недеља, 3. мај 2015.

9 načina da iskoristite moć punog Meseca u Škorpiji



Škorpija je vladar ekstrema, a pun Mesec će osvetliti intenzitet uklađenosti sa našim dušama. Spremni ste za veliku promenu u svom životu? Pod lupom Meseca može se očekivati da velika priznanja izađu na videlo. Ne zaboravimo, Škorpija ima formu Feniksa koji se diže iz pepela i destrukcije prikazujući nam preostale znake života.Sunce u znaku Bika sa pričom JA IMAM, i Mesec u suprotnoj Škorpiji koja kaže JA ŽELIM. Podjednako jake energije koje ne treba favorizovati posebno. Evo 9 načina da kanališete ovu moćnu konfiguraciju.

1. Igrajte igru iskrene ispovesti
Ako ste bili previše uplašeni da istražujete vašu podsvest, sada je vreme da odete tamo. Škorpija ima dar kreativnosti da učini da sve što je staro ponovo izgleda sveže. Takođe, ima sposobnost regeneracije i izlečenja. Sve što je bilo bolno iznesite i dodirnite svoju unutrašnju alhemiju isceljenja.

2. Ponesite se intimom
Intimnost je duša fuzije. Naše resurse energije spajamo sa tuđom. Zvuči romantično, ali zapravo može biti zastrašujuće. Potrebno je omogućiti nekome da spozna našu ranjivost, a to nije ni lako ni prijatno.


3. Izaberite cilj vaše kontrole
Škorpija je znak moći i kontrole. Ove osobine dobijau lošu reputaciju, ali istina je, da bi bili smrtni, morali bi biti opsednuti nekom vrstom kontrole. Dakle, umesto da promenite ovu krajnje ljudsku osobinu, odlučite da uradite nešto dostojno toga. Pokušajte sa nečim neočekivanim što ste oduvek želeli da uradite, a kosi se sa vašim principima.


4. Ne mrzite, reinkarnirajte se
Pokušajte da načinite regresiju prošlosti, a onda ustupite mesto potpunoj izolaciji. Zamislite da ste tek rođeni i imate moć da kreirate sopstveni život iznova. To više niste vi, pomozite podsvesti da potraži još jedno živo biće u vama.


5. Iskoristite svoju seksualnu moć
Škorpija vlada novcem i seksom. Probajte pol densing ili smislite sami svoju tačku striptiza. Obavite to pred ogledalom. Posmatrajte kurs "svetog zavođenja" uživo i učite sami od sebe.


6. Budite u kontaktu sa svojom dušom na minut
Živimo u svetu visokih performansi, dostignuća, konkurencije. Ali svima nam treba podrška iz duhovnog carstva. Očekujete znak Univerzuma? Zatvorite oči i dobićete instrukcije.

7. Oslobodite se finansijske obaveze
Veliki deo populacije se bavi finansijskim temama. Živimo u kulturi instant zadovoljstava do kojih je lako doći, ali novac može isprazniti našu energiju i ukrasti nam dušu. Vratite vaše dugove čak i ako su mali i beznačajni.

8. Iz magle napravite kristalnu čistinu
Đavo je u detaljima i sitnicama. Setite se gde ste zaboravili neke stvari. To može uticati na vas i više nego što mislite. Uradite nešto: pošaljite mejl, uputite poziv, izvinjenje, recite nekome istinu, šta god. Samo uradite to.


9. Kanal, Feniks i uspon
Ono što u našim životima treba simbolično da umre, pustite ga da bi se nešto novo rodilo. Imate problem sa oslobađanjem? Možda da preuzmete aplikaciju za mobilne uređaje "Božiji inboks" koji omogućava da napišete želje i pustite ih sa pritiskom na "Pošalji" dugme. Zamislite i improvizujte.


Izvor:http://www.srbijadanas.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.