субота, 21. март 2015.

Škorpija



Pomalo mračna, podosta tajanstvena i nadasve magnetski privlačna – to je žena Škorpion. Naravno, ona dobro zna da muškarci vole vjerovati kako zapravo oni zavode i osvajaju, i zato će pametno odigrati svoju ulogu; ali ne dajte se zavarati, jer pravila igre ipak određuje ona.
Žena Škorpion dopustit će onome za koga procijeni da zavrjeđuje njezinu pažnju da naizgled vodi igru, da se razmeće i da uživa u svojim zavodničkim sposobnostima – dok će ga s druge strane vješto namamiti u mrežu u koju će ušetati sam i svojom voljom. Ali jednom kad uđe, teško će pronaći izlaz…

Magnetska privlačnost žene Škorpiona

Njezino je najsnažnije oružje svakako njezin prodoran pogled – njime će nemilosrdno probijati i najtvrđi oklop. Muškarac koji joj se približi s namjerom da ju zavede hrpom laži vrlo brzo će odustati od takvih ideja, jer će se pod žarom tih magičnih očiju rastopiti i izbrbljati i ono što nije ni u snu namjeravao reći. Da bi to postigla, žena Škorpion neće morati reći ništa: umjesto riječima, slomit će foliranta snagom volje i svojom hipnotičkom energijom.
Dragi muškarci, ne očekujte da vam se žena rođena u znaku Škorpiona vješa oko vrata i da pred prijateljima vitlate njom kao nekim trofejem! Ne, ona će uvijek zadržati pravu dozu suzdržanosti i dati vam do znanja da se imate osjećati sretnima što je odabrala baš vas.

Žena škorpion i njezina mračna strana

Ako ju pak povrijedite, spremite se da upoznate njezinu mračnu stranu. Malo je reći da je žena Škorpion zlopamtilo – jer ona zaista nikad ne zaboravlja, i jako teško oprašta. Čak i kad svi drugi odmahnu rukom i kažu “ma pusti, nije više važno” ona i dalje ne zaboravlja čime ste ju točno povrijedili.
Kad voli, onda voli cijelim bićem – i isto očekuje od svojeg partnera. Ako ste u vezi sa ženom Škorpijom, zapamtite da za vas smije postojati samo ona, i to podjednako fizički kao i psihički. Za nju nisu moderne veze u kojoj svaki partner zadržava svoj dio slobode; ne, ona voli vezu u kojoj će muškarac biti samo njen, sve dok ih smrt ne rastavi (ili ona ne odluči da je vrijeme za razlaz).
Ljubomora Škorpionke već je postala legendarna, i čvrsto vam preporučamo da ne provjeravate na svojoj koži koliko ima istine u tim pričama – jer bi lekcija mogla biti vrlo bolna!
Svoj će intimni život ljubomorno čuvati od drugih; žena Škorpion ne voli da joj se njuška po segmentima života za koje smatra da se tiču samo nje. Jedna od takvih svakako je i njezin seksualni život. Pa ako ste muškarac i ako ste sve ovo pročitali samo zato što vas zanima ima li u pričama o vatrenosti žene Škorpiona zaista istine – savjetujemo vam da budete oprezni: u vezi sa Škorpionkom ćete sasvim sigurno ostati bez daha, u prenesenom i u doslovnom smislu te riječi!
Ako ništa drugo niste naučili iz ovog teksta, već se zbog ove informacije isplatilo pročitati ga do kraja.
 Izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.