среда, 9. септембар 2015.

Мудра за здравље очију

 
Корист може донети визију и Висе - вежбе за прсте хатха јоге. "Мудра" на санскриту значи "затварање печат." Основе мудри - да активирате енергетске канале у телу, који се налази на крају прстију. Прсти заједно на посебан начин, ми редистрибуира енергију у нашем телу. А ви сте мислили јогу из филма само лукав начин руке искључен? Дакле, они чине мудри.

То је најбоље урадити ове вежбе у медитацији да се фокусира на процес. Међутим, мудри посао, без обзира колико дубоко уроњени у њима - тако да можете радите вежбе чак и када су седели и гледали ТВ или разговор преко телефона.
За добробит два мудра. Први од њих узима напрезање очију и побољшава будност. То је ово: десна рука да покупи лук и држите на удаљености од неколико центиметара од њега. Индекс, средње и прстен прстима кривина и врх је више притисне против њих. Мали прст се мора држати усправно. Лева рука је на истој висини као и десној руци, постоје затворене индекс и средњи прст, а на њих је велика. Домали прст и мали прст равно могуће.
Ова мудра треба држати сваки дан за 18 минута.
 

 
Друга вежба за вид под називом "мудар живот." То повећава енергетски потенцијал целог тела, и треба да се користи да се превазиђе замор и побољшање здравља. У удобном положају, седи са правим леђима, спојите јастучићи док малог прста, прстен и палац на свакој руци и држите их тако неко време.
 

 
На крају, нудимо још једну необичну и врло корисна вежба. То би требало да буде сваки дан за неколико минута да се смањи особу у воду, а очи треба да буду широм отворена (можете трепне).
Извор: Ренессанс-Група хттп://ввв.рнс-гроуп.ру

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.