субота, 23. март 2013.

Buđenja čakre - Srce čakra


Svako ko želi da se jasno vidi sa srcem. Poenta je nevidljiva oku. Antoan de Sent Egziperi
Ima li nekog među nama koji nisu čuli? Možda bi trebalo da postavimo pitanje na drugi način: ko razume istinu iza tih reči? Šta znači gledati srcem?

Ključne reči: ljubav, bilans, otvorenost, prihvatanje, prostor, otvoren, saosećanje, susret odnos, naklonost, lečenje, praštanje, priroda, tišina, dah.

Srčana čakra debalansi: prezirali kritika, osećanja odvojenosti, nedostatak ljubavi, osećanja bezvrednosti ljubavi, zavisti, ljubomore.

Balansirani srčana čakra: otvorenost, spremnost na akciji, oproštaj sebe i drugog, bezuslovne ljubavi, sposobnost da vidi kroz oči drugog, mekoće i blagodati u akciji.

Srčana čakra je centar ljubavi. U stvari, kada bi ove reči su prestali nedelju dana i meditirajte o ovoj temi. Međutim, to je previše lako za čišćenje, tako da smo malo komