субота, 23. март 2013.

Buđenja čakre – Treće oko




Ključne reči: intuicija, vizija, samospoznaja, mašta, unutrašnji znanje, mudrost, više ja, učenje iz iskustva moći uma.

Neravnomeran prednja čakra: preterano ponos, opinionatedness, nepoverenje, autoritarnost, manipulacija, osećanja neadekvatnosti.

Tok i otvoriti treće oko: inuticija, samopouzdanje, sposobnost razlikovanja, jasna vizija, jasnoća opažanja, vlasništvo, veza sa duhovnom svetu.

Naš psihički centar se nalazi između dva obrvema. Obrva čakra je Barbara Brenan povezan sa sposobnošću da vizuelizujete i razumenvanjem mentalne koncepte, njegov zadnji deo na vrhu i implementacija kreativnih ideja, koje formiraju deo fronta. Kada čakra rotira u suprotnom smeru, ljudski mentalni koncepti zbunjeni, svoje ideje o stvarnosti i lažno negativni orijentisan. Mentalno deo frontalnog čakre je jača od fizičke realnosti našeg vidovita centra, tako da mentalni ili. misaoni procesi (uverenja) i blokadu "kriv" za našu trećeg oka ostaje zatvoren. Kada treće oko se ponovo aktivira, previdi internom vizije, i tako podesite frekvenciju nevidljivog duhovnog sveta. Videvši i razumevanje ne može biti dok ne otvori centar srca, kao i trećeg oka. Duhovni svet je svet bezuslovne ljubavi i koliko god naš centar srce nije otvorena za nas duhovni svet ostaje nedostižno. Anđeli i naša duhovna uputstva, vile i elementarne stvorenja sveta smo postali vidljivi i razumljivi. Deo prednjih čakri su dve manje uši čakre koji regulišu naš jasnoslušnost - sposobnost da čuje duhovni svet.


Kroz trećeg oka sa nama komuniciraju duhovni svet, uključujući i naše viših bića. Nema ego šta da traže, tako da je ovo centar našeg unutrašnjeg mira, istinska mudrost, a time i bezuslovna ljubav. Kroz njeno srce oseća protok kroz treće oko i videti pravu prirodu svega oko nas. U cilju jačanja naše vizije, čujnost, osećanja i ponašanje, neophodno je da se otarasi svih blokova i strahovi koji nas sprečavaju da zaista vidi. Mnogi od nas su bili u prethodnim životima progonjenih za poklonima jasnovidenja i komunikaciju sa duhovnim svetom, tako da smo se plaše da vide ili čuju. Verovanja da nose u svom mentalnom telu su još jedan razlog zašto treće oko ostaje zatvorena - ne verujemo da svako može da vidi i čuje. Dakle, potrebno je prvo da se utvrdi koje su glavne blokade koje nas sprečavaju da koriste ove naše darove. Svako od nas je u stanju da komunicira sa duhovnim svetom. Bez izuzetka. Vizuelizacija mogućnosti na mentalnom nivou čuda po sebi. Neophodno je da se ućutka ego, neprekidno šapuće nam šta je istina, a šta nije. Mnogi od vas već imaju uvid, čućete njihove vodiče, ali vi govorite da vas ego sve zajedno čineći sve to, to je vaša mašta. Savet: Počnite da verujete u mašti, počinju da veruju prisluhom savete i vaše mašte.

Treće oko otvoreno kroz meditaciju i namere. Ako je ovo pozvati anđele ... toliko bolje. Ne žurite, zavalite u cilju otvaranja svoje treće oko. Zatvorite oči i udahnite duboko nekoliko puta. Kada udišete, zamislite kako se puni svetlosti i dah, kako se ide od svih briga i napetosti. U mom umu zovu Arhanđel Mihailo i Rafaela i da ih zamolite da vam bezbedno vodi vas vodi kroz proces otvaranja treće oko. Interni pogled je pogledati oko na sredini čela i samo gledam. Kada ste spremni da pitate višu sebe, svoju dušu i arhanđeli na očiglednu svom trećem oku i da mu pomogne da otvorite. Zatim potpuno preda ono što sledi. Otvaranje treće oko mogu biti "zastrašujuće", jer oni obično su prisutne jake fizičke draži, trepćućih kapaka i bol u sredini čela. Nemojte biti uznemiren i pusti anđeli i vaša veća samouprava ga čistite.

Svaki dan treba uzeti pet do deset minuta, a kratko očistite treće oko uz pomoć dva Arhangela. Kada otvorite treće oko, možete da počnete da sagleda stvari koje ste prvobitno teško duševno veruju. Da ih naučimo da verujem. Možete da uradite test sa prijateljem (prijatelj) - treba da preda objekat, a vi sa svojim trećim okom "vidi" sve je povezano sa ovim pitanjem. Čak većina "bizarno" informacije reći. Ako vam je da ne dobijete ništa, dođete do nečega. Možda ćete biti iznenađeni koliko je tačna je vaša "mašta".

http://zdravljenjeduse.blogspot.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.