelja. Bit će zanimljivo...


Neptunov posao je iluzija, to je njegova funkcija. I on nam zapravo treba, jer bez njega nema umjetnosti, nema maškara nema glamura i nema čarolije života. Nema ni čokolade.

Živjeti samo Saturn značilo bi živjeti život posvećen radu, svladavanju, gradnji, ograničenjima, nezadovoljstvu. Post i nemrs života.

Propovjednik Saturn, učitelj, ovaj mjesec radi točan napeti kvadrat s Neptunom. Saturn voli pokazivati gdje ste pošli krivo. Voli provjeravati stanje stvari. Stvarnost, to je njegov đir. Nekima od nas bit će ovo provjera naše stvarnosti koju je ispleo Neptun, a za mnoge od nas ovo će biti buđenje. Bez zabune.

Ne možemo kriviti ni Saturn ni Neptun. Iluzije su naše, a i realnost koju će Saturn provjeriti je - naša. Sam čovjek je kreator svoga života. Stvarnost koja dolazi, dolazi iz dubine nas samih. Važno je ne ignorirati Saturna i njegovu manifestaciju, ali pritom ne izgubiti vjeru, ne odustati od snova, romantike. Važno je ne odustati. Jer događaj koji donosi Saturn su smjernice za provedbu, da bi snovi postali stvarnost. Saturn je kompas i karta za naše neptunovske probleme.

Saturn jasno pokazuje gdje je alat s kojim dolazimo do rješenja. Sve ima svoje dobre i loše strane. Ako želite, Saturn daje čvrste temelje vašim idejama, snovima, nadanjima. Kroz rad, možda odricanje, sigurno je da se traži angažman.
Stella Neutronica

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.