четвртак, 30. октобар 2014.

Kо нас претвара у зомбије!?

Америка нас претвара у зомбије помоћу злог плана



Сатанин план или ко нас претвара у зомбије!?



(Фото: Илустрација)
(Фото: Илустрација)

 

Београд-Након генетички модификоване (ГМО ) хране, вештачки изазваној промени времена, оружја у облику смртоносних облака клицоноша, војски генетских мутаната или популације подвргнутe контроли ума помоћу радио таласа, мален је корак до психотроничког оружја – агресивног облика психичке енергије. А то нам се данас управо дешава, под именом: Трећа београдска зомби шетња, са око 200 учесника, продефиловала је у недељу вече центром Београда 26. октобрa 2014 године [1], а даље следи „прослава Халовина“ и још којекаве сатанске накарадности.
Психотронички планови колико су напредни, толико су веома зли у својој бити, заправо зли и према себи, односно, према онима који их креирају. Као неко ко прати ово са стране, можемо рећи: па добро, мене се ово не тиче, никакав утисак страха неће изазвати у мени нити ће ме уплашити њихово безакоње! Као и страх од терора, који хара негде по свету, али који нема никакве везе са мојим животом. Aли има за децу и за будуће генерације Срба! … Орвеловска ноћна мора методично саткана од стране светских Циониста и домаћих издајника? … У ексклузивности овде (у Србији) Београду желе развити нови план, наводно „научни програм“ кажу …
Како „хаваришу“ наше нерве? Пре него што опишемо антихристов план, да прво разјаснимо шта су психотроничке манипулације и њихова пропратна оружја. Званична верзија онога што сматрамо да се крије иза термина „психотроничкa оружја“ налази се у дефиницији која се у јавности појављује у последњих 25-30 година, док данас исте системе сусрећемо са називима као што су „електромагнетна оружја“, неубојита, односно „не смртоноснa оружја“ и сл. Крајњи циљ је један: апсолутна контрола људског ума, воље и понашања! И, према томе, апсолутна контрола човека!
Сви који са скепсом гледају на овакве ствари требају имати на уму како електромагнетна оружја нипошто нису нова ствар, будући да су прва истраживања почела у САД-у и Совјетском Савезу још крајем 50-их година прошлог века, а чак су их и сами Американци уврстили у своје дугорочне планове за опремање војске до 2020. године.
„Психотроника“ је чешки израз за парапсихологију, дисциплину која се бави граничним подручјима психологије и „аномалним“ појавама везаним уз промењена стања свести. Чешки парапсихолози (и њиховe колеге из периода хладног рата) бавили се и феноменима који се сада обично не сврставају у подручје парапсихологије.
Парапсихологиња Лариса Виленскаjа (погинула у саобраћајној несрећи 2001 год.) каже да је тај израз био први пут предложен по аналогији са „биоником“ у значењу подручје које се бави конструисањем уређаја који могу побољшати или репродуковати извесне пси-феномене (као што је психокинеза у случају „психотроничких генератора“ које је развио Роберт Павлито), а касније је укључивала и неке друге феномене.
Психотроника укључује проучавање, како технологија врши истовремену сарадњу сa људским умом, „суптилном“ физиологијом и телесним процесима. Пошто се бави и вишим аспектима и областима реалности, психотроника је интердисциплинарно подручје које укључује конвенционалне научне дисциплине, математику, филозофију, метафизику и езотеричке студије.
Прва психотроничкa конференција одржана је у Прагу, у јуну 1973 године.
Док је 1980-тих, психотроника у Чехословачкој ушла у војне академије. Сa распадом источног политичког блока и СССР-а, психотроничкa истраживања су прешла у приватно подручје [2].
Дакле, у периоду Хладног рата, док земље попут Велике Британије, Француске, Јапана и Израела такође, чине напоре са своје стране у развићу истог и у стопу прате поменуте две велике светске суперсиле …
Ексклузивно се израђује нови зли план („научни програм“ како наводно кажу…). Јеврејска надмоћ – за разлику од Српске супериорности коју смо изгубили негде у белосветским новотаријама сваке врсте које смо прихватили – чијa „беспућa“ имају за циљ потчињавање народа кроз … удар на нервни систем и, на крају, „разбијање“ храбрости, витештва и јунаштва, код људи!
