среда, 6. мај 2015.

Šta nam donosi pun Mesec u Škorpiji - „Odjednom Ti..."

Mesec u polju partnerstva podstiče strast. Još jedan ukus snažnog pripadanja, još jednom bivate nečiji. Potpuni.


Odjednom ti




„Odjednom Ti u jutru što kraj mene peva, ti, a činilo se nikog nema...Ti, odjednom ti u kapi kiše, Ti, a činilo se nikad više..."
Pun mesec od 4. do 18. maja 2015. godine dočekao nas je na 13* Škorpiona. Nasuprot njemu, gordo stoji Sunce u Biku.
Prevagnulo je sve što može da prevagne. Iz oaze nemira i ludila, ratnih strasti, otrovanih tela, umivenih tek tuđim dahom, uplovljavamo u oazu sigurnosti.

Potreban nam je neko u kome bismo pronašli svoju ravnotežu. Neko ko bi zadržao naš komadić ludila i čuvao ga. Jer biti samo jedno ili biti samo drugo, nije naša moć. Nije naše življenje. Mi moramo biti sve u jednom. Istkani od hiljade različitih emocija. I nema ništa loše u tome što možda ovih dana vrištimo, plačemo, volimo, stežemo uz sebe neka druga bića, što smo ljubomorni, malo pakosni, što otrujemo sami sebe.



sta_nam_donosi_pun_mesec_u_skorpiji_odjednom_ti_2.jpg

Šta donosi Sunce u Biku

Mesec se u karti pomračenja smestio pri kraj 7. kuće, kuće partnerstva. Kao vladar 4. polja, dodatno opisuje značajne promene u emotivnim odnosima, kao i u porodičnim. Neki odlaze na put, menjaju mesto boravka, potpisuju papire o kupoprodaji. Neki se osamljuju, odlaze iz porodičnog gnezda. Neki se odlučuju za brak. Mesec u polju partnerstva podstiče strast. Još jedan ukus snažnog pripadanja, još jednom bivate nečiji. Potpuni. I teško je odupreti se toj emociji. Ponekad je ona baš sve što vam treba. I najčešće ponovno završavate sa nekime sa kim ste bili i ranije. Jer duša pamti, ukusom htenja. Pomalo i karmički. Ostajete otisnuti na nečijem telu. Možda samo za sada, a možda i za zauvek.
Mesec u dobrom aspektu sa Plutonom na vrhu polja statusa donosi dobre i korenite promene. Poslovi u koje sada ulazite mogi biti velike životne promene, trajne. Odnosi koje okusite, bili novi ili stari, biće značajni. I menjate svoj status. Iz slobode, postajete nečije, iz nečijeg, postajete sloboda.
Sunce u Biku kao vladar polja ljubavi u 1. polju ponovno naglašava da će ljubav i emotivni odnosi imati veliki značaj. Pomračenje je tu zbog njih. Sunce u Biku pokazaće vam šta želite i šta ne želite, u opipljivom, fizičkom obliku. Suočiće vas sa izazovima. Sa odlukama, opipljivim, konkretnim. Traziće od vas zalog budućnosti. Obećanje. Uverljivost. Traziće da budete sigurni u sebe. Najsigurniji.
Venera u Blizancima, u 3. kući, govori o emocijama na kraćim putovanjima, o dopisivanjima, porukama, izjavama ljubavi. I uvek postoji više emotivnih ponuda, mogućnosti da se bira. Neke poruke dolaze preko internetskih mreža, preko prijatelja, neke iz daljine. Ljubav putuje za ljubavlju. Ovo je period kada vas svi žele. Izbori su vaši.
Mars, kao sami vladar ascedenta u karti pomračenja nalazi se u Biku, na zvezdi algol, u polju vrednosti. Svakako ćete biti obezglavljeni - za svim i svačim. Algol je poznatiji kao zloćudna zvezda, no budući da Mars ne radi ni jedan loš aspekt, to ni ne mora biti tako. Trošićete energiju na zaradu i finansije, možete očekivati i veće prilive, jer algol je svemoćan. Može oduzeti, ali može i dati. Pa oni koji su stradali, mogu dobiti odštete. Oni kojima je fizički nešto uništeno, mogu povratiti sredstva. Borba je demonska, ali je vaša. Snagu imate.
Jupiter iz polja inostranstva smestio se u polje doma. Mnogi će se odlučiti da svoj život barem nakratko zamene inostranim. Što i nije loše. Idete u glavne gradove. Budite u srcu svita. Uhvatite ono što vam je dato. Jupiter je u kvadratu s Mesecom, vladarom polja doma. Neki odnosi biće uzburkani. Emocije u domu leteće do samih visina. Uzbuđenjima nikad kraja. Shvatite to pozitivno.
Ne preterujte. Ni u čemu. Najmanje u vožnji. Brzina je dobrodošla samo u trenucima kada odlučite reći ne lošim navikama i ljudima. Za sve drugo, poštujte vreme. Jer Saturn, iako skriven i bez bitnijih aspekta, u 8. polju, kontroliše sve što radite. Nemojte zaboraviti da vaša sreća zavisi od njega. On je senka Jupitera u Lavu i samo vas on može nagraditi.

Pomračenje je svakako vaš tihi saveznik.Odvest će vas do krajnosti vaše duše, kojima se niste ni nadali. Njegovi ugrizi označiće period novog življenja. I taman kad ste pomislili da ga nema, on je tu...
Za neka stapanja ne postoje razlozi. Oni se naprosto dogode.

„Mogu reći ćutnjom, mogu prstima, i u pesku stopama, i u mraku usnama, mogu čuti srcem, mogu očima, nekim novim mirisom, nekim novim ukusom, zauvek, promenilo se sve... Odjednom TI."
Astrolog: Astro Aisha

Izvor


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.