петак, 31. јул 2015.

SADA ILI NIKADA:Plavi Mesec, prelomni trenutak od kog i astrolozi strahuju


Ovaj mesec će za nas značiti konačno donošenje odluka koje smo odlagali. Sada nastupaju šanse koje se dešavaju jednom u životu. Sada se dešavaju prelomni događaji u našim životima, tvrde astrolozi

Mesec, plavi mesec, foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kosmički fenomen nazvan "Plavi Mesec" koji će se desiti sutra u prevodu sa engleskog jezika označava nešto što će se desiti sada ili nikada.
Sutra će se na nebu prikazati pun Plavi Mesec koji je ovog puta u znaku vodolije. Termin Plavog Meseca se koristi kada se u jednom mesecu dva puta na nebu prikaže pun mesec. Prvi put ovog meseca pojavio se 1. jula i to u znaku Jarca.
Ovaj fenomen ćemo videti sutra pa tek 2018. godine. Astrolozi objašnjavju da je ovo kraj izazova i lekcija koje su počele 2012. godine.
"Energiju Plavog meseca dodatno pojačava retrogradna Venera. Ovo je kosmički događaj bez presedana, pravi mesec tranzicije. Kao da su se nebesa sudarila da bi nas usporila. Ovaj mesec će za nas značiti konačno donošenje odluka koje smo odlagali. Sada nastupaju šanse koje se dešavaju jednom u životu. Sada se dešavaju prelomni događaji u našim životima. Venera je planeta ljubavi, a ona će sada udružena sa ovim Mesecom uticati na ljubavna stanja. I to ne bilo kakva. Sada će se dešavati ljubavi moguće jednom u životu", tvrde astrolozi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Oni smatraju da je pojavljivanje Plavog Meseca trenutak otkrivanja i rešavanja mnogih problema. Naime, smatra se da oni koji imaju sumnje u braku ili vezi sada mogu da odluče da ga okončaju, dok oni koji su sami mogu očekivati da stupe u novu vezu.
Ovaj trenutak se sprema još od 2012. godine i sada smo na pragu nečeg novog, nečeg velikog.
Kažu da ne postoji savršeno vreme da se nešto uradi, ali ovaj trenutak je mnogo dobar.
Neke prilike se dešavaju samo jednom - kada na nebo izađe Plavi Mesec.\

Foto: Profimedia Foto: Profimedia
(elephantjournal)

Izvor Kurir. rs

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.