недеља, 7. јун 2015.

♥VENERA TRANZITIRA ZNAKOM LAVA U PERIODU OD 5.JUNA DO 17.JULA OVE GODINE♥

Venera u astrologiji predstavlja lepotu, harmoniju,sklad,uživanje, lepe i prijatne događaje, sve ono što nam godi i u čemu uživamo.Kada se nađe na mestu gde vlada Sunce u znaku Lava ispoljava se njena težnja ka glamuru, luksuzu, makar minimalnom odstupanju od svakodnevne kolotečine i težnji ka nečem ipak za nijansu višim, kvalitetnijim, skupljim...Evo kako će uticati ovaj njen tranzit na znakove Zodijaka....

Ovan♥ :Ovnovi su kao obasjani svetlostima Zodijaka.Vaše peto polje je uzavrelo pa i vaša srca verovatno .Sjajan aspekt Venere iz petog polja sa Saturnom iz devetog donosi vam ljubav, prijatna dešavanja, izlaske na lepim mestima ...moguća lepa dešavanja vezana za inostranstvo i uspeh u polaganju ispita

Bik♥ :Bikovima je Venere vladarka i ovaj njen hod kroz znak Lava donosi vam potrebu da raširite ruke, da udahnete punim plućima, odete na neko mirno mesto i date sebi malo oduška. Potrošite više nego što ste navikli i malo se provedete po onoj „bolje i jedandan živeti kao car.....Uradite nešto lepo za sebe .Saturn se vraća u sedmo polje, pravi odličan trigon sa Venerom Jupiter sve to podržava kao da je na korak do vas neka velika ,dugo sanjana i priželjkivana ljubav ..i uskoro će i zakoračiti u vaš život. 

Blizanac♥ :Blizanci su sretni , ako niste bićete to vrlo brzo .Merkur vas je malo usporio ili da nešto ponovo prođete i rešite ili da bolje sagledate situaciju.Imali ste jedan period u kome ste mogli ,čak i vi da malo staloženije provedete vreme.Od trinaestog opet kreće akcija .Venera u vašem trećem polju u konjukciji sa Jupiterom dobro za pisanje, učenje, putovanja...ako planirate odmor najbolje bi bilo da bude u tom periodu do 16 jula. Zanimljivi susreti na putovanjima sa starijim, mudrim osobama koje vas mnogo mogu naučiti na svim poljima.

Rak♥ : Ovo je fenomenalan period za posao i finansije. Odavno niste imali ovakvu priliku da dobro zaradite.Rakovi vole igre na sreću ali ova zarada neće biti tog tipa, mada pokušajte i to jer vam novac pristiže.Dobro bi bilo da u ovom periodu uradite sve ono što možete po pitanju posla, pokušajte, konkurišite, započinjite ...Posebno će imati uspeha oni koji se bave umetnošću, ekonomijom i oni koji rade na ekluzivnim mestima, gde je sve skupo u luksuzno.Upravo ova nedelja pred nama donosi i neke lepe događaje na polju ljubavi ....Kao savremena bajka, susret sa pomalo mističnom, zanimljivom osobom negde na poslu ili na putu do posla, u banci, na šalteru, na brodu,aerodromu...

Lav♥ : Lavovi sada zaista blistaju onim svojim lavovskim sjajem.Odlični aspekti u vašem znaku ...Dolazak Venere donosi vam ljubav, lep izgled, potrebu da se doterate, izađete ,provedete se ...Saturn podržava ljubav koja ili postoji ili će se pojaviti ..Razmislite da svoju vezu ozvaničite kod matičara..Možda se pojavi i neko ko vam je davno nekada mnogo značio. Divni dani su pred vama , uživajte i budite sretni .

Devica♥ :Device su malo zaplovile u svet imaginarnog.Merkur vaš vladar je retrogradan pri tom pravi i kvadrat sa Neptunom pa ste često u sanjalačkom raspoloženju..ovo je dobro za umetnike .Ko se bavi nekom vrstom umetnosti u narednom periodu može da ostvari jako veliki naredak koliko u prezentaciji toliko i u učenju. Venera u vašem dvanaestom polju donosi vam ljubav koju ćete neko vreme kriti a onda od druge polovine avgusta Venera otvara vrata vašeg znaka i dolazi vam kao galanatan predvodnik sjajnog Jupitera koji će obasjavati vaše sazvežđe od prvog avgusta ove godine do leta naredne ..

