недеља, 2. јун 2013.

Ljubavni horoskop: Pogledajte šta vas čeka u junu

Pogledajte šta vas na ljubavnom planu čeka u narednih mesec dana.
| Foto: 24 sata

OVAN (21. 3. - 20. 4)
Ne bi se moglo reći da je ovo naročito povoljan period, jer vam ni retrogradna Venera, planeta ljubavi koja vlada astrološkom kućom partnerskih odnosa, retrogradnim hodom ne donosi bilo kakve garancije u ljubavi. Sa Lavom možete imati jako komplikovan odnos početkom juna, naročito 5. i 6. juna. Ovnovi koji su skloni flertu mogu očekivati prijatne susrete na putovanjima, kao i mogućnost novog poznanstva sa osobom koja nije slobodna, a vi ćete se preterano zainteresovati za osobu koja je prilično nepouzdana i lakomislena.
 
Tokom pomračenja Sunca, 21. maja i pomračenja Meseca 4. juna, posebno ćete biti skloni flertu sa nekim ko živi u drugom gradu ili državi. Može se raditi o stranom državljaninu ili o osobi koja je često na službenim putovanjima.
 
Ulazak Jupitera u znak Blizanaca 11. juna pozitivno će se odraziti, naročito na Ovnove rođene u martu, jer mogu biti skloni ne samo zaljubljivanju nego i ulasku u paralelnu vezu. Rođeni početom i sredinom sedamdesetih mogu očekivati veće promene na ljubavnom planu, moguće i poznanstvo koje bi da bude veoma značajno na duži rok. Tokom juna asteroid Eros tranzitira vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, a Amor se nalazi u astrološkom polju društvenog života. Tokom ovog perioda nećete biti usamljeni, osim ukoliko to, iz nekih razloga nije vaš izbor.
 
BIK (21. 4. - 21. 5)
Venera, vladalac vašeg znaka, u retrogradnom hodu u Blizancima može značiti povremenu malodušnost kada je ljubav u pitanju, naročito ukoliko ste slobodni, ali i kolebljivost, nestalnost u emocijama, spremnost da se upustite u paralelnu vezu. Asteroid ljubavi Juno na kraju Škorpije, u opoziciji sa pomračenim Suncem 21. maja, Jupiterom i Mesecom donosi velika uzbuđenja, naročito damama Bikovima.
 
Ukoliko ste zaljubljeni u nekog ko je na položaju, a radi se o uticajnoj osobi s kojom ste povremeno bili u vezi, sada je trenutak za otvaranje "karata". Crni mesec Lilit i dalje je u Biku, pa su predstavnice ovog znaka fatalne zavodnice, ali i sposobne da gde god se pojave naprave haos u poslu, zbog čega će mnogi želeti da pridobiju njihovu naklonost. Žena-ratnik, zavodnica i uspešna poslovna dama - to ćete biti vi prema partneru, i od njega ćete zahtevati da vas bude dostojan.
 
I muškarci Bikovi su u nekoj vrsti egzaltiranog raspoloženja, poneti svojim poslovnim planovima biće spremni da obećavaju mnogo toga što neće moći da ispune. Mnogim slobodnim predstavnicima vašeg znaka predstoji mogućnost interesantnih susreta, novih ljubavi i poznanstava, kako na putovanju tako i u okviru posla sa strancima.
 
BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)
Na ljubavnom planu ovo je takođe period velikih uzbuđenja. Vaša procena situacije neće uvek biti sjajna. Najverovatnije ćete biti prilično naivni po mnogim pitanjima, pogotovo ako ste odnedavno u vezi, ili ukoliko tokom ovog perioda upoznate nekog ko će vam se svideti na prvi pogled. Mnogi će biti skloni da se previše emotivno vežu za nekog koga ne poznaju dovoljno i ako vam se dopadnu jedan Rak ili Lav, krajem maja moguće da će veza početi burno ili veoma strastveno, a oni koji su dugo u vezi ili braku mogu biti u manjoj krizi.
 
Ne bi trebalo da se previše opterećujete prošlošću, ali će vas verovatno potražiti neko s kim ste nekad bili u vezi, što kod vas može da podstakne razmišljanje koja želite da potisnete. Pomračenje Sunca 21. maja u vašoj astrološkoj kući ličnosti i pomračenje Meseca 4. juna u astrološkoj kući partnerskih odnosa, može doneti velika uzbuđenja.
 
Ukoliko u to vreme budete na putu, najverovatnije će vam se dopasti osoba koja je popularna ili poznata u profesiji kojom se bavi, ili ćete preko posla upoznati nekog ko bi mogao da vam bude opsesija. Retrogradni hod Venere, planete ljubavi, preko vašeg znaka, mnogim Blizancima može otežati donošenje važnih odluka. Postoji mogućnost ulaska u paralelnu ili tajnu vezu, tome će naročito biti sklone dame Blizanci kojima se dopada uspešna osoba, Lav, Ovan ili Vodolija.
 