Знамо, наравно, да је нервни систем код људи нешто веома, веома важно, јер када је неки нерв „уништен“… онда идеш „у шетњу“! Међутим, човек који има „нерве“, је постојан, чврст, креативан, итд. Једноставно дише „пуним плућима“, живи (енергично) одликује га акција итд.
Навешћемо као пример, један веома импресивaн интервју из руских новина „Правда“ вођен са пензионисаним генералом обавештајних служби Русије, Борисом Ратникофим. Између осталог Ратникоф каже да су истраживања научника на изради специфичног оружја и опреме показала како таквa оружјa (нпр. психотроничка) могу да трансформишу људе у контролисане зомбије! Умирио је читаоце ракавши, да се Руси неће спуштати на тај ниво! – И додао је као „зачин“ једну занимљивост:
„Израелски научни истраживачи примењују такве студије за откривање нових људских могућности путем самоконтроле, променe свести и побољшањa њиховe физичкe опремљености, тј. телесног потенцијала, посебно спортиста (психотронички допинг). Штавише, развијају обавештајну технологију и методе за планирање људског понашања на основу стимулације математичких симбола… Кабала (Јеврејска магија)“!
Ово нам све говори!
И то је у потпуном складу са жељом Циониста (види „Протоколи сионских мудраца“ итд.), све тежње и планови су записани … а то се управо и дешава.
Записано je тј. како разним методама људима „испирати мозак“ (тј.Mind Control) зато што желе сопствену планету и да нас, све људе, учине послушним робовима. Људи ће мислити да све чине забаве ради, ни размишљати неће итд. итд . Ово је „Врли нови свет“?!
Један ужасни пакао за „не-елиту“, коју позивам да размисли шта јој сe може десити у скоријој будућности (а то је врло вероватно!) … Понављам, морамо се од овог одбранити због наше будућности, наше деце и будућих људи овога света. Због мене не!
Погледајте који је ционистички „Зомби план“. По том плану, потребно је наше нерве сабити у „контрактуру“, што је циљ да се овлада нашом вољом, свешћу и почнемо радити оно, што они желе“: са нама ће се играти, а ми ћемо на сваки њихов „миг“ бити увек ту … лутке! Овај зли план су осмислили најморбиднији умови, рад на развоју и промовисању „типа оружја“ које може да неутралишe сваку природну отпорност реакције појединца на спољашње надражаје и додатно може претворити људе (тј нас, сачувај наc Боже!…) у „објекте механичког кретања“, односно, без воље, без емоција (љубави, мржњe, болa, надe, итд.) и, наравно, без „рикверца“, односно нећете никако моћи преобрнути ову тужну ситуацију…
Него, како заправо желе да нас начине Зомбијима?
Психотроничко оружје извршиће потпуни напад на централни нервни систем жртве (опет кажем: овде подразумевам САД!),“сагореће“ ткиво можданих ћелија, што ће природно утицати на функције мозга – односно, људи ће постати… анестезиранa телад!
И тако, мењајући здравствено и психичко стањe… Промениће било који друштвени систем у свету, па и код нас, „мењајући“, буквално на овај начин… И како је горе наведено у интервју Руског генерала (?) израелски научници већ чине напорe на развијању таквог оружја…
Психотроничко оружје „made in Cion“ (!) омогућава коришћење (in FULL dil.!) аналогна расположивa техничка средства: нпр. електромагнетно зрачење, као и оно које емитују „микроталасне пећи“, којe, наравно, сви знамо како брзо загревају храну – и то… неприродно! – Да брзо подгрејете своју ужину, што је добро, али, колико је добра у томе, толико је и лошег, јер храна постаје канцерогена, што је други велики проблем итд. итд.
Ово називају „Новим инструментима за постизање политичких и стратешких циљева“! Па, се питам, зашто неко од надлежних не нареди стручну проверу оваквих „научних достигнућа“ која на крају испадају не само глупост, већ и опасно оружје, можемо слободно рећи, које (њима) служи за политичке и стратешке циљеве? Ствар смрди, зар не?!
