среда, 1. јануар 2014.

19 tipova muškaraca za izbegavanje


1. ON kojeg viđate samo u kasnim noćnim satima:
nemojte se zavaravati da se vas dvoje zabavljate. Ako vaš "Nosferatu" ne može da za vas odvoji vreme i kad sija sunce, za njega je u pitanju samo neozbiljna avantura.

2. ON koji se sređuje više od vas: dobro je da muškarac vodi računa o svom izgledu, ali i u tome treba imati mere. Nema sigurnijeg znaka da je muškarac sujetan od višesatnog doterivanja.

3. ON koji u stanu nema nijednu knjigu: ne mora da ima biblioteku punu prvih izdanja, ali lepo je da u njegovom stanu pronađete bilo kakav trag da je u životu nešto pročitao. Sportske novine, muški magazini i liste za kladionicu se ne računaju.

4. ON koji ima uramljenu sliku samog sebe: znak da je u pitanju narcisoidna osoba. Muškarac koji za sebe misli da je centar univerzuma trudi se da to i drugima stavi do znanja.

5. ON čija je najbitnija karakteristika da je navijač nekog kluba: u redu je imati omiljeni tim, ali biti ekstremni navijač je zabrinjavajuća osobina. Izgrađen indentitet samo na tome ukazuje na to da nije najbistriji i da nema izgrađenu ličnost.

6. ON koji ne prihvata šalu na svoj račun: žene vole muškarce koji imaju smisao za humor. Od muškarca koji ne voli šale, gori je samo onaj koji ne prihvata šalu na sopstveni račun.

7. ON koji i dalje emotivno doživaljava političke izbore: klonite se tipova koji ni posle nekoliko meseci od glasanja nisu u stanju da prebole rezultate političkih izbora. Tu nije reč o politici, koliko o nedostatku racionalnosti. Izbori su samo jedna od situacija u kojima ne mogu da kontrolišu emocije.

8. ON koji ne govori istinu: lep je, sladak je, duhovit i uporno tvrditi da vas nikada nije lagao, ali je suprotno uvek lako dokazati. Laganje je uvek namerni čin obmane. Romantična veza nikada se ne zasniva na laži.

9. ON koji previše obraća pažnju na svoju ishranu: muškarac koji želi da se zdravo hrani ne čini ništa loše. Ali jedno je hraniti se pravilno, a sasvim drugo biti rigorozan i opsesivno kontrolistati svaki obrok.

10. ON sa sindromom Petra Pana: vodite računa da godine starosti odgovaraju emotivnoj zrelosti vašeg partnera. Nemojte pristati da budete Vendi muškarcu koji odbija da odraste.

11. ON koji je zavisan od društevnih mreža: ukoliko on ne može da funkcioniše bez Tvitera ili Fejsbuka, ne upuštajete se u vezu. Postavljanje statusa za vreme ručka ili fotografisanje hrane koju jedete nije nimalo dobar predznak. Ako ga obliva hladan znoj kada se isprazni baterija na mobilnom telefonu, ostavite ga da živi u svom virtuelnom svetu.

12. ON koji ima misteriozne prijatelje s kojima ne želi da vas upozna: iza tajanstvenog ponašanja verovatno se krije znak da muškarac nešto važno skriva od vas.

13. ON koji je zarobljen u vremenu: jedno je zabavljati se sa ekscentričnim veseljakom dok studirate. Ako i posle diplomiranja nastavi da se ponaša slobodnije, ostavite ga da uživa u svojoj različitosti.

14. ON koji ima oružje: muškarac sa oružjem, ali bez uniforme. Pogrešna kombinacija i dovoljan razlog da zatvorite ta vrata za sobom.

15. ON koji je isti kao vaš otac: ako sebe uhvatite kako u vezi rešavate probleme iz detinjstva, raskinite sa partnerom i potražite psihologa.

16. ON bez imalo odgovornosti: ako se plašite kako će se on ponašati svaki put kada odete na neku zabavu, znak je da bi trebalo da ga izbacite iz svog života. Ne treba da budete bilo čiji bebisiter i da se neprekidno izvinjavate zbog nečijeg bezobzirnog ponašanja.

17. ON sa kojim ste se nekad zabavljali: mnogi se vraćaju bivšim partnerima i starim ljubavima daju nove šanse, ali to retko uspeva.

18. ON sa kojim se zabavljala vaša prijateljica: nikada ne pristajte na vezu sa ovom vrstom muškarca. Nije važno ni to što vaša prijateljica i on više nisu zajedno, čak ni to ako vam oni govore da njihova zajednička prošlost ne treba da prestvlja nikakvu prepreku. Savladajte svoje emocije, i bežite što dalje od ovog mušakrca koji može biti velika nevolja.

19. ON koji je oženjen: veza sa nepouzdanom osobom nikada se ne završi dobro, već donosi samo probleme.

Jelena Milenković

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.