петак, 17. април 2015.

Ljuboskop

Pleši ljubavi sa mnom

 

Za sve nas život na ovoj prelepoj planeti je veliki izazov. Mi smo energetska, vibratorna bića ljubavi. Trebalo bi voleti. Živeti u ljubavi. Kada je Venera u Blizancima, najbolje što možete učiniti za sebe i svoju Veneru je ZAPLESATI!
I zaista, svima nam je težnja, fokus na ljubavi. Za nekoga je ljubav radost, nesebično davanje, nesebično služenje. Za neke ljude ljubav prestaje tamo gde počinje nepoverenje, tuga. Ljubav zameni strah i tada počinju razni programi, uverenja...Sve veze, naročito ljubavne, koriste nam za unutrašnji duhovni razvoj. Zbog toga je dobro shvatiti, osvesti sve te veze jer ako to ne uradimo te veze će početi da crpe našu energiju.
Posle svih „teških“ aspekata: sedam kvadrata, pomračenja Sunca, pomračenja Meseca, vreme je da udahnemo „Zlatnu svetlost“ duboko i sporo, zadržimo dah i lagano, duplo sporije, da izbacimo vazduh. Počnimo novi ciklus, svesni da je ljubav zapravo potreba duše za mirom i sigurnošću!

Ovnovi su domaćini ove lunacije, egzaltiraju u prvom delu muški JANG princip, a potom se ženski JIN model egzaltira. To čini celinu i vrlo prirodni krug. Svaka žena naprosto sanja da kraj sebe ima sigurnog i pouzdanog muškarca. Možda će u ovom ciklusu žene Ovnovi imati priliku da vežbaju predavanje „svom čoveku“. U ovom periodu Ovnovi, a naročito žene, nalaze se u fazi „mirovanja“ i dešava se mogućnost transformacije. Koliko god ovo zvuči kao „nemoguća misija“ verujte danas je sve moguće. Ovnovi su generalno pioniri, lideri pa će izvesno biti u stanju da pokažu da mogu da se umire i promene. Put promene i isceljenja za Ovnove je aktivan od 21.-28.aprila. Kakav je rezultat promena videćemo od 12. maja kada će svi videti očigledne promene.

Bikovima se lunacija dešava u 12.polju, njima iza leđa. Ovo nije udoban period za Bikove. Oni imaju unutrašnji podsticaj da je sve u redu, bilo i biće. Njihova realnost nosi neku vrstu razočarenja.Odakle dolazi razočarenje – pa, od prevelikog očekivanja. Moglo bi biti i verbalnih objašnjenja, ubeđivanja i isterivanja  ko je u pravu.  Moj savet je da svoju divnu osobinu istrajnosti ne pretvorite u tvrdoglavost i nemogućnost prihvatanja različitosti. Ulazak Sunca u znak Bika zapravo nosi tu vrstu razotkrivanja već od 20. aprila. Prilika za samoisceljenje će biti 22.-29.aprila. Bikovi znaju da je njihova regeneracija i sigurnost u najužoj porodici i tome će se posvetiti baš od 8.maja kada će Venera ući u znak Raka.

Blizanci su se nešto naoštrili, kao sa „argumentom“ ali bojim se da možete upasti u zamku sopstvene neodlučnosti. Nije ovo prirodno stanje Blizanaca, sporost da donesu odluku ih i dovodi u stanje nervoze i nepoverenja. Ovo je trenutak kada vas sagovornik stvarno može čuti jer sada ste u prilici da govorite tiho i sporo, sada možete lagano reći sve ono što vas boli. Neka vrsta verbalne eksplozije za Blizance može nastupiti posle 22. aprila kada su imali moglo bi se reći „lep dan“ sa partnerom a onda dolazi cunami 23. aprila. Dolazak u svoj posed Blizanci će doživeti oko 1.maja kada Merkur pređe u znak Blizanaca, ali istovremeno predstoji separacija sa partnerom na kratko!

Rakovi od ove Lunacije, mladog Meseca očekuju mnogo. Mogla bih reći da sa razlogom imaju očekivanja. Posle pomračenja Meseca, ženski pripadnici znaka Raka osećaju umor, kao da su se iscrpeli kroz partnerski odnos. Ovaj period rasta Meseca treba iskoristiti za skupljanje energije, kroz nežnosti sa voljenim bićem. Niko ne zna bolje da leči Rakove od onih koje su oni lečili. Ako ste „uzajmili“ očekujte da vam se vrati, a ako niste??? Pun Mesec se dešava preko znaka Škorpiona i Bika, rano ujutro 4. maja. Na ovaj dan treba biti tih i miran bez mnogo aktivnosti, jer emocije će da prelivaju. Prelivanje u Škorpionu može doneti suze.

Lavovi su u ovoj lunaciji prilično ushićeni jer egzaltirano Sunce diže vibraciju preko granice koju čovek može da nosi a da ne pređe meru dobrog ukusa. Partnerski, ljubavni odnosi za Lavove su još uvek u stagnaciji sa tendencijom ka napred. Boravak Saturna u polju ljubavi jedino što može da navede Lavove da preuzmu odgovornost kako za sebe tako i za partnerovu sreću. Obzirom da je Saturn, retrogradan, u Lavovskom 5.polju-ljubavi vratiće u prvi plan neke nedovršeni emotivni odnosi. Saturn će se retrogradno kretati od 14.marta pa sve do 2. augusta. Ovo je vreme kada je neophodno dovršiti odnose. Može se desiti da neki Lavovi u ovom periodu i započnu neke veze. Izvesno su u pitanju „karmičke“ ljubavi koje traže svoje namirenje.

Device nose neku težinu, može biti da u nogama imaju osećaj umora. Devicama se umor očituje onda kada nemaju ni snage ni volje ni da analiziraju niti istražuju zašto je nešto, tako kako jeste. Sve bezbrojne samopomoći u ljubavnom životu Device su odložile za izvesno vreme. Život nudi Devicama važnu poziciju u ljubavnom životu. Sve dok je Pluton (najveća energija) u Devičanskom 5.polju- ljubavi postoji velika energija transformacije i regeneracije upravo kroz ljubav. Promene slede od 1.maja kada će Device dobiti ponovo na svojoj formi. Oprez sa dve strane, mogu vas ogovarati kod partnera bez vidljivih razloga što se kroz vas može projektovati prema partneru. Ovo nije vreme za „ispravljanje krive Drine“.

Vage su potpuno fokusirane na neka očekivanja „novih dešavanja“. Fokus za Vage je usmeren na biznis plan, a partneri očekuju nežnost i ljubav. Napetost od 19. Aprila će imati svoj povoljan preokret od 22, aprila i ono što je za Vage primarna stvar, harmonija počeće da se manifestuje. Posle ovog perioda neophodno je posvetiti vreme i pažnju bliskosti. Ono što je izazov za Vage jeste narušavanje balansa. Kod Vaga oba pola počeće nekakva iznenadna dešavanja oko 26. Aprila. Vage nisu imune na iznenadnost, njihov moto je da bude „sve planirano i pravovremeno“. Ženski pripadnici znaka Vage imaju svoju emotivnu priču bliskosti i nežnosti od 8.maja kada će Venera promeniti znak iz razigranih Blizanaca prečiće u ušuškanog Raka.

Škorpioni su imali svoj emotivni relax. Naprosto od kada je Mars u Biku, Škorpioni su sami sa sobom dobro, a moramo priznati da to nije česta pojava. Da bi mogli dalje da napreduju Škorpioni će imati još jedan manji ispit kada im se Saturn vrati u njihovo carstvo. Vrlo je važno ostati miran, preskočiti verbalnu provokaciju koju biste mogli imati oko 23. aprila. Istina je da čovek treba da iznese iz sebe lagano, ono što misli i oseća. Kod Škorpiona to nekad ume biti malo previše direktno. Ženski pripadnici znaka Škorpiona zaista treba da se uvedu u mir, da ne bi vreme punog Meseca 4.maja donelo osečaj da“kipi“. Znamo da kipi samo nešto što vri.

Strelčevi su zaista u veoma dobrom raspoloženju, bez obzira na prisustvo Saturna u njihovom znaku. To je ona velika osobina koju poseduju Strelčevi, oni umeju podići sve na viši nivo. Ljubavni život Strelčeva je u postojećem vremenu na nivou prijateljstva. Postoji mogućnost da posle dužeg vremena praktično od 8. Aprila Strelčevi ulaze u svoju aktivnu fazu u emotivnom životu. Sama Lunacija, kao neki početak dešava se u Strelčevom 5.-ljubavnom polju. Ovo daje lepu predispoziciju oko 22. Aprila, da slobodni Strelčevi budu u prilici da sretnu osobu iz nekih školskih dana i naprave neki romantični trenutak.

Jarčevima je ovo vreme kada nema odmora. Počinje vrla aktivnost ili provera u odnosu na prošle veze, emotivne odnose, naprosto ovo će biti vreme dovršavanja, zaokruživanja. Osnovna osobina Jarčeva, doslednost, će biti sada na delu. Ako ste u vezi ili braku, doći će do svađa, oko 3.maja, ali ćete uspešno prebroditi taj period, pa će vam veza biti bolja nego ikada. Period od 16. juna će za Jarčeve biti povratak u dubine svoje prošlosti, samo radi uspostavljanja svesnosti i probuđenosti! Dozvolite sebi da možete i da pogrešite, da možete i da zaboravite, sve je dozvoljeno da biste konačno bili prirodni.

Vodolije su one koje uvek „ sve znaju“. Valjda i ova lunacija jedino njima ne remeti osećaj.“ Znam, sve je u redu!“ Mlađi pripadnici znaka Vodolije će se brže snaći u ovom trenutku „neverstava“ dok bi stariji pripadnici znaka Vodolije mogli doživeti razočarenje baš u partnerskom odnosu. Izvesne su paralelne veze, sve dok je Venera u Blizancima. Sve u svemu ovo je vrlo strastven period za Vodolije. Stariji pripadnici znaka Vodolije trebalo bi da umire svoje strasti da bi sačuvali postojeće odnose, dok mlađi pripadnici znaka Vodolije mogu sebi priuštiti avanture svake vrste.

Ribe su podeljene u ljubavnom žaru. Ženski pripadnici znaka Riba mogu da se nadaju u nepovoljnom ljubavnom periodu, ali pazite se ako se bivši partner ponovo pojavi u vašem životu. Postojaće predispozicija za neke „nove-stare“ ljubavi. Muški pripadnici znaka Riba se mnogo bolje snalaze, i mogu preko svojih poslovnih putovanja ili nekakvih javnih manifestacija oko 22.aprila sresti „srodnu dušu“. Ovakve aktivnosti nemaju tendenciju da traju. Muški pripadnici znaka Riba, naročito mlađi u ovom periodu nisu zainteresovani za neke duge priče. Ozbiljniji pristup emotivnim vezama, pripadnici znaka Riba će aktivirati od 8.maja kada Venera uđe u Riblje 5.-polje ljubavi!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.