понедељак, 15. јун 2015.

Saturn se tokom noći retrogradno vraća u znak Škorpiona.



U prepodnevnim satima Mesec je pravo sekstil sa Venerom i kvadrat sa Neptunom. Bićete pod pritiskom da što pre obavite ili završite neke vaše obaveze, a to će vas činiti užurbanim i nestrpljivim. Lako su mogući sukobi sa osobama sa kojima dolazite u kontakt u toku dana. Kako je Mesec na samom kraju svoje zadnje četvrti, ne biste trebali da započinjete ništa novo. Pozabavite se samo onim što se nalazi u završnoj fazi. Budite pažljivi jedni prema drugima, jer vaši odnosi mogu da budu pod pritiskom i lako možete da se nađete u konfliktnoj situaciji, bez obzira da li se radi o emotivnoj vezi ili nekom drugom vama bliskom odnosu. Da biste ublažili mogućnost problema, posvetite se malo više sebi i odmarajte se, jer ćete tako obnoviti energiju i umanjiti napetost.

*Ovnovi će biti skloni da se upuštaju u ambiciozne poslovne poduhvate koji zahtevaju velike investicije, ali to im u narednom periodu, nikako nije preporučljivo, jer na tom polju lako može da se zakomplikuju stvari, posebno po pitanju investicija. Umesto toga bi bilo preporučljivo da se pozabave ranije započetim dugoročnim i ambicioznim poslovima i da na tom polju rešavaju zastoje i prepreke, deo po deo.

*Bikovima ovo nije pogodan dan za putovanja. Nedostajaće im materijalna podrška za neke njihove ideje, pa će poželeti da je potraže na načine koji im kasnije mogu doneti komplikacije i gubitke. U odnosima sa voljenom osobom će nauilaziti na nerazumevanje i konflikte.


*Blizanci će se suočavati sa teškoćama na finansijskom polju. Platni promet će im se odvijati otežano. Ne bi valjalo da ulaze u nova zaduživanja, posebno ako se radi o velikim novčanim iznosima. Takođe, ne bi valjalo da pozajmljuju novac svojim prijateljima, niti da sa njima ulaze u bilo kakve finansijske šeme.


*Rakovi će se suočavati sa teškoćama na ljubavnom polju. Biće im teško da sa voljenom osobom postignu dogovor u vezi zajedničkih ciljeva. Umesto dogovora, mogu da iskrsnu konflikti. Na poslovnom polju bi trebalo da izbegavaju veće investicije i skpapanje novih ugovora, naročito finansijske prirode. Bilo bi mudro da se pozabave poslovima koji su ušli u završnu fazu.


*Lavovi će se suočavati sa teškoćama na poslu u vidu nedostatka materijalno-finansijskih sredstava za obavljanje radnih zadataka u predviđenom roku. Nije preporučljivo da podižu kredite, niti da izlaz traže u pozajmicama iz inostranstva, jer to može još više da zakomplikuje situaciju. Na zdravstvenom planu su moguće tegobe u vidu bolova u leđima ili glavobolja.


*Device će nailaziti na nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom. Biće im teško da se dogovore u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Oko toga mogu da izbiju sukobi. Malo više međusobne tolerancije bilo bi od pomoći. Na poslovnom polju, ali i na ostalim životnim poljima bi trebale po svaku cenu da izbegavaju bilo kakve rizične poduhvate, a naročito treba da izbegavaju kocku.


*Vage će se suočavati sa ozbiljnim teškoćama u nastojanjima da neke obaveze dovrše ui predviđenom roku. Teškoće će biti većinom materijalno-finansijske prirode. Ovaj dan im nije pogodan za sklapanje novih ugovora, niti za učestovanje u sudskim sporovima. U odnosima sa članovima porodice mogući su sukobi i nesuglasice, jer će im biti teško da se prilagode jedni drugima u vezi raspoređivanja kućnih i porodičnih obaveza.


*Škorpionima će biti teško da postignu dogovore finansijske prirode. Neke svoje planove će morati da odlože zbog nedostatka materijalnih sredstava. Na poslovnom planu ne bi valjalo da ulaze u nove investicije. Moguće su konfliktne situacije na poslu upravo zbog problema sa finansijama. Poželjno je da budu pažljivi u saobraćaju. U komunikaciji sa voljenom osobom mogući su nesporazumi.


*Strelčevi bi trebali da pripaze na novac, jer će im priliv sredstava na račun biti otežan. Ne bi valjalo da ulaze u bilo koji vid finansijskog rizika, a posebno je važno da izbegavaju novčane mahinacije i kocku, jer im to može naneti ozbiljne gubitke. Odnosi sa voljenom osobom mogu biti narušeni zbog toga što će biti skloni da zanemaruju potrebe i vrednosti voljene osobe.


*Jarčevi će biti skloni egoistočkom i ekstravagandnom ponašanju. Želeće da se dokažu kroz nepromišljeno trošenje novca, a to im može doneti probleme u vezi novca. Na konflikte će nailaziti i u odnosima sa članovima porodice. Neće imati dovoljno sredstava da obave u predviđenom roku neke svoje privatne obaveze, ali ne bi valjalo da se u vezi toga zadužuju.


*Vodolije bi trebale da budu pažljive po pitanju čuvanja tajni, jer bi mogle imati neprijatnosti ukoliko neka njihova tajna postane poznata u javnosti. Naročito je važno da izbegavaju nezakonite finansijske poteze. U odnosima sa voljenom osobom bi trebale da izbegavaju laži, tajne i nedorečenost, jer to može prouzrokovati konflikte.


*Ribe će imati teškoća u odnosima sa saradnicima. Ne bi valjalo da sa prijateljima i saradnicima ulaze u bilo kakve šeme finansijskog tipa. Potrebno je da pripaze i na sopstveni novac i troškove. Ovaj dan im nije povoljan za nove investicije, a ako im neko duguje novac ili su one nekom dužne, oko toga mogu iskrsnuti konfliktne situacije. 


Igor Pavlukovic

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.