среда, 9. септембар 2015.

Матанги Мудра

 
 Велики, а не узалуд припадала је најважнији и значајан мудро.
Детаљи мудри:

Ово Мудра јача замах дисање у соларни плексус и енергетских нивоа на терену. Она стимулише ставку "Трее", која је одговорна за нови почетак, а елемент "земља", који даје дубину живота. Матанги Мудра има благотворно дејство на срце, желудац, јетру, дванаестопалачном цреву, жучи, слезине, панкреаса и бубрега. Лупање срца је јасно постаје мирнији и унутрашње стреса (нпр разне грчеве или осећај ситости), спречавајући нормалан варење, нестају. Према Ким да Силва, мудри лечи и дифузне бола и напетости у вилици.

Ово Мудра се препоручује за оне који се десити да грчева у грлу и изгубио глас.
Ако дајете сами раде "седи" са овим мудрим пет минута иу сваком слободно време, врло брзо, и осећајући сопствене корисне ефекте.
Обавља Матанги лакше него икада:
- Седи равно, али опуштено (битан услов, неће схватити зашто)
- Преплићу прсте, а затим исправите средњи прст тако да се додирују савете. Потражите позицији да прсти нису превише напета.
- Налази се испред дате структуре соларног плексуса. Ако покушате ово, ви ћете разумети зашто морате да седите усправно - или само немој
- Пажња на соларни плексус. То не седе стуб и, ако је непријатно, мало поперемесцхаите мудро да пронађу најстабилнији и удобан положај.
- Мудра доноси осмех на лице и пустите мускулатури шик душу.

Матанги изгледа овако:
Ако желите да урадите мудра музику, не постоји ништа боље од флауте.

Литтле технолошких детаља. Завршне праксу мудар да не откачити прсте одједном. Молимо вас да их вратите у положај у коме су сви прсти перепелетени, једва остати тамо, а касније уклонити или дирати рукама.
За љубитеље непознато - Препоручујем да покушам да окрене оружје у супротном путу ка уобичајеног обрт, а то је мудра.
Минимална рун време пет минута.
Немојте се заваравати. Што брже тешко можете осетити своје добре соларног плексуса.
Будите Здрава!


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.