Vaga♥ :Vagama je ovo fenomenalan period.Venera vaša vladarka u konjukciji sa Jupiterom, svo njeno pozitivno značenje podignuto na kvadrat, donosi vam prijatno rasploženje, potrebu da se provedete, da se opustite, malo i preterate u trošenju na lepe stvari...Uživajte ,dajte sebi oduška.Čak vas i Saturn podržava u tome,mada malo i opominje na polje posla , to ćete tokom leta morati da pospremite , da neke nedovršene poslove uradite. Ovo je zaista lep period za vas i ne dozvolite da vam bilo šta kvari raspoloženje.Oni koji su u vezi, braku, poželeće da odu na neka mesta gde su ranije zajedno odlazili .One Vage koje su bez partnera upravo sada u ovom periodu mogu sresti nekoga ko je stabilan, ozbiljan, uspešan..nekoga kome mogu verovati i prepustiti se tim emocijam.

Škorpija♥ : Škorpije vraća vam se Saturn ali bez panike!!!Krajem juna dolazi u vaš znak i daje vam šansu samo da završite neke stvari koje su ostale nedovršene.Ukoliko ste se u prvih pet meseci ove godine kajali što niste stavili tačku na nešto od pre uradite to tokom ovog leta i otvorite vrata za sve što je novo ,sveže i poztivinije. Saturn onda konačno odlazi i ne vraća se 30.godina.Vama je sada polje posla jako dobro aspektovano i to iskoristite, imate mogućnost ogromnog napredovanja i veliku pomoć od strane moćnih osoba koje su autoriteti. Polje ljubavi bolje u drugoj polovini jula , tada romantika dolazi u vaš život.

Strelac♥ : Ako se malo potrudite da se haromnizujete sa planetarnim uticajima ovo može biti period koji će obeležiti vaš život dobrim dešavanjima koja se odražavaju na mnogo predstojećih godina. Sjajan aspekt Venere i Jupitera iz vatrenog Lava šalje vam ljubav, energiju, prosperitet.Oopizicija retrogradnog Merkura I Mars u vašem sedmom polju, previranja na polju ljubavi ali ako malo popustite, promenite po nešto u svojoj taktici možete dobiti upravo onog partnera koga sanjate ili kakvog sanjate.Oni koji su u braku neka sagledaju situaciju iz svih uglova ,ponekad je bolje razići se nego stagnirati u lošoj situaciji.Pred vama su tri godine u kojima ćete nositi sve one terete koje Saturn dobronamerno spušta na vas pa se sad dok ima vremena obezbedite da pored sebe imate pravu osobu koja će vam u tome i pomoći a ne dodavati još opterećenja. Budite mudri kakvi i jeste.

Jarac♥ :Kada se velike energije približavaju pripadnici znaka postaju nervozni , to je slučaj sada sa Jarčevima.Na pragu su najboljeg tranzita koji počinje od prvog avgusta ali ih sada malo dezorjentiše Merkur Mars, i još po neki aspekti ..... Budite smireni jer zaista kada Jupiter uđe u trigon na vaš znak počinju vrata pred vama sama da se otvaraju...sve što je bilo teško uraditi odrađuje se kao čarobnim štapićem.Ovaj period do 16.juna je period strasti..velikih ,jakih emocija ...ništa neće biti osrednje , blago ...nema vanile samo jaki ukusi.. ..Pa se snađite u toj situaciji najbolje što umete ....I da ponovim samo strpljivo ..
 
Vodolije♥ : Vodolijama je sjajna situacija u sedmom polju ,polju partnerstva ,veza, braka ...Ovo je period kada će mnogi od vas razmišljati o ulasku u brak i to i činiti.Ko je usamljen može da u predstojećim danima sretne osobu sa kojom ukoliko ostvari vezu ta će veza biti dugotrajna i jako emotivna .Osobe koje su tu negde oko vas, možda malo starije ili mlađe ali odišu modrošću, stabilnošću, imaju čime da se pohvale da su stvorili u životu to su oni koji mogu odjednom postati jako zanimljivi na polju emocija i postaći u vama želju da ih još bolje upoznate.Poslovno takođe zanimljiva situacija , neki posao koji ste ranije radili ponovo vam se nudi , razmislite ali prihvatite samo pod uslovom da je sve legalno, da je sve korektno i ako ste vi obezbeđeni od bilo kakve vrste prevare.

Ribe♥ : Ribe , što uopšte nije fer od planeta , imaju dosta konfuznu situaciju.Iza vas je par godina kada je moglo i biti mira, i malo opuštanja , sada vas konstantno ubacuju u neke frke , zbrke....puno posla, obaveza, sve je nakako nesigurno,nestabilno ...a vi bi ste da uživate i odmorite se ...Taj odmor vam dolazi od druge polovine jula ...Do tada imate lepu priliku da dobro zaradite , takođe sve u vezi inostranstva za vas je sada povoljno, od trinaestog juna se sređuje i situacija u porodici i u vezi nekretnina....Ljubav kao što rekoh od druge polovine jula..

Svima želim lepo,prijatno , sunčano i toplo leto ....neka vam donese upravo ono što vam je najpotrebnije i što će vas najviše usrećiti



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.