недеља, 28. јул 2013.

29 jula zvezde ce oformiti pravilni VELIKI sekstil - galaktički dijamant, Davidovu zvezdu ili buđenje Boginje.

Sve se pokrenulo i tek ćemo biti svedoci velikih promena.
U ponedeljak 29 jula zvezde ce oformiti pravilni VELIKI sekstil - galaktički dijamant, Davidovu zvezdu ili buđenje Boginje.
Ništa nece biti kao što je bilo... I krajnje vreme je...;)

29. Јула 2013, ће звезда у конфигурацији ноћном небу Давидову звезду, што отвара свет геометрије енергије портал ка вишим нивоима постојања.

29. Jula će se desiti vrlo retka zvezdana formula: Davidova zvezda ili zvezda tetraedra. Predstavlja energiju - portal suptilne ravni postojanja, koje će pokupiti spiralu života, ako je on svesno napustio.

Zvezda Tetrahedron se sastoji od dva velika Trigona (jedan u elementu vode i jedan u elementu zemlje - i ženski princip), a takođe se naziva Veliki sekstil ili zvezda Tetraherdon. U svetoj geometriji se zove Tetraherdon zvezda, šest jednostranih zvezda u duhovnom ili metafizičkom jeziku naziva Merkaba (svetlo telo energije na planetarnom nivou). Sveta geometrija Davidova zvezda ima mnoge tradicije sa bogatom simbolikom.
Ova sveta geometrija koja će se desiti na nebu će otvoriti portal energije koja će se koristiti lako za  one koji se odluče da to urade. To je ključ - donesite svesnu odluku o saradnji sa kosmičkim energijama. Mi imamo slobodnu volju, koja se može koristiti za njihov razvoj ili ne. To sve zavisi od nas.
Energija portala otvara vrata suptilnom boravaku u sferi i da bi mogli da se podesimo na to, mi samo treba svesno opušteni. Važno je da se pronađe trenutak veze, molitva.
Interesantan je podatak da je Zvezda Davidova kada su aspekti bili isti  poslednji put  bila 7. Februar 1945 – koji je bio I kraj drugog  svetskog  rata I ponovice se tek za 100 godina.

Prilika da se podignemo  na viši nivo, dublju dimenziju 


Davidova zvezda se naziva Merkaba. Merkaba je božanska svetlost brod, koji je bio i još uvek koriste Uzvišeni Majstori za povezivanje sa onima koji su u kontaktu sa višim nivoima. U drevnim egipatskim "mer" znači svetlo, "ka" označava duh, a "ba" označava telo. Mer-ka-ba je tako duh / telo okruženo oko svoje ose rotacije light bok (bicikl točkovi), spiralne energije (kao u DNK) koji nose duh / telo iz jedne dimenzije u drugu.
U hebrejskom, Merkaba znači vozilo ili trener. Ovo vozilo treba da putuje između dimenzija Geometricki obrazac koji se sastoji od zvezde Merkaba poznavali su i koristiole civilizacije Atlantide, Lemurije, Tibeta i Egipta…


Putovanje između dimenzija,  jedrenje na talasima ženske energije


Oba elementa tokom kojih je aspekt Davidove zvezde su ženke, jin elementi (voda i zemlja). Astrološki, to znači da će portal  omogućiti da nam donese suptilnost, duhovnost u materijalnom obliku.
Merkaba je zvezda portal kroz koji se može manifestovati suptilna inspirativna energija koja stvara plodna iskustva zemaljskog života na planetarnom nivou. Apsolutno bez napora može se kombinovati sa našim višim osećanjima i fizičkim senzacijama. Davidova zvezda donosi veliki potencijal za balans i harmoniju Božanskog ženskog i muškog roda.
Duhovna poruka portala je da plodnost zemlje, koja nam pruža iskustvo ljudskog života, donosi važno duhovno obrazovanje. On takođe podseća da su naši počeci negde drugde, u duhovnom svetu, i da moramo biti unutrašnje biće koje je uvek usidreno u našoj kući psihe.
Aspekt Merkaba stoga nam donosi mogućnost da iskusimo svakodnevni život fizičke radosti, blaženstva i priključenje na našu dušu. To može da nas podigne na viši nivo.

Davidova zvezda treba da otvori vrata za veće proizvodne energije koje protiču snažnije u fizičku realnost. Nove frekvencije već teku za one koji su ranjivi i otvoreni za ove promene. Merkaba nam omogućava da sa visokom gustinom energije, učestalim opuštanjem našeg postojanja i time pospešuje uzrastanje i evoluciju.

Kako gore tako i dole...
29 jula ćemo biti svedovi velikog vodenog i zemljanog tetrahedrona. Kolika je jačina i značenje ovoga - zadnji put kada su bili isti aspekti je bio 7 februar 1945 koji je bio i kraj drugog svtskog rata i ponoviće se
 tek za 100 godina.
Ovakva "zvezdana kapija" energije se ne propusta - meditirajte, posvetite se, postite, projektujte mir, blagostanje, LJUBAV...
Ovo period jakoh ženskih energija i buđenja Boginje u nama - sav svet drzimo u naručju kao novorođenče - nežno i čvrsto...

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.