четвртак, 31. јул 2014.

Kako zavesti i osvojiti zenu u znaku Skorpije






Škorpija je najseksipilniji i najmisteriozniji od svih znakova Zodijaka. Egzotična je, duboka kao more, uzburkana i magnetski privlačna. Poseduje neverovatnu intuiciju. Direktna je i oštroumna, uopšte nije slabo i bespomoćno stvorenje.

Žena rođena u znaku Škorpije je tvrdoglava, neustrašiva, puna samopouzdanja, snalažljiva i jaka. Naporno radi i spremna je da se žrtvuje da bi postigla svoj cilj. Izuzetno je nezavisna. U stanju je da postigne sve što zamisli i ne odustaje lako. Oslanja se na sebe u potpunosti. Neverovatno je ambiciozna, istrajna i odlučna. Prilagodljiva je i raznovrsna. Neustrašiva je kao konkurencija, ima neverovatnu moć zapažanja i odlično pamćenje. U stanju je da sakrije svoja prava osećanja i razmišljanja. Važna joj je kontrola i voli da ima sve pod kontrolom.

Žena u znaku Škorpije je veoma emotivna i osećajna, a emocije su joj intenzivne. Veoma je seksi i privlačna. Prava je enigma za suprotan pol. U ljubavi je primamljiva i misteriozna. Voli strastveno i sa neverovatnom posvećenošću. Kada se zaljubi, njena ljubav će večno trajati, ceo život će joj se vrteti oko voljene osobe, i biće mu u potpunosti odana. Ona partnera voli strastveno i učiniće sve za njega. Hvaliće ga i braniti, podizaće mu samopouzdanje. Izuzeno je atraktivna i često ima mnogo udvarača. Iako će uživati u pažnji, ona flertovanje shvata kao uvredu, i njena odanost i posvećenost znači da će ostati verna svom izabranom partneru.

Potreban joj je hrabar partner koji će joj pružiti razumevanje i podršku, ali i da joj nekad prepusti donošenje odluke. Ne zanimaju je površni odnosi, ona traži potpunu strast u svojim vezama. U stanju je da partneru pruži neizmernu ljubav i pažnju. Potrudite se da gledate direktno u njene oči, kada razgovarate o vašim osećanjima ili namerama.

Približite joj se, sedite do nje i uhvatite je za ruku. Potrebno joj je da zna da vam je stalo do nje, da ćete je zaštititi, ali i pustiti da ponekad dominira. Govorite joj nežne, lepe i pozitivne stvari i voleće vas zbog toga. Žena u znaku Škorpije voli komplimente u svim situacijama i prilikama. Važno je da samo budu iskreni. Ona voli disciplinu, red, čistoću, posvećenost, samopouzdanje i entuzijazam. Pokažite joj da posedujete sposobnost za intenzivna osećanja. Iako voli moć i novac, takođe ceni pravu i iskrenu ljubav, emocije, iskrenost, romansu, strast, prijateljstvo, odanost, požrtvovanost.
Potrebno je da budete pomalo misteriozni da bi ste je zainteresovali. Žena u znaku Škorpije veoma voli ljubavne igrice, tako da ćete morati da se potrudite da bi je osvojili. Nemojte joj odmah otkrivati sve o sebi i o svom životu, ostavite nešto i za kasnije. Škorpije vole da rešavaju zagonetke i da otkrivaju skrivene informacije. Ako pokažete da ste kao otvorena knjiga, ona će vrlo brzo izgubiti interesovanje. Ona traži visok kvalitet u svim aspektima života, pa i u ljubavnom. Privlače je muškarci koji su inteligentni, samopouzdani, hrabri i ambiciozni.

Nemojte joj nikad govoriti šta treba da radi. Osvojite njeno srce, ali nemojte govoriti ili činiti stvari koje će je ugroziti. Ako počnete da joj se previše mešate u život i da joj govorite šta treba da radi, ona će početi da sumnja u vaše motive i povući će se. Žena u znaku Škorpije je rođena  zavodnica sa prodornim očima. Obožava moćne muškarce. Izuzetno su strastvene ljubavnice. Nemojte zanemarivati njene fizičke želje. Nikada nemojte kopati po njenoj prošlosti. Ona je tajanstveni horoskopski znak.

 Izvor  https://svetzodijaka.wordpress.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.