среда, 15. април 2015.

SA MUŠKOG ASPEKTA, EVO ŠTA SE DOGAĐA VENERI U BLIZANCIMA, BORAVEĆI U DOMU MERKUROVOM

Do sada sam, NENAMERNO, zapostavljala tumačenje Venere u Blizancima, teško ih je analizirati, EVO da nadoknadim, zato  nešto i o muškim predstavnicima Venere u Blizancima
 
 
 



Ako poželite da živite sa vetrom, pronađite muškarca sa Venerom u Blizancima ili u znaku Blizanaca,jer nećete nikada znati odakle duva...niti ćete ikada znati na čemu ste...On je beskrajno zavodljiv, šarmantan, vrlo inteligentan, komunikativan, naročite snage reči (sada izraženo još više, jer je vladar Merkur danas ušao u  znaku Bika, koji podstiče inače miroljubivost i taktičnost Blizanaca, ali pojačavajući im strpljenje i postojanost),  ali i beskrajno neuhvatljiv, nestašan, mladalačkog duha, voli igru. Ako poželite da ga analizirate izgubićete se u lavirintu njegovog bića...Vrteće vam se često u glavi od naglih promena njegovog raspoloženja, naglih odluka, kojima će vas često dovoditi u nedoumicu. Nekoliko dana će vas obožavati, a onda isto toliko dana vas dovoditi u sumnju u to, tek da se ne opustite previše ili da vam ne bude dosadno. Ali će ubrzo to ispraviti svojom pažnjom i kavaljerskim ponašanjem i specifičnom duhovitošću da vas oraspoloži. Iskren je u tome. U suštini on ne voli svađe i nesporazume, ali ga motivišu inteligentna razmena stavova. Privlače ga mudre žene, koje će ga skapirati, što uopšte nije lako. Dvostrukost njegovog bića je već legendarna. Jednostavno, on je takav. Koliko razuman, toliko i emotivan, ovde je idealan spoj jina i janga, snage osećanja i logičnog razmišljanja.

Blizanac, odnosno sa Venerom u Blizancima, se ponekad ČINI neiskren, što je zamka, jer naglo preduzima kontradiktorne akcije, ipak to nije sa namerom da vara, već češće zbog toga što se u njemu iznenada menja svest (Merkur, njegov vladar, odnosno vladar Venere u Blizancima,  je prenosilac svesti), i tačka gledanja na stvari. Njegovo gledište je pokretljivo i promenljivo u svemu. Kao da mu sama sudbina nameće "dvostruki život"...Ali, pazite njega duboko vređa ako mu neko ne veruje ili ga ne razume. To ga čini frustriranim, deprimiranim...i tako nezadovoljan može da traži olakšanje u nekoj drugoj vezi, naročito u mladosti. U zrelijim godinama, kad se oslobodi ovakvog osećanja, i kada ne mora nikom ništa da dokazuje, u njemu nestaje težnja da eksperimentiše i menja objekat interesovanja i zaista postaje odan.



Olga Milošević

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.