петак, 5. април 2013.

Ljubavni horoskop za 2013 godinu


     
Zanima li vas što će vam se dogoditi na polju ljubavi u 2013. Ako da, pročitajte Ljubavni horoskop za 2013. godinu te provjerite šta vam to poručuju zvijezde.



OVAN
Vaš ljubavni život u 2013. godini biti će pun zanimljivosti. Ova godina će imati značajne promjene u odnosu na prošlu. Već početkom godine ćete voditi ljubavni život pun zanimljivost tako da ni sami nećete znati što zapravo želite. Jednostavno ćete isprobavati sve što vam se ponudi, pa ćete od toga izabrati najbolje.
Slobodnima kao što smo već naveli u ovoj godini neće nedostajati avantura ali savjetujemo ipak da pripazite jer su moguće posljedice, stoga prije nego što se upustite u nešto za što niste sigurni savjetujemo da dobro razmislite. Oni koji su u potrazi za partnerom mogli bi pronaći osobu koja će ih zainteresirati, ali hoće li to biti vaš pravi partner najviše ovisi o tome koliko su vam zapravo jasne vaše ideje o tome što želite.
Zauzeti će početak godine provesti u svađama i u tome što zapravo ne znaju što žele, jednostavno biti će razdoblja kad nećete biti sigurni u svoju vezu, jedini način da saznate jest da kažete partneru što vas muči i nastojite to rasčistiti, pa će stvari krenuti nabolje već od ožujka, riješiti ćete svoje nedoumice i tako još više uživati s partnerom što će dodatno začiniti vaš sekusalni život.
BIK
U 2013. godini neće biti nekih značajnih promjena u odnosu na prošlu godinu razlog tome je što previše tražite, jednostavno u svemu vidite samo mane i to je vaš najveći problem. Shvatite da nitko nije savršen i pristanite na kompromis, procjenjujte osobe na temelju onoga što jesu, a ne na temelju izgleda.
Slobodni će najviše avantura imati u ljetnim mjesecima no to će nažalost ostati samo na tome. Oni koji su u potrazi za partnerom ova godina vam ne donosi neke velike promjene u odnosu na prošlu. Opustite se, posvetite više vremena sebi nastojte izgraditi sebe kao kvalitetniju osobu. Problem je taj što jednostavno ne pronalazite osobu koja bi mogla zadovoljiti sve vaše potrebe, a razmislite o tome da li možda previše tražite, odnosno da li vi pružate dovoljno da bi zadovojili drugu osobu.
Zauzeti u ovoj godini neće imati nekih značajnih promjena. Na početku godine biti će malih trzavica, ali sve ćete to brzo riješiti. Razlog svađi mogao bi biti monotonost u vezi, savjetujemo da to promjenite, uvedite neke promjene u seksualnom životu, putujte s partnerom, uživajte pa ćete tako učvrstiti vezu .
Seksualni život će vam biti pun zanimljivosti naručito krajem godine kada ćete se više osloboditi nakon što rasčistite neke stvari sami sa sobom, a i vaš partner će to osjetiti, pa će tako zadovoljstvo biti obostrano.
BLIZANCI
U ljubavnom životu doći će do pozitivnih promjena od travnja, kada će vam se ljubavni život početi mijenjati bilo da ste u potrazi za nekim ili da ste u vezi. Razlog tim promjenama biti će vaše ponašanje, zračiti ćete pozitivnom energijom i tako privlačiti ljude oko sebe.
Početak godine ćete provesti više vezani uz obitelji i kuću, nego uz prijatelje i izlaske, stoga se neočekuju neke promjene u tom djelu godine, no sve će se promjeniti kada se posvetite više prijateljima i izlascima. Oni koji su u potrazi za partnerom ova godina bi mogla donijeti pomjene na tom području, zbližiti ćete se s osobom s kojom ste duže vremena u kontaktu, ali nikako da definirate vaš odnos, opustite se, ne forsirajte jer ukoliko postanete naporni tako ćete samo udaljiti osobu od vas.
Zauzeti će početak godine započeti svađama, nerazumjevanjem, zapostavljati ćete partnera, no nemojte tako udaljavati od sebe osobe koje volite i koje vas vole jer bi mogli izgubiti osobu svojom nepažnjom. Savjetujemo da porazgovarate s partnerom jer nekad trebate potražiti savjet, a ne smatrati da morate sve sami riješiti. Problemima će doći kraj već u ljetnim mjesecima kada ćete više pažnje posvetiti partneru i ljudima koji su vam bitni što će se pozitivno odraziti na vas.
Vaš seksulani život biti će monoton i pomalo dosadan nastojte to promjeniti, postanite kreativni i maštoviti pa će vam i seksualni život postati zanimljiviji.