RAK (22. 6. - 22. 7)
Rođeni pred kraj znaka biće u velikim iskušenjima kada je ljubavni život u pitanju, naročito početkom perioda. Iznenadna zaljubljenost može biti posledica pomračenja Sunca 21. maja i to u nekog koga poznajete preko posla, ali možda će se pre raditi o zanosu nego o ljubavi. Na nekom putovanju može vam se dopasti osoba koja verovatno nije slobodna, prisutna je u javnosti, bavi se umetnošću ili radi u medijima.
 
Novo ljubavno iskušenje pojaviće se u vreme pomračenja Meseca, vladaoca vašeg znaka u Strelcu 4. juna. Za mnoge će vaš ljubavni život biti veoma tajanstven, ali ne bi trebalo da i vama mnogo toga bude nepoznanica u vezi s vašim partnerom da ne bi došlo do razočaranja. Asteroid Amor u Vodoliji i Eros u Vagi mogu doneti zanimljivo poznanstvo sa umetnikom, ili sa osobom koja je mnogo komunikativnija od vas.
 
Oni kojima je podznak u vazdušnom znaku imaće veće šanse da lako reše ljubavne probleme, dok će Rakovi kojima je podznak u zemljanom ili vodenom znaku biti preosetljivi i nesigurni. Podznak u vatrenom znaku većini predstavnika vašeg znaka donosi mogućnost ostvarenja solidne veze i to na vašu inicijativu. Brzi hod Merkura, planete komunikacije koji će 7. juna ući u vaš znak donosi mogućnost poznanstva sa osobom koja je mlađa od vas, ali u pitanju je neko ko nije mnogo veran, a takva osoba vam nije potrebna.
 
LAV (23. 7. - 23. 8)
Asteroid Amor može vam biti od male pomoći kada je ljubav u pitanju, ako u vreme pomračenja Sunca 21. maja ili pomračenja Meseca 4. juna budete pokazali svoje slabosti. Sve do sredine juna događaji će se smenjivati takvom brzinom da nećete znati šta vam se događa. Bićete spremni da se olako upustite u vezu s nekim koga poznajete iz prijateljskih krugova, verovatno je u pitanju Lav, Strelac ili Ovan. Vaše nestrpljenje biće glavna prepreka na putu ka sreći koju ćete pošto-poto želeti da dostignete, ali će vas neko i dalje podsećati koliko vam je bitan, moguće da se radi o bivšem partneru.
 
Oni koji su dugo u vezi ili braku najverovatnije neće imati mnogo razumevanja za zajedničke trenutke, osim ukoliko njihov posao ne podrazumeva da budu često razdvojeni. Zbog retrogradne Venere u Blizancima bićete spremni da se upustite u paralelnu vezu ili da flertujete s nekim koga ste upoznali u većem društvu ili na putovanju.
 
Ukoliko nameravate da zavedete jednog Ovna koga poznajete preko posla, biće vam potrebno mnogo bolja taktika nego ona koju ste primenjivali do sada ili u prethodnim vezama. Lavovi rođeni pred kraj znaka mogu očekivati ozbiljnu ljubavnu vezu sa Jarcem koji je maksimalno posvećen karijeri.
 
DEVICA (23. 8. - 22. 9)
Rođeni početkom perioda biće pod velikim uticajem pomračenja Sunca 21. maja, koje mladim damama Devicama može doneti udvaranje ugledne i uticajne, ali ne naročito postojane osobe. Veze mogu biti dovedene u pitanje zbog ličnih ambicija, kako vaših tako i vašeg partnera. Astrološko polje inostranstva i dalje je naglašeno prisustvom Jupitera do 11. juna do kada imate relativno povoljne mogućnosti da svoj život organizujete kako vama odgovara, pogotovo ukoliko ste vi ili partner poslovno bili orijentisani ka inostranstvu. Ipak, mnogim predstavnicima vašeg znaka glavni problem će biti organizacija porodičnog života.
 
Oni koji žele da uđu u brak ili odnos sa partnerom da postave na neke nove osnove suočiće se sa energijama retrogradne Venere, pomračenim Suncem i prilično slabim uticajem Jupitera, zbog čega će entuzijazam verovatno biti na nerealnim osnovama, a uspeh kratkotrajan. Razlog za to može da bude udvaranje suviše atraktivne i šarmantne osobe kojoj nećete moći da odolite. Međutim, kako ta osoba neće biti verna, što vam može prilično poremetiti planove u vezi sa zajedničkom budućnošću.
 
