субота, 13. септембар 2014.

PREISPITAJTE SEBE PROMENITE SVET

„Niko, osim vas samih, vam ne može dati slobodu.”


Rad Bajron Kejti je način da se prepoznaju i preispitaju misli koje su uzrok svepatnje u svijetu. To je način da se pronađe mir sa samim sobom i sa svijetom.Svako ko je otvorenog uma može raditi Rad.
 Bajron Ketlin Rid je postala jako depresivna u tridesetim godinama života
Njena depresija se pojačala u toku deset godina, a u posljednje dvije godine ovog perioda Kejti (kako je zovu) je rijetko bila sposobna da izađe iz svoje sobe. Onda je jednog jutra, iz dubina svog očaja, doživjela spoznaju koja joj je promenila život.
Kejti je uvidela da pati kada veruje u svoje misli, i da ne pati kada ne veruje u njih. Ono što je uzrokovalo njenu depresiju nije bio svet oko nje ,nego ono što je ona verovala o svetu oko sebe. U munjevitom uvidu, ona je shvatila da su naši pokušaji da pronađemo sreću naopaki –umesto što beznadežno pokušavamo da promenimo svet oko sebeda odgovara zahtevima naših misli, možemo preispitatiove misli, i susrećući stvarnost onakvom kakva jeste, osetiti nepojmljivu slobodu i radost. Kao rezultat toga, bolesna, suicidalna žena je postala ispunjena ljubavlju za sve ono što život donosi.
   



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.