RAK
Ova godina će za vas predstavljati jedno od mirnijih razdoblja sve do 9. mjeseca kada vas očekuju pozitivne promjene. Nemojte se vezati uz kuću, upoznavajte nove ljude i kulture pa ćete se osjećati ispunjenijima i samim time pozitivnijima.
Oni koji su u potrazi za partnerom, će postati očajni u ljetnim mjesecima, što će dovesti do vlastitog nezadovoljstva, no neočajavajte jer tako sigurno nećete nikog privući. Postanite samouvjereniji i kada budete najmanje očekivali, kraj godine bi vam zauvijek mogao promjeniti život. Naime u vaš život bi mogla ući osoba koja će promjeniti sve vaše dosadašnje negativne stavove o ljubavi.
Zauzeti bi se mogli razočarati u osobu za koju su smatrali da je ona prava i tako prekinuti dugogodišnju vezu, iako ste uložili sav svoj trud kako bi veza opstala jednostavno nije dovoljno da to želi samo jedna osoba, pustite partnera i dajte mu slobodu a vrijeme će pokazati jeli ta osoba bila vrijedna vašeg truda.
Seksualni život ce biti najzanimljiviji početkom i krajem godine, kada ćete uživati u onome što imate i što pružate partneru. Iako ne želite priznati da volite eksperimentirati i rijetko komentirate svoje doživljaje, savjetujemo da se otvorite partneru i kažete što vas najviše zadovoljava, pa ćete tako dovesti i do još boljeg seksualnog života i većeg zadovoljstva.
LAV
Ova godina će idilično početi za lavove, sve će biti baš kako treba u svim aspektima života, pa tako i u ljubavi. Taj period nažalost neće dugo trajati, već u ožujku se očekuju problemi koji bi mogli dovesti do prekida i udaljavanja od jedne vama jako drage osobe. Ako vam je zaista stalo potrudite se da ne izgubite ono što volite.
Oni koji su u potrazi za partnerom ova godina nedonosi baš najbolje vijesti na tom planu, sve će biti samo prolazne avanture i veze za jednu noć. Jednostavno osjećate emotivnu nestabilnost i neznate ni sami što želite, nastojte rasčistiti sami sa sobom što doista želite od partnera i da li je ta osoba profil onoga što tražite, tek tada ćete moći napraviti dobar ljubavni izbor.
Zauzeti će prolaziti kroz razdoblje kada neće biti sigurni u svog partnera odnosno nećete znati da li vam je podrška ili zapreka, dopustite partneru da vam pomaže da zajedno prolazite kroz probleme i kroz sreću, pa će vam se i veza učvrstiti.
Što se tiče seksulanog života biti će jako dobar, kao što je to uobičajeno kod lavova budući da su nepredvidivi, pa tako seks možete očekivati u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu. Oni djele nesebično svoju ljubav i ugađaju partneru, ali isto tako očekuju nagradu zauzvrat.
DJEVICA
Ljubavni život u ovoj godini će za vas proteći relativno mirno. Vaša situacija se neće bitno mjenjati u odnosu na prošlu godinu. Oni koji su u potrazi za partnerom u ovoj godini neće pronaći osobu koja odgovara njihovim kriterijima, moguće su prolazne avanture naručito u ljetnim mjesecima.
Slobodni bi mogli privući osobu svojim nevjerojatnim šarmom i senzualnošću no budući da ste vrlo izbirljive osobe trebati ćete više vremena da bi napravili svoj ljubavni izbor, samo pripazite da ne bude prekasno.
Zauzeti će u ovoj godini voditi jedan strastven i lijep ljubavni život. Ljubavni vjetrovi će povremeno uzburkati vaš ljubavni odnos naručito u ljetnim mjesecima, no sve ćete to na vrijeme riješiti, imate uz sebe osobu koja vas voli stoga ukoliko budete imali kakvih problema povjerite se i partner/ica će vam pomoći i podržati vas u ostvarenju vaših ciljeva.
Seksualni život biti će pun nepredvidivosti, uživati ćete sa svojim partnerom, voditi ćete ljubav na raznim mjestima i eksperimentirati, jednostavno vašim maštarijama i kreativnosti neće biti kraja.
VAGA
Budući da su vage sklone flertovima, toga ima neće nedostajati u ovoj godini. Slobodni će se upuštati u flert s osobama koje ih samo fizički privlače, no pripazite da svojim igricama ne povrijedite neku osobu budući da ni sami nebi željeli da vam se to desi.
Ukoliko ste u potrazi za partnerom u ovoj godini nećete pronaći osobu koja odgovara vašim kriterijima. Budući da teško ostajete vjerni jednoj osobi u ovoj godini ćete biti podležni avanturama i eksperimentiranju.

Zauzeti će prolaziti kroz jedno turbulentno razdoblje u vezi, sve češće ćete se svađati s partnerom, pa su mogući i prekidi. Ukoliko ne želite izgubiti osobu uz sebe posvetiti joj se, dokažite joj koliko vam znači, nemojte joj davati previše povoda za ljubomoru, kako nebi došlo do raskida.
U seksualnom životu vam neće nedostajati maštovitosti, kao što je to uobičajeno za vas, naručito ukoliko imate uz sebe strastvenu osobu koja udovoljava vašim željama. Najveću želju za seksom imati ćete u ljetnim mjesecima. U seksu najbolje ćete se slagati s zračnim horoskopskim znacima.
ŠKORPION
Budući da vodite dinamičan život, takva će biti i ova godina. Izlaziti ćete sa društvom i uživati, tako da flertova neće nedostajati. Privlačiti će vas osobe različitih profila i imponirati će vam znaci nježnosti i pažnje.
Oni koji su u potrazi za partnerom mogli bi pronaći osobu koja će ih malo više privući svojom nježnošću i tajanstvenošću, no vrijeme će pokazati da li je to ono što uistinu tražite.

Zauzeti će prolaziti mirno razdoblje kroz čitavu godinu, moguće su manje svađe ali sve ćete riješiti u razgovoru s partnerom i izvući najbolju korist za sebe. Važno je da budete strpljivi pa će s vremenom sve doći na svoje mjesto.
Vaš seksualni život će biti pomalo monoton i dosadan naručito u zimskim mjesecima, pa savjetujemo da unesete malo noviteta, započnite s novim pozama i mjestima, začinite ljubavni život pa ćete se tako i bolje osjećati.
STRIJELAC
Što se tiče strijelaca najviše turbulencije se očekuje na početku ove godine kada ćete biti podložni avanturama i izlascima, a mirnije razdoblje zavladati će tek u drugoj polovici godine. Oni koji su u potrazi za partnerom u ovoj godini neće pronaći profil osobe koja im odgovara. Upuštati ćete se u avature u ljetnim mjesecima no to će sve biti osobe koje vam neće mnogo značiti.
Zauzeti će prolaziti kroz problematično razdoblje s partnerom. Problemi će započeti već na početku godine pa su čak mogući i prekidi, no ukoliko je vaša veza zaista jaka i uspijete to prebroditi, mirnije razdoblje će zavladati od lipnja, kada bi mogli provesti jedno od ljepših razdoblja sa svojim partnerom.
U seksu biti ćete podložni eksperimentiranju u novim pozama, naručito ukoliko se vaš partner slaže s tim. Seks će svakako biti zanimljiv u ovoj godini. U seksu najbolje se slažete s vatrenim, potom s zračnim znakovima.
JARAC
Jarce u 2013 godini očekuje prava idila što se tiče ljubavne situacije. Vašem ljubavnom životu zaviditi će mnogi vaši prijatelji pa i neprijatelji te bi iz takvih razloga moglo doći do manjih tenzija ali ništa bitno se neće mijenjati. Nećete imati potrebu ići u bilo kakav rizik, svađa ili bilo što drugo što bi moglo štetiti vašoj vezi. S obzirom da ste vrlo tvrdoglava osoba često ćete dolaziti u situacije da živcirate svog partnera no svi ti vaši ispadi su prolazni i brzo ih zaboravljate.
Za sve one slobodne jarce u 2013 godini očekuje jedna prava avantura koja će se dogoditi početkom ljeta. Jednostavno vi niste u situaciji da se brinete za vaš ljubavni život te bi iz istog moglo proizaći puno pozitivnih stvari. Jedna od takvih je da bi mogli isprobati vezu s nekim to vam je jako blizak i mogao bi vam biti puno više od prijatelja. Jedno kratko vrijeme držat će te distancu. Kraj godine u vaš život uvedi konstantnost i po svemu sudeći tako se nastavlja i ostatak vaše ljubavne situacije na sljedeću godinu.
Vaš seksualni život biti će jako zanimljiv. Uza sebe imate partnera koji vam ispunjava sve želje i zadovoljava vaše seksualne apetite. Jedno kratko razdoblje tokom 2. mjeseca prolaziti će te kroz lagane pauze no sve bi trebalo doći na svoje već početkom ožujka. Imati će te potrebu isprobavanja raznih novih poza te vas savjetujemo da se pričuvate zbog mogućih nenamjernih ozljeda.
VODENJAK
Ljubavni život vodenjaka u 2013 godini prolaziti će skoro pa idealnim stazama mira i sreće. Vi ste i dalje jako staložena i prisebna osoba kada je u pitanju vaš partner i općenito vaša ljubavna veza. Iako skloni sitnim svađama zbog tvrdoglavosti ništa od toga se neće pretvarati u ozbiljnije probleme koji bi mogli narušiti stanje vašoj vezi. Iz dana u dan kako će prolaziti godina vaša veza će biti sve stabilnija. S obzirom da ste izvan kuće totalno druga osoba kada je riječ o poslu osjetiti će te potrebu da provodite što više vremena sa svojim partnerom ili partnericom svaki slobodan sat. Sredinom godine u vašoj vezi dogoditi će se jedan jako pozitivan obrat i nešto što će doći neočekivano u vaš život.
Za sve one koji su slobodni ova godina ne donosi previše avantura već donosi u život osobe s kojima bi mogli ostvariti kvalitetniju vezu. Takva veza mogla bi se dogoditi krajem proljeća to jest početkom ljeta. Iako će te puno manje vremena provoditi u noćnom životu nego što ste to provodili prije vaša veza doći će ugodim iznenađenjem i poznanstvom kojem ste se najmanje nadali. Jedno kratko razdoblje kroz početak godine mogli bi prolaziti kroz depresivnu fazu no brzo će te iz nje izaći.
Vaši seksualni apetiti se neće mijenjati te će te i dalje uživati u svemu. Nećete imati potrebu mijenjati partnera ili partnericu nego će vam i dalje ljubav biti na prvom mjestu te kao rezultat tome uživati će te u životu s vašim voljenim.
RIBE
Ribe u ovoj godini očekuje još jedna relativno mirna godina. Vaša ljubavna situacija se neće mijenjati nardenih 12 mjeseci te će te vješto izbjegavati sve ozbiljnije svađe koje bi mogle dovesti vašu vezu u loš položaj. Vaš partner je jao zadovoljan s vama i općenito odnosom te vam vjeruje. Iako ste vi često skloni nevjerici trebali bi se malo opustiti i početi misliti na druge stvari. Suvereno vladate svojim osjećajima i točno znate što želite. Ukoliko dođe do sitnih svađa to će te lakoćom rješavati u svoju korist.
Za sve one koji su slobodni ova godina ne bi trebala biti po ničemu drugačija od prošle osim što bi se u ovoj godini mogla dogoditi avantura iz koje bi moglo proizaći nešto puno kvalitetnije. Pokušajte odvojiti vremena za vanjski izgled te se napokon odlučite na neku od rekreacija vama ugodnu. Krajem godine dogoditi će se promjena po vašem pitanju ljubavnog statusa.
Vaše sexualne navike se neće mijenjati. I dalje će te tražiti puno od svog partnera ili partnerice po tom pitanju a najbolje bi se trebali slagati sa Škorpiama. Iako još nikako ne možete zaboraviti prošlu vezu i niste trenutno sposobni zaboraviti što se sve događalo biti će te pod laganim stresom te se nećete lako upuštati u seksualne odnose. S vremenom bi se i toga trebali riješiti. Najveći apetiti za seksom biti će početkom i za vrijeme ljeta.

http://astrotarot.com.hr/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.