Ni u kom slučaju nemojte donositi preuranjene zaključke, naročito poneti ljubomorom jer Uran, planeta raskida u direktnom hodu preko astrološkog polja posesivnosti može doneti želju za radikalnim potezima zbog kojih se kasnije možete kajati.
 
VAGA (23. 9. - 23. 10)
Vaš znak je jedan od onih koji očekuje mnogo od Jupitera, planete koja donosi snažne emocije, uzbuđenja, zadovoljstvo i mogućnost veze sa strancima, naročito ukoliko ste mladi i nameravate profesionalni život da usmerite ka inostranstvu. Oni koji ove godine upisuju fakultet, na polaganju prijemnog ispita mogu upoznati budućeg partnera.
 
Ukoliko ste u vezi sa Blizancima, Lavom ili Rakom, predstoje manje rasprave i nesuglasice od početka perioda do 11. juna, a zatim kreće period tokom kojeg ćete mnoge probleme lakše rešavati. U odnosima sa stalnim ili nekim novim partnerom bilo bi dobro da budete iskreni, jer svaka vrsta taktiziranja, naročito u vreme pomračenja Sunca 21. maja ili pomračenja Meseca 4. juna može doneti zahlađenje odnosa.
 
Mnogima se dopadate i verovatno će vam se nekoliko osoba udvarati, kako na poslu tako i u nekim novim sredinama u kojima ćete često boraviti zbog posla. Blizanci će dati sve od sebe da vas osvoje, ali ćete vi prilično taktizirati. Od jednog Ovna ili Škorpije očekujete da vam na romantičan ili neuobičajen način pokažu koliko ste im dragi.
 
ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)
Veze sa mladim ili mladolikim osobama koje karakteriše dobra komunikacija, društvenost i želja za putovanjima donose brojna uzbuđenja, ali ne i stabilnost i sigurnost koja vam je neophodna. Ribe, druga Škorpija i Devica mogu biti solidni partneri, čak i kada su kritički nastrojeni prema vama. Jedna veza koja verovatno nije do kraja raščišćena moguće da će biti u prvom planu, čak i ako budete s nekim drugim partnerom. Iako ćete svesno želeti da se okrenete nekoj novoj vezi, dugogodišnja ljubav, čak i ako je s razlogom raskinuta često vam neće davati mira.
 
Budite spremni za avanturu na nekom putovanju, a na otvoreno udvaranje jednog Lava ili Raka ne reagujte, pogotovo ako se dogodi u vreme pomračenja Sunca 21. maja ili pomračenja Meseca 4. juna. Verovatno je u pitanju flert koji vam može prilično iskomplikovati život. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu ući u novu vezu ili započeti vanbračnu zajednicu, a oni koji uđu u brak tokom ovog perioda mogu se nadati mnogim burnim događajima, promenama, putovanjima i selidbama.
 
Škorpije koje su pred drugom vezom ili brakom možda će želeti da dobro razmisle kako da se postave u odnosu ne samo prema partneru, nego i njegovoj porodici, jer će ona verovatno biti povod manjim nesuglasicama s partnerom. Muškarci Škorpije otvoreno će pokazivati posesivnost prema partnerki, dok će dame Škorpije imati dva udvarača.
 
STRELAC (23. 11. - 21. 12)
Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogao da bude izrazito stresan period, jer nećete biti načisto kom "carstvu" da se priklonite. Okolina će vršiti na vas pritisak i pokušavaće da vas ubede da bi trebalo da se drugačije postavite prema osobi koja vam je draga, bez obzira na to da li se radi o stalnom partneru, nekadašnjem s kim želite da se pomirite ili o nekom s kim želite da započnete vezu. Trudićete se da fascinirate nekog ko neće biti tako iskren prema vama ili predusretljiv kako ćete to u početku očekivati.
 
Ako ste rođeni početkom znaka, prvi dani ovog perioda doneće velika uzbuđenja, a ukoliko ste rođeni pred kraj znaka, možete biti pomalo razočarani osobom kojoj ste verovali, a zapravo je nelojalna. Pomračenje Sunca 21. maja i pomračenje Meseca 4. juna kod vas će pojačati senzibilnost, a u periodu od 4. do 11. juna bićete u velikom emotivnom haosu, bez obzira na to da li ste slobodni ili u vezi, jer će u polju partnerskih odnosa Venera zakloniti Sunce 6. i 7. juna, pa bi jedno prijateljstvo ili kolegijalni odnos mogao prerasti u nešto mnogo značajnije, ali je pitanje koliko će romansa da traje.
 
Brzi hod Merkura, planete koja vlada astrološkom kućom partnerskih odnosa čini vas inferiornim u odnosu na partnera koji će vam "servirati" priče koje on želi, a vi ćete biti spremni da sve to prihvatite samo da biste bili zajedno.

