понедељак, 10. новембар 2014.

Lečenje aluminijskom folijom: Metoda ruskih i kineskih iscelitelja

Prenosimo zanimljiv tekst s portala uspesnazena.com, koji govori o ljekovitoj moći aluminijske folije prema metodama kineskih i ruskih iscjelitelja. “Pokazalo se da je obična aluminijska folija, osim za kuhinju (uz rezerviranu upotrebu i pažnju!), sposobna i liječiti!”
Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, koljenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete staviti na bolno mjesto foliju. Na vašu iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.
Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj točki, odražavaju se i vraćaju natrag na meridijan, odakle su i izašli. To vrlo blagotvorno djeluje na oboljeli organ, s kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način liječenja odavno se prakticira od strane kineskih i ruskih iscjelitelja, a opisan je i u djelima psihoterapeuta Wilhelma Reicha, studenta S. Freuda.

Kako liječi aluminijska folija?

Uzima se obična aluminijska folija, stavlja se na bolno mjesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).
Liječenje folijom se primjenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu, leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog artritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način liječe se, čak i postoperativni ožiljci na mjestu kirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u liječenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.
Kineski iscjelitelji, provođenje terapije folijom, preporučuju tokom 10-12 dana. Svaki dan pričvršćivati foliju na bolno mjesto i držati cijeli dan ili noć. Poslije napraviti pauzu 1-2 tjedna i po potrebi ponavljati tretman.

Folija posjeduje moćno protuupalno djelovanje

Uz njezinu pomoć možete uspješno liječiti prehladu.
Za to je potrebno umotati stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu. Držati taj oblog oko sat vremena. Poslije skinuti i staviti ponovno nakon 2 sata, na sat vremena. Opet napraviti pauzu i staviti treći put. Vrijeme liječenja – 1 tjedan.
Kako konkretno deliju folija na ovu ili onu bolest, mišljenja su različita.
Netko priziva u pomoć znanost, neko to objašnjava bioenergijom. A ovako objašnjava ruski znanstvenik A.V. Skvorcov:
“Kod iscjeljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične stanice, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformira, uslijed čega se narušava i energetska prehrana matičnih stanica. Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno fokusirajuće povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućuje da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja. Osim toga, sjajna površina folije sprječava prodiranje vanjskog neharmoničnog zračenja u ljudsko tijelo, a također deponira u sebe neharmonično zračenje. “
 Izvor uspesnazena

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.