четвртак, 17. јул 2014.

Vrijedni svoje želje





Želim. Toliko to želim sad i odmah da, ako to ne dobijem, srušit će mi se cijeli svijet.

 

Sumnja. Jedan od ozbiljnih neprijatelja kada je o željama riječ. Ako ne i najgori. Sumnja ukazuje da ipak niste u liniji sa željom. Jer mislite da toga niste vrijedni? Jer se bojite nečeg novog, drugačijeg? Jer je lakše ostati u poznatome, pa čak i ako vam to više ne odgovara i iscrpljuje vas.
Znate li da ništa tako temeljito ne obnavlja životnu energiju kao – novi početak? Posla, ljubavi, prijatelja, okruženja, grada...Želite taj novi početak. A sumnjate? Ili se bavite time kako i kada bi se što trebalo događati. Vaš um (ego) ima silnu potrebu nadzirati cijeli proces. A, zapravo, nema potrebe za tim. Jednostavno zato jer se proces (preslagivanja) ni ne odvija na razini uma, pa čak ni na ovoj 3D razini već na onoj koju danas popularno zovemo kvantnom razinom. A to je razina čija je frekvencija daleko iznad one na kojoj „operira“ naš um. Na toj razini će se presložiti sve što se treba presložiti kako bi se dogodilo ono što se treba dogoditi. Bez obzira što tko trebao odraditi za vas. I kada. Katkada i do točke – čuda.
Zaključak? Vaše je da želite ali ne i da se bavite time KAKO. Vaše je da se gotovo kao dijete stopite s tom željom i da ZNATE da će vam se ostvariti. Da ni malo ne sumnjate u to. Promatrajte djecu kad nešto žele. Ima li imalo sumnje? Nevjerice? Oklijevanja? Naravno da nema. Dijete je cijelo samo ta jedna želja. Nije mu važno kako će se ostvariti, kojim „logičkim“ putevima. Svu energiju fokusira u tu jednu želju. Cijelu svoju emociju. To je magnet koji privlači i ono, naizgled, nemoguće. I zato – budite dijete. Vrijedni svoje želje. Unesite u nju cijelo svoje srce. Ne sumnjajte. I ne bavite se time kako i kada. I – bit će vam dano :)

Tekst u celosti preuzet sa http://www.elementi.hr/ 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.