JARAC (22. 12. - 20. 1)
Većina predstavnika vašeg znaka, naročito stariji Jarčevi, ima osećaj da ih niko ne razume, previše energije ulažu u posao, a o ljubavi, i pored dobre pozicije Jupitera, ne razmišljaju mnogo. Plašite se razočaranja i verovatno se ne usuđujete da se emotivno vezujete za bilo koga. Jedan Ovan, Devica, Rak, Škorpija ili Ribe imali bi šta da vam ponude, ali vas to kao da mnogo ne interesuje.
 
Retrogradni hod Venere, planete koja vlada vašim astrološkim poljem ljubavi i karijere, mogla bi za vas značiti povratak u vaš život osobe s kojom ste nekada bili u vezi ili sa kojom ste nekada radili na istom radnom mestu. Rođeni sredinom osamdesetih, početkom šezdesetih ili devedesetih u manjoj su prednosti, jer mogu da očekuju nova poznanstva koja će im doneti nezaboravne, romantične trenutke.
 
Daleka putovanja i kontakti sa strancima, takođe, mogu da donesu razne interesantne susrete, ali većina predstavnika vašeg znaka to uopšte ne koristi. Previše teoretišete i analizirate kako partnera tako i vaš odnos, a malo se prepuštate zadovoljstvima, i to sve zbog straha da biste, po ko zna koji put, mogli da budete prevareni u svojim očekivanjima ili razočarani ishodom događaja. Od 7. juna, ulaskom Merkura u znak Raka, bićete u prilici da se upoznate sa mladom ili mladolikom, vrlo komunikativnom osobom koja će vas i te kako zainteresovati.
 
VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)
Ulaskom Jupitera u znak Blizanaca sredinom juna za vas kreće povoljan period. Ipak, mladi i previše samouvereni predstavnici ovog znaka teško da će biti u mogućnosti da svoj život drže pod kontrolom. Bilo bi dobro da na samom početku perioda 21. maja u vreme pomračenja Sunce ne padate u afektivna stanja, ne zanosite se previše nečim što verovatno nije realno ili moguće i ako vam se javi neko s kim ste nekada bili u vezi sa željom da se pomirite, dobro razmislite da li je to mudro ili ne.
 
Sledeći rizičan trenutak je u vreme pomračenja Meseca 4. juna i sve do 8. juna traje prilično naporan period. Ovaj period je nepovoljan pre svega zbog preterano optimističnog stava koji možete imati prema jednoj situaciji koja neće biti tako obećavajuća kako se to vama može činiti. Posle 10. juna mnogo toga se može okrenuti protiv vas, naročito možete biti izloženi kritici partnera ukoliko niste u poslednje vreme ostavljali utisak verne osobe.
 
Slobodne Vodolije biće u nekoj vrsti zanosa i spremne da se upuste u flert, avanturu, da poveruju da su zaljubljene, a zapravo neće želeti da se suoče sa samim sobom i sa realnošću. Ako vam se dopadnu Jarac ili neka druga Vodolija, veza može biti prilično uspešna kao i sa nekim Strelcem koji će biti spreman da vam mnogo toga obeća samo da biste bili zajedno.
 
RIBE (20. 2. - 20. 3)
Veze sa umetnicima postaju za vas pravi izazov, kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi imati sve veću potrebu da se angažujete oko nekog ko će vas možda u početku malo nervirati ili ga poznajete duže vreme, ali mu niste dali povoda da misli da ste spremni za vezu. Oni koji su u braku, planiraju proširenje stambenog prostora, mnogi koji su dugo u vezi mogu planirati ulazak u brak i verovatno su okupirani praktičnim problemima.
 
Ipak, većina predstavnika vašeg znaka pokušaće da organizuje bar neko kratko putovanje zajedno sa osobom koja im je draga. Mnoge slobodne Ribe neće to više biti i verovatno će upoznati nekog ko će na prvi pogled izgledati nepouzdan, ali će se raditi o osobi koja je spremna da se mnogo više angažuje u okviru ljubavnog života nego što to na prvi pogled izgleda. Svadbe, skupovi, proslave rođendani i mature su idealna prilika da započnete veze sa osobom koja će vam po mnogo čemu odgovarati.
 
Ipak, ukoliko spadate u ozbiljnije Ribe koje planiraju brak, a partner ne želi da o tome razgovara, nađite način da mu nekako pokažete šta očekujete od njega, jer ćete u protivnom skrivajući svoje nezadovoljstvo ostaviti utisak da se ljuti ko zna zbog čega. Pre ćete ga pridobiti iskrenošću nego preteranom taktičnošću.
 
 http://www.24sata.rs/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.