среда, 9. јул 2014.

Feng shui simbol dvostruke sreće

 

Simbol dvostruke sreće vrlo je popularan u Kini. Najčešće se rabi pri obredu vjenčanja, no služi i za privlačenje ljubavii kod samaca koji to ne žele biti, kao i za harmoniziranje bračnih i obiteljskih odnosa. Moguće ga je koristiti na različite načine, ovisno o tome što točno želite postići u Feng shui-u.
Započnimo s mladim samcima koji žele stupiti u ozbiljan, ispunjen ljubavni odnos s ishodom braka. Ovdje je naglasak na “ozbiljan” i na “s ishodom braka”! Nikada nemojte rabiti ovaj simbol ako želite samo zabavu i razbibrigu, jer ćete tako nehotice privući ozbiljnu osobu koju će vaša nespremnost na brak duboko povrijediti! Odredite kompasom koji Vam je jugozapadni sektor doma ili dnevne sobe (spavaća je također povoljna). Isprintajte ili nacrtajte sami kaligrafski znak Dvostruke sreće. Neka bude crvene boje na oker ili zlatnoj pozadini, ili pak obratno. Uramite ga i okačite na jugozapadni zid. Možete izračunati svoj Kua broj i postaviti ga i/ili u Vaš osobni ljubavni sektor. Nije bitno koliko ovih simbola imate u kući. To je jedan od onih rijetkih u Feng Shui-u, kod kojih ne vrijedi pravilo manje je više. Drveni dio uzglavlja kreveta također je dobro mjesto, kao i zid iza Vas dok sjedite ili spavate.  No nikada nemojte ležati, sjediti ili hodati po njemu.
 Djevojke u vezi ili same, mogu nositi ovaj simbol na naušnicama ili oko vrata na lančiću da bi privukle potencijalne ženike ili ponukale svog postojećeg dečka na neki ozbiljniji korak u vezi. Ovo neće uvijek uroditi prosidbom. Moguće je da ste u vezi s nekim tko Vam nije suđen. U tom slučaju ubrzat će se ulazak Onog pravog u Vaš život.
 Kod mladih muškaraca je to malo škakljivije pitanje. Razlog nošenja tog simbola na ušima ili vratu kod djevojaka je taj što ga treba nositi visoko na tijelu da bi funkcionirao. Mada danas i dečki nose naušnice. Osim toga mogu ga također nositi oko vrata ili na igli za kravatu, ako nose odijela ili pak manšetama. Ali zaista, postoje li uopće mladi muškarci željni braka?!
U braku se preporuča aktivirati jugozapadni sektor spavaće sobe ovim simbolom kako bi se unio sklad i bliskost, te ojačala i zaštitila ljubav među supružnicima. Uzglavlje se također može ukrasiti ovim simbolom, koji osim što donosi sreću, također lepo i dekorativno izgleda. Nemojte zapostaviti niti feng shui sektor jugozapad dnevne sobe, a zasigurno neće štetiti niti na sjeverozapadu, sektoru muža.

Izvor  http://astrotarot.com.hr/



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.