уторак, 21. октобар 2014.

Kako će Saturn iz Škorpije da utiče na nas u 2014 godini?

Planeta karme Saturn će tokom 2014. imati intenzivniji uticaj na određene predstavnike zodijaka. Saturn se kreće kroz zodijački znak škorpije, a krajem godine završava svoj hod kroz ovaj znak i ulazi u znak strelca. Ova planeta tokom tranzita kroz škorpiju je imala veliki uticaj na škorpije, device, bikove, lavove i vodolije. Tokom 2014. ovi znakovi, čije Sunce je u drugoj polovini znaka osetiće veliko godišnje testiranje od strane Saturna. 



Osobe koje su rođene u zadnjoj dekadi device, riba, raka i jarca imaće povoljan trigon i sekstil od Saturna, pa tokom 2014. oni mogu iskoristiti određne situcije i preokrenuti ih u svoju korist. Blizanci i ovnovi čije se natalno Sunce nalazi u zadnjoj dekadi ovih znakova imaće teške odluke i mnoge prepreke koje moraju prevazići. Završni tranzit Saturna u škorpiji i njegov ulazak u strelca 23. decembra 2014. daće nam najveću snagu u potrazi za duhovnim rešenjima. Inače, Saturn je zadnji put boravio u strelcu od kraja 1985. do kraja 1988. godine, tako da će ovaj tranzit biti usmeren na rešavanje određenh pitanja iz prošlosti, koja su ostala nerešena.
Retrogradni Saturn u vodenom i fixnom znaku Škorpija od 02.03.2014.,nanovo će dovesti život, podršku, seksualnost, smrt i silu na “ispit” izdržljivosti. Vraćanje na probleme koje smo zaboravili! Važno je preispitati LIMITE (ograničenja) i odgovornosti! Šta je normalno, šta nije. Budite ekstremno disciplinovani i postavite sebi najteže zadatke. Svedite svoje troskove na minimum, povucite kardinalne rezove na poslovnom planu i konačno “čistite djubre iz svog dvorišta” i rešavajte private dileme, jer ćete osetiti da se stvari dešavaju VAN bilo čije KONTROLE! Ako ne možete da kontrolišete druge, kontrolišite sebe. Dužnost, lojalnost, izdržljivost, postavljanje ličnih granica i preuzimanje odgovornosti. Ovaj retrogradni hod Saturna će pomoći da se finišira sve što je ostalo nedovršeno, daće nam dovoljno vremena da se oslobodimo svega što nije valjalo u svakodnevnom životu. Da “poguramo” van svojih mogućnosti mnoge planove i ostvarimo iskustvo koje će značiti u vremenima koja dolaze. Stagnacije po pitanju pozicije, finansija. Kočenja po pitanju prodaja nekretnina, odnosa unutar porodice. Otežanja u novim poduhvatima koji će se ticati rada, posla... Plaćanje kazne, usamljenost i preživljavanje je ključna reč! Spremite se da PREŽIVITE!
Autori: Astrofon21 // JLG

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.