уторак, 17. март 2015.

***Sta ce da nam donese pomracenje Sunca 20.marta***

 

 Mart mesec je krenuo veoma intenzivno,burno,i tek ce da bude.

Solarna eklipsa desice se 20. marta 2015. godine na 29º stepeni Riba(na fiksnoj zvezdi Sheat)Ova fiksna zvezda je veoma nezgodna jer ukazuje npobleme sa vodom,nesrece na moru.Dosta kise,ali nazalost,dosta i poplava...
Bili vi spemni ili ne promene su svakako tu.Pomracenja donose neocekivano,i uvek nas teraju na akciju.Tera nas da razmotrimo situacije i mogucnosti koje inace ne bismo.Energija ciscenja(prociscenja) je tu.Ova eklipsa ce nam pomoci da shvatimo sta je to sto treba da menjamo, da pocnemo da delujemo i sprovodimo u delo svoje planove. Duboka osecanja mogu da isplivaju na povrsinu.zivot ne bi imao smisla kada bi bio sasvim predvidiv i previse jednostavan,zato su i pomracenja tu,da nas energetski skroz prodrmaju.Otvorite oci konacno.Eliminisite sve negativno iz zivota,sada je pravi momenat.
U zavisnosti gde pomracenje pada u vasem horoskopu,bavicete se pitanjima koji su u simbolici te kuce.Ako je u pitanju 5 kuca,akcenat ce biti na ljubavnoj vezi,deci,ako je 7 kuca akcenat ce biti na braku,pravnim pitanjima,ako je 9.moze se lako desiti promena prebivalista ili promena planova vezana za putovanje.Zivot ce vam se uzdrmati svakako(efekti pomracenja mogu da traju i do 6 meseci).
Riba je znak najdublje mistike,intuicije.Samim tim,ovo pomracenje donosi da mnoge tajne budu otkrivene(razjasnjene)...Ako nesto krijete,budite jako obazrivi,jer tesko da cete uspeti sve da sakrijete.Donosi nam promene koje su vezane za obrazovanje, ili duhovnost, veru.Snovi u noc pre pomracenja, u toku pomracenja ili noc posle,imaju veliko znacenje,pa obavezno zapisite taj svoj san...
29.stepen je stepen placa (Bozji stepen)...Zvuci suludo,ali ovog dana ce svako od nas dobiti neki znak sa neba...Kuda i kako dalje..Ili sto bi jedan moj prijatelj rekao,kuda plovi ovaj brod.A sve u simbolici nekog novog pocetka.
Par sati nakon pomracenja, Sunce ce da udje u Ovna.
Eklipsa 20. marta ce biti deveto potpuno pomracenje u XXI veku.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.