среда, 30. октобар 2013.

ŠKORPIJICE, ŠKORPIONI, MOĆNI ORLOVI, SUNCE JE UŠLO U VAŠ ZNAK...UZVIŠENA ENERGIJA PREOBRAŽAJA U KOSMOSU



Škorpijice, Škorpioni, moćni Orlovi, evo ušlo je Sunce, tako dragoceno, u vaš znak... Sunce "rešilo" da vas obraduje i dođe na vaš prag...Na noge lagane, vaše vreme je! Ne budite mrzovoljni,  zbog pristiglog Saturna na vaš prag... vi ste kao SKENER,  registrujete svaki treptaj nečije duše, pa tako hvatate i mnoge negativne vibracije. Otvorite se, evo Sunce je tu, da vas ispuni novom snagom volje i moćnom energijom stvaranja. Budite svoj na svome. 

ŠKORPIONKE I ŠKORPIONI, VAŠE DOBRO VREME JE ...


Neobično emotivna, ali veoma jaka ličnost. Retko ko može da uvidi da se iza ove magnetski privlačne, gotovo čelične ličnosti, skriva osoba ekstremne senzibilnosti, velike ranjivosti...Ko bi rekao?...Svi negde zaziru od Škorpija, ali, to je istina. Istina je da su hrabri, izdržljivi i neustrašivi. Nikoga i ničega se ne boje, teško ih je stvarno zaplašiti, čak šta više nečiji inat i izazov ih ispirišu da uvek naprave korak napred, a ne korak unazad. Vole da hodaju po "ivici ponora"...za razliku od drugih to ih ne plaši, već jača... Čudni su ti Škorpioni i Škorpionke... Oni su veliki borci, ne gube nadu, čak ni onda kada je nema, ili se bar tako čini. Teško ih je nečim iznenaditi,  spremni su da prihvate neobične situacije i okolnosti, vole čuda. Njima je to normalno...zapravo, sve ono što je drugima čudno i neshvatljivo, njima je razumljivo. Takvi su oni...
Najizraženija osobina Škorpije je suzdržanost, uvučenost u sebe, odnosno oni žive unutrašnji svoj svet, više od ostalih. Ove ličnosti ne dopuštaju da se prodre duboko u njihove najintimnije i najskrivenije sfere, i uspešno kriju od drugih svoje slabe tačke. Zato što su hipersenzibilni... Ono što im u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja im omogućuje da lako razluče istinu od laži, i razdvoje zlo i dobrog. 
Vole iskrenost i otvorenost kod ljudi, ne vole kukavičluk i nesigurnost i ljude koji se boje života. Rizik ih privlači i sve ono što je „zabranjeno“ ili „s druge strane ogledala“. Viši tip Škorpija ima jaku unutrašnju disciplinu, sposobnost samosavlađivanja, tako iako važe za fatalan, najerotskiji znak, baš oni znaju da se uzdrže, u intimnim trenucima gde drugi to nikada ne bi mogli. Idu iz krajnosti u krajnost, iz promiskuiteta u celibat. Neobičan, i tako dragocen znak.
Specifičan šarm, magnetičnost, kreativna snaga, prilagodljvost i snažna nadljudska volja, ocrtavaju vašu ličnost.  Poseban kvalitet koji posedujete i koji možete da upotrebite da usrećite i sebe i druge je VAŠA SNALAŽLJIVOST. IMATE DARA DA PRETVARATE NEGATIVNO U POZITIVNO (MADA, PONEKAD, KAD SE OSEĆATE NESHVAĆENI I NEUPOTREBLJENI NA PRAVI NAČIN, UMETE TO DA OBRNETE...TADA, DRUGIMA, BOGAMI, NIJE LAKO...) I DA NI IZ ČEGA STVORITE NEŠTO...TREBALO BI DA STALNO NEGUJETE POZITIVAN STAV, KOJI BI TREBALO DA PROJEKTUJETE SVUDA GDE SE KREĆETE.
Vaše mogućnosti za uspeh su široke i različite, te pokrivaju skoro svako područje stvaralaštva. Velika MAGNETIČNOST pomaže vam da bez vidljivog nastojanja pobuđujete interesovanje gde god da se nađete. Neizmernim dubinama svog bića intuitivno "hvatate" i dešifrujete najskrivenije misli i osećanja ljudi kojima ste okruženi. Čeznete za ljubavlju, svim svojim bićem, duboko i strastveno, i odani ste onima koje volite. Konflikt u vama nastaje između pozitivnog stvaralačkog nagona i prekomerne želje za užicima. Kontrolišite svoju osvetoljubivost, posesivnost i ljubomoru.

Olga Milošević
izvor http://olga108milosevic.blogspot.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.