четвртак, 23. јул 2015.

Šta nam donosi Saturn u Škorpiji???

Brige, tuga i bol stvaraju ograničenja, nemoć i nesigurnost u smislu ličnog poboljšanja i rasta. Vuče se neki teret iz prošlosti koji onemogućava slobodu - kao da se čovek kažnjava potiskujući duboko u sebe neko bolno iskustvo koje ga koči i sputava. Tako poželite nešto krupno i veliko, ali sa Saturnom se javlja i nezadovoljstvo, jer Jupiter uvek preteruje i hoće da uveća iako sa ovim aspektom ne postoje realne mogućnosti za tako nešto. Hoćete da zasijate i skrenete pažnju na sebe da biste kroz neke povoljne okolnosti ambiciozno osetili prosperitet, ali sa Saturnom u Škorpiji vrlo lako možete navući na sebe ljubomoru, zavist i neprijateljstvo.
Sa ovim aspektom je potreban plan i program, mnogo discipline, napora i obuzdavanja da se ne bi prešla granica preterivanja i idealističkog preuveličavanja nekih mogućnosti, čemu je Jupiter uvek sklon.
Treba uložiti sopstveni napor i biti vrlo pribran i disciplinovan da se uspeh, autoritet i moć ne bi izgubili preko noći. Umor i iscrpljenost nekim brigama da se ostvare neke najosnovnije i najnužnije stvari za život oduzimaju optimizam i ruše veru i nadu u bolje. Potrudite se da unutar sebe ne razvijete neprijateljstvo prema nekome ko ima više od vas u ovom trenutku. Surovi uslovi koji stvaraju teškoće i naporan život mogu pokrenuti u nekima ljubomoru i mržnju prema onima koji su se ostvarili, koji imaju neki položaj, moć, koji su ostvareni u finansijskom smislu i koji žive u velikom obilju.
Vera u sebe, jak ponos i samopouzdanje da se naprave neki krupni i megalomanski koraci u smislu ambicije i samoostvarenja, što opet može privući neke okolnosti, situacije i ljude koji su nemilosrdni, puni mržnje i neprijateljstva prema bilo kom napretku. Izazovi ovog kvadrata su da sačuvamo optimizam i pozitivan pogled na buduće dane, iako realnost i konkretni uslovi ne omogućavaju napredak i prosperitet.
Živeti u malom i skučenom prostoru, u nekoj garsonjeri, a gledati sa prozora vilu sa bazenom, koja na kapiji ima zlatne motive i osobu koja u njoj živi i ima i više što joj je potrebno, dok sa druge strane neko nema ni najnužnije za dostojanstven život nije lako. Ovo je slika kada neki bolestan ili siromašan čovek traži pomoć od nekog bogatog, uspešnog i onog koji ima moć i razne protekcije, ali nailazi na odbijanje i teranje inata. Bude odbijen i uskraćen za pomoć, jer ovaj ostvaren ne može da gleda u tu bedu i siromaštvo koje u njemu stvara strah. Najviše će uticaj ovog aspekta osetiti osobe koje u svom horoskopu imaju kontakt između Jupitera i Saturna.

Astrolog: Jasmina Kurcinak

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.