петак, 27. септембар 2013.

Car Konstantin je bio Srbin

Car Konstantin je bio Srbin





Ko je Srbin i srpskoga roda: Konstantin Veliki Srbin (KVS)

Ko je Srbin i srpskoga roda: Konstantin Veliki Srbin (KVS)
Izvor: wikimedia.org

Ono u šta Radoslav Lale Pavlović, Tomislav Nikolić, patrijarh Irinej i Dejan Stojiljković nikada nisu sumnjali – da je rimski car Konstantin bio Srbin – najzad je dobilo svoju naučnu potvrdu. Nešto što se zove “Vlada Republike Srpske Krajine u progonstvu” poslalo je cirkularno pismo svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima (u progonstvu?) u kojem otkriva dugo skrivanu tajnu, sa molbom da se obaveste sve vlade sveta kako je “u istorijskoj nauci svih zemalja sveta unesen falsifikat”. Ovo ozbiljno štivo prenosimo u letnjem, ozabavljenom obliku




Sa potomcima Konstantina: Milorad Buha, čelnik RSKUP
Photo: Stock
KONSTANTINE, SRBENDO: Vlada Republike Srpske Krajine u progonstvu pozdravlja diplomatsko-konzularna predstavništva i obaveštava, da je potpisnik Milanskog edikta o Hrišćanstvu (313. g), car Rimske Imperije, Konstantin Veliki, rođen u Srbiji – bio je Srbin. O Srbima kao stanovnicima Balkana u vreme kad je car Konstantin Veliki rođen, dostavljena je naučna potvrda u noti 1556/13 od 6. januara 2013, u kojoj su radovi američkog prof. Anatolija Kljosova i italijanskog istoričara Đankarla Tomecoli Ticijana.

SVETSKA ZAVERA PROTIV SRPSKOG CARA KOSTE: Ovaj put, Vlada Republike Srpske Krajine obaveštava diplomatsko-konzularna predstavništva, da su falsifikati u zvaničnoj istoriji Evrope ugrađeni, da bi kolonijalne države imale istorijsko pravo da ratuju i okupiraju srpske teritorije.

BRITANSKA ENCIKLOPEDIJA, NAŠ SAVEZNIK: To se činilo pod izgovorom, da su Srbi došli na Balkan iz Rusije i da su prognali s Balkana neslovenske starosedoce u sedmom stoleću Nove ere. Taj falsifikat osporava i Britanska enciklopedija, u kojoj je zapisano, da su Srbi imali svoja naselja na Balkanu u četvrtom stoleću i da su zvanično pokršteni posle Milanskim ediktom (313), čime je Hrišćanstvo priznato za religiju u Rimskoj imperiji.


LAŽU DA SMO PRIMITIVNI, SVE OSTALO JE ISTINA: Evo tog svedočanstva u Britanskoj enciklopediji. Početkom 5. stoleća se pisalo o pokrštavanju Srba u 4. stoleću u dolini Dunava i na području današnjeg grada Bele Palanke (Remizijane) u Srbiji. Kao i uvek, Srbi će biti obeleženi kao primitivni, mada su tvorci prvog pisma: „NIKETA IZ REMIZIJANE (rani 5. vek): grčki episkop, teolog i kompozitor liturgijskih stihova, čija je misionarska aktivnost i pisanje rezultirali hristinizacijom srpskih slovenskih regiona i uvođenjem latinske kulture među proste varvare u dolini Dunava… Drugi patristički pisci, uključujući istoričara crkve u 5. stoleću, Genadiusa iz Marselja, smatraju Niketu zaslužnim za promovisanje latinske crkvene muzike među novokonvertovanim primitivnim Srbima…“ ( “The New Ecyclopaedia Britanica” in 30 Volumes Micropaedia, vol. VII, p. 322, Founded 1768, 15th Edition, William Benton, Publisher, Helen Hemingway Benton, Publisher, Chicago/London/Toronto/Geneva/Sydney/Tokyo/Manila/Seoul/Johanesburg, 1943-1973).



Premijera Znamenja anđela: Srpski glumac igra srpskog cara
Photo: TANJUG
ŠIRITE ISTINU PO SVETU: Vlada Republike Srpske Krajine moli diplomatsko-konzularna predstavništva, da obaveste vlade, da je u istorijskoj nauci svih zemalja sveta unesen falsifikat, da Srbi nisu bili stanovnici Balkana pre 7. stoleća, a, eto, Britanska enciklopedija svedoči da su to bili. Vlada Republike Srpske Krajine koristi i ovu priliku, da diplomatsko-konzlarnim predstavništvima ponovi izraze svog visokog poštovanja.

 Izvor http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-tema/88665-Car-Konstantin-bio-Srbin.html

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.