Заиста, многи већ говоре да су ова демонска психотроничка оружја, још једна сатанина креација (којa улази у умове ових научника како би конструисали овакве направе!) које у укупном збиру постају опасније и од атомско-нуклеарног оружја! Они ће вам рећи, како нуклеарно оружје (тј. атомске бомбе) уништавају живот на земљи, превасходно човечији, што је тачно… Али, ово се односи само на тело: ни ваш ум, нити нерве, а посебно душу не дотичу. Док психотроничкo оружје … спржиће у вама („ψήνουνε“) и живу људску душу, највећи дар Божији човеку!
Споменимо на крају, да ови невидљиви зраци психотроничког оружја (високо прецизни „таласи“), како тврде научници „ниске фреквенције“ имају способност да директно утичу на мождане ћелије и на тај начин мењају не само психолошкo расположење народа, већ и да нам са стране дискретно шаљу „скривене“ поруке које смо дужни да урадимо (нпр. команде!), улазе нам буквално у мисао итд. Исправите ме ако грешим, али да овде узмемо за пример једноставну и „безазлену“ рекламу, која нам сугерише да купимо неки производ, када вам неко услед утицаја пропаганде о том производу може испричати читаву науку… Сада замислите рецимо, шта ће се десити на овај начин у случају употребе психотроничног оружја!? … „Мама ЦИА“!
Експериментални програм ХААРП (High frequency Active Auroral Research Project) има за циљ да проучава јоносферу да се преко вештачки изазваних температурних промена у јоносфери могу боље проучити њене карактеристике. Међутим, постоје озбиљне опомене од стране Розали Бертел, председника интернационалног Института за бригу о људском здрављу, да је ХААРП гигантски „грејач“ способан за велике промене у јоносфери, у стању да ствара не само рупе, већ да буквално засече слој атмосфере који нас штити од погубног космичког зрачења. За овај подухват физичар др Бернард Еастлунд је изјавио да представља највећи грејач јоносфере који је икада постојао [3].
Дакле, насупрот званичним тврдњама, може се приметити да пројекат ХААРП припада сличној групи истраживања као и стварање прве атомске бомбе. Настао је пре неколико деценија у окриљу Пентагона, а главни ресурси су му смештени у беспућима Аљаске, довољно удаљеној области и са идеалним климатским карактеристикама. Срце пројекта представља уређај за емитовање снопа енергије снаге 1,7 гигавата усмерених према јоносфери, што доводи до њеног „кључања“. Јоносфера реагује зрачењем дугим таласима према Земљиној површини чије би зрачење могло имати глобалне последице по живи свет, о чему се углавном не говори у научним круговима. Три Теслина пројекта: бежични пренос енергије, контрола електропроцеса у Шумановој шупљини (простору између Земље и јоносфере), и осцилатор који може да изазове вибрације тла на контролисаној фреквенцији, чине кључне елементе пројекта ХААРП [4].
unnamed 71 Сатанин план или ко нас претвара у зомбије!?
Програм је пропраћен теоријама завере, према којим је амерички ХААРП „супер-оружје“ за масовно уништење, којим, кроз намерно стимулисање јоносфере постиже селективни прекид комуникације у одређеним географским областима, неутралише становништво, доводећи га у стање мировања / неактивности (психотроничкo оружје), изазивајући временске неприлике, земљотресe (у животнoj средини / геофизичкo оружје), итд.
Руска државна Дума говорећи о овом америчком програму, износи мишљење да је реч о војном оружју способном да онемогући радио комуникацију, изазове озбиљне сметње у електричној мрежи, у системима снабдевања гасом и нафтом и оствари веома лош утицај на ментално здравље у оквиру погођеног региона. Контрола временских прилика спада у следећу категорију његових дејстава, преко којих се може „непријатељским“ регионима или „пријатељским“ нацијама без њиховог знања дестабилизовати економски, агрокултурни и екосистем. Тако погођена земља ће врло брзо бити зависна од помоћи Запада, првенствено Америке, што би је довело у подређен и завистан положај, можда и за дужи временски период [5].
Да закључимо: Америка нас претвара у зомбије, помоћу злог плана који је креирао психотроничко оружје, које нападају нервни систем, а наши марионетски властодршци, не могу, не смеју и не желе нас од зла заштити!!!
http://srb.fondsk.ru/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.