среда, 1. октобар 2014.

HOROSKOP ZA OKTOBAR 2014.


zodijak horoskop znakovi

OVAN

Ovnove početkom oktobra očekuje promenljiva situacija kada je reč o poslovnoj poziciji. Nezaposleni Ovnovi se mogu nadati podršci drugih ljudi u pronalaženju posla.
Zaposlenima se spremaju novine i prilagođavanje na novonastalu situaciju. Očekivani novac kasni, pa bi bilo poželjno da pametno rasporedite novac. Saradnja sa inostranstvom je izvesna, kao i dobar položaj zaposlenima u inostranim predstavništvima. Mnogi Ovnovi će na put.

Kada je reč o ljubavi, Venera se uselila u vaše polje odnosa, pa eto prilike da izgladite nesporazume sa partnerom. Zauzeti Ovnovi se prisećaju nekih starih veza, jer aktuelna ne ispunjava očekivanja. Požurili ste, i sada ste na prekretnici. Uranova opozicija sa Venerom će kod mnogih doneti započinjanje brakorazvodnog procesa. Konačno stajete na svoje noge i radite u skladu sa svojim potrebama i željama. Predugo ste bili u službi tuđih interesa.

Mogući su problemi sa urinarnim traktom.


BIK

Bikove na poslovnom planu očekuju zanimljive ponude već početkom meseca. Iako vam se čini da već dugo tapkate u mestu, stvari se lagano ali sigurno odvijaju u vašu korist. Situacija na radnom mestu se poboljšava, a pritisci popuštaju. Samo je važno da povedete računa kome šta govorite iz najbližeg poslovnog okruženja, može vas neprijatno iznenaditi pojavljivanje u javnosti onoga što ste saopštili u poverenju. Novac stiže u prvoj sedmici oktobra.

Kada govorimo o ljubavi, ovo je prilika da stvari isterate na čistac, da razjasnite šta želite i od koga to želite. Ako je vaš odabir pao na osobu iz najbližeg poslovnog kruga, eto šanse da započnete interesantnu priču. Ako ste zauzeti, imaćete oslabljenu komunikaciju sa partnerom, ili neprijatne razgovore koji se tiču finansija. Ne dopustite da vas pojede svakodnevnica, ne isterujte mak na konac. Ljubomora je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku.

Obratite pažnju na grlo.


BLIZANCI

Blizance na poslovnom planu očekuje podrška osoba na položaju, koje vam mogu ponuditi saradnju sa inostranstvom. Osećate da se oko vas na radnom mestu plete mreža intriga, pa vas to čini dodatno nervoznim. To će trajati do polovine meseca, a zatim vas taj osećaj napušta, i situacija se stišava. Očekuje vas potpisivanje značajnih ugovora, pa ako vam sve to dolazi od strane osoba van vašeg mesta boravka, ne oklevajte da prihvatite. Finansijska situacija je promenljiva, a novac stiže u poslednjoj sedmici oktobra.

Kada govorimo o ljubavi, planeta Venera je ušetala u vaše polje ljubavi, pa eto šanse da se zaljubite u osobu koju ćete zapaziti po izraženo dobroj komunikaciji i odmerenom nastupu. Ovo je mesec u kome ćete više izlaziti i družiti se. Neko prijateljstvo može prerasti u nešto više.  Prisustvo Marsa u vašem polju partnerstva dovodi do neminovnih  prepirki, ako ste u dužoj vezi ili braku. Ne upuštajte se u raspravu, odstupite, sačuvaćete živce i nećete se pokajati.

Mogući su problem sa padom imuniteta.


RAK

Rakove u ovom mesecu očekuje dosta interesantnih poslovnih ponuda, ako su nezaposleni. Ovo je pravi momenat da spojite lepo i korisno, da počnete da zarađujete od nečega što vam je dugo bilo hobi ili samo dodatni prihod. Zaposlenim Rakovima stoji dobit kroz kontakte sa strancima. Očekujte poziv za poslovno putovanje ili nekakav seminar. Bilo bi poželjno da prihvatite, jer će to predstavljati odskočnu dasku za vaš dalji profesionalni razvoj. Vaš vladar polja novca je Sunce, koje je ušlo u znak Vage, vaše prirodno polje kuće, pa će biti trošenja na kuću i radove unutar nje. Mnogi Rakovi će otpočeti posao od kuće.

Kada je reč o emotivnom životu, rešili ste se balasta prošlih vremena, i sada vam predstoji uživanje u plodovima takve odluke. Razgovori sa partnerom samo poboljšavaju kvalitet vašeg odnosa, no vas muče sumnje, koje su opravdane samo u vašoj percepciji stvarnosti. Otpustite kočnice i ne vršite poređenja sa situacijama kroz koje ste prošli u nekim ranijim pričama. Svaki odnos je novo poglavlje, i vi sada ispisujete neke drugačije stranice. Slobodnim pripadnicima znaka pri upoznavanju može posredovati neko od rođaka ili kumova. Ne bi trebalo da odbacite ovu mogućnost.

Krvni pritisak varira.


LAV

Kada je reč o poslu većina Lavova se oseća skučeno i nedovoljno cenjeno shodno svojim kvalifikacijama. Ako vas posao opterećuje otvoreno porazgovarajte sa pretpostavljenima i predočite im svoj trud na koji ne bi smeli da zaborave. Učinite to taktično i nenametljivo, iako bi ste vi sve to preko megafona i medija, da je moguće. Troškovi oko kuće su izvesni, ali vi ćete to sa uspehom prebroditi. Nezaposlenim Lavovima, posao može biti ponuđen preko rođaka.

Što se tiče ljubavi, tu je situacija ostala zategnuta, ali su i strasti naglašene. Ulazak Venere u Vagu vam donosi priliku da upoznate osobu na kraćem putu ili u komšiluku. Zagarantovani su lepi momenti, samo je neophodno da arhivirate prošlost, i krenete u nove pobede! Neka osoba od koje ste skoro odustali, sada vam je na korak! Iskoristite to. Kada je reč o zauzetim pripadnicima znaka Lava, očekuju ih rasprave koje se tiču kuće i različitih koncepcija njenog uređenja. Situacija će ipak prevagnuti u vašu korist, jer ste spremili nastup koji bi svakoga oborio s nogu. Kraljevi drame poput vas moraju isterati po svom. Nek vam je na sreću i radost!

Što se tiče zdravlja, muče vas kosti.


DEVICA

Device na poslovnom planu mogu da očekuju dosta posla, pogotovo onog koji drugi ne umeju ili ne žele da završe, pa računaju na vaš perfekcionizam i nameru da sve dođete u red. Sve je to pohvalno, dok god ne ugrožava vaše vreme i zdravlje. Ponekad vam se čini da radite za petoro, a da vas plaćaju nedovoljno i za jednu osobu. Uspravite se i stavite do znanja da niste uslužni biro! Nezaposlene Device mogu imati podršku rođaka ili komšije, kada je reč o traženju zaposlenja. Honorarni posao vam lagano prerasta u glavni.

Na emotivnom planu vas očekuju razmirice sa stalnim partnerom, oko finansija i podele kućevnih obaveza. Stišajte se i ne podižite ton u svakoj prilici u kojoj bi ste to poželeli. Ostanite po strani, ako se vaš partner sukobljava sa bilo kim. Nema svrhe da glumite mirotvorca, jer rizikujete da se zamerite obema stranama. Slobodne Device očekuju prijatni razgovori sa osobom koja ne živi u vašem mestu.

Više se odmarajte.


VAGA

Kada je u pitanju posao, Vage su na početku novog ciklusa koji im može doneti značajne rezultate u bliskoj budućnosti. Ukoliko se vaš posao vezuje za kontakte sa većim brojem ljudi, eto šanse da uspostavite značajne odnose za vremena koja dolaze. Poslovni saradnici iz inostranstva ili sa kraćeg puta su odlični po vas! Posao u kome uživate ili je krenuo kao hobi će rezultirati značajnim dobicima. Troškovi oko kuće su izvesni u drugoj sedmici meseca. Ukoliko nameravate da renovirate ili menjate stambeni prostor, nedostatak finansija i kočnica koju predstavlja tranzitni Saturn u vašem drugom polju vas uznemirava. Ostanite mirni i ne preduzimajte nikakve hazarderske poteze.

Ljubav vam kuca na vrata, i čeka odgovor. Ukoliko ste sami, neko sa kim ste imali prolaznu romansu vam se može ponovo pojaviti, ali ovoga puta sa namerom da tu i ostane. Pogodan trenutak za sve Vage koje ne žive u mestu boravka u kom i njihov partner. Viđanja će postati češća. Zauzeti pripadnici ovog znaka su umorni od stalnih odsustva partnera i čekanja, pa će morati da usledi ozbiljan razgovor na tu temu. Taktično i mazno, kako samo vi znate, dobijate željeno. Rođeni u prvoj dekadi znaka konačno odbacuju predrasude i kreću u pohod na svoju zasluženu sreću!

Krvni pritisak oscilira. Povedite računa o stomaku i bešici.


ŠKORPIJA

Posla vam je preko glave, pa bi ste najradije da zastanete i odmorite, ali vam situacija to ne dozvoljava. Pokušavate da se naterate i sve radite rutinski. Osećate da možete i da zaslužujete više, pa ćete poželeti promenu. Ipak, ostanite tu gde ste i izdržite još malo. Saturnov pritisak samo što nije popustio, pa ne bi valjalo da zbog ishitrenosti izgubite dugo građene pozicije. Ako ste nezaposleni,  još malo ćete sačekati. Ne ulazite u poslove ” na crno”, i ne preuzimajte tuđe rizike.

Na emotivnom planu, zauzete Škorpije mogu imati ponuda od strane, takođe, zauzetih osoba. Tajna priča vam se smeši, samo je pitanje koliko vaš nervni sistem to može da podnese. Zaslužujete vi ipak bolje od povremenih viđanja. Ako aktuelna priča donosi stres, rezaćete to po kratkom postupku! Uloga igrača iz senke vam prija, pa ako ste slobodni, očekujte da u vaš život uđe osoba sa kojom nećete želeti odmah u javnost. Previše ste se puta opekli na sopstveni “jezik”. Sada ćete ga dobro iskontrolisati.

Muči vas glavobolja.


STRELAC

Strelčeve sada očekuje akcija na svim poljima, a posao će to najviše osetiti. Vaš vladar Jupiter se razmahao u polju inostranstva, pa eto vama posla sa strancima, inostranim firmama, a veći deo priče ostaje van domašaja javnosti. Neka tako za sada i ostane. Nezaposlenima sledi pravljenje planova za privatan posao. Još ako se posao tiče nege lepote, eto prave priče za vas. Novac kasni, ali ipak sredinom meseca stiže u vaše ruke.

Boravak Venere u vašem polju prijateljstva, signalizira da bi ste uskoro neki prijateljski odnos mogli da podignete na viši nivo. Poznanstva dolaze, a osobe koje će se pojavljivati nisu ni malo za odbaciti! Iskoristite to i uživajte! Ako ste u vezi ili braku, pitanja novca vas izluđuju, i partner to oseća. Slobodnim Strelčevima sleduje poruka ili poziv od nekoga iz prošlosti.

Pripazite se oštrih predmeta! Boravak Marsa u vašem znaku može doneti povrede.


JARAC

Nakon ozbiljno zategnutih odnosa na poslovnom planu, situacija se lagano popravlja, u vašu korist. Ulazak Venere u vaše polje poslovne pozicije vam omogućava da se uz sav trud ipak pozicionirate bolje nego što ste očekivali. Jupiter vam daje šansu za podršku drugih ljudi, i novac preko istih. Otvaraju vam se mogućnosti za saradnju sa osobama koje se bave oblastima prava i komunikacija. Planovi koji su bili zakočeni sada dolaze na razrešenje. Merkur u vašem polju planova i prijateljstva donosi povoljnu vest koja stiže iz kruga prijatelja. Novčano stanje se, takođe, popravlja. Saradnja sa inostranstvom preko poznanika je dobra priča, u koju vredi uložiti.

Ljubav se, takođe, polako, ali sigurno vraća na mesto prioriteta. Ako ste slobodni, naglašena strast vas čini neodoljivim suprotnom polu! Iskoristite to. Ukoliko ste u vezi ili braku, vraćate se nežnostima koje ste ostavili po strani, usled previranja na poslovnom planu. Komunikacija postaje učestalija i kvalitetnija, što vam jasno stavlja do znanja da niste na pogrešnom putu. Oslušnite intuiciju, i ne racionalizujte kako ste navikli. Neka vas povede impuls. Nekada i nije tako loše otpustiti kočnice.

Mogući su problem sa respiratornim organima.


VODOLIJA

Vodolije mogu da se nadaju konačnom ostvarenju planova vezanih za posao. Inostranstvo, strane firme i poslovni partneri, koji dolaze van vašeg mesta boravka, su sigurna karta na koju vredi odigrati. Učinite to što pre, nećete se pokajati. Ugovori koji vam budu ponuđeni mogu imati skrivena poglavlja, pa dobro otvorite oči! Ukoliko ste nezaposleni, već u drugoj sedmici oktobra stiže poziv na razgovor za posao. Prijateljstvo vam u tome može pomoći.

U ljubavi osećate da vas guše porodica, okruženje, a i sam partner koji se trudi da najpre njima bude “po volji”. Nema više taktiziranja! Zahtevate svoje mesto. Ukoliko ste slobodni, nečiji osmeh i odlična retorika su mamac na koji ćete se zasigurno upecati. Uživajte!

Nervni sistem je na udaru, a obratite pažnju i na stomak.


RIBE

Poslovna situacija od vas zahteva maksimalnu posvećenost i ozbiljnost, a vama je tako već dosta svega. Pogotovo vas izbacuju iz takta spletkarenja i jalovi razgovori. Bez brige, lagano isplivavate iz svega toga i osiguravate sopstveno mesto pod Suncem. Ukoliko ste nezaposleni, za ponude ćete sačekati poslednju sedmicu meseca. Novac odlazi, ali vam neki hobi ili honorarni posao itekako može poboljšati budžet, i to već nakon 6. oktobra.

Kada je reč o ljubavi, prilika je da otvoreno popričate sa partnerom. Strast jača i pomoću nje sve završavate u svoju korist. Koliko god se osećali iscrpljeno i neshvaćeno, ovaj mesec će vam dosta dobra doneti, samo je potrebno da se opustite i verujete. Slučajna poznanstva su vaša karta za uspeh! Odbacite stid i krenite u osvajanje!

Što se tiče zdravlja, moguće su aritmije.



Astrologija Jovana Milekić

https://www.facebook.com/pages/Astrologija-Jovana-Milekić/370650293079274?fref=ts

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.