среда, 8. април 2015.

Leptirici i cvetici:-))))


Danas jedna veooooma lepa vest...Nakon duzeg vremena,Jupiter u Lavu konacno krece napred....:-)))) Danas u 18:57 :-))))
Jupiter simbolise ispunjenje, srecu, uspeh, bogatstvo, molitve, odgovore, snove, mir, prastanje,inostranstvo, daleka putovanja....Simbolicki je predstavljen polumesecom naslonjenim na horizontalu krsta, sto nas navodi na zakljucak da u Jupiteru Dusa odnosi prevlast u odnosu na materijalno. Zbog toga su u njemu objedinjeni velikodusnost, milosrdje i mudrost. Jupiter odgovara Arhandelu Zadkielu, koji se smatra arhandkelom slobode, dobrote i milosti. On ce vam pomoći da oprostite kako sebi tako i drugima, a kada dostignete slobodu koju taj oprost donosi – usmerice vas ka vecnoj radosti
Ono sto je kod Jupitera posebno u odnosu na druge planete jeste njegova potreba da svemu dâ svrhu i ukaze na smisao. Iz ugla Jupitera ne postoji ni jedna stvar, dogadjaj, osecaj..., koji nema svoju pozitivnu stranu...Daje coveku sposobnost da se oslobodi okova straha kroz razumevanje sta se u pozadini straha nalazi.

Vratio se do 12* Lava....tu je vec bio u septembru 2014 ...Setite se sta ste tada zapoceli( a niste uradili),nesto iz tog perioda je ponovo aktuelno...sada je pravo vreme da to uradite.Lavovski hrabar pristup ostavlja malo prostora za rec "nemoguce".Sada je sve moguce ,samo treba da pozelite jako.
Poruka Jupitera je :Pozitivan um predvidja srecu, radost, zdravlje i uspesan ishod svake situacije i akcije.Ljubav se ljubavlju vraca.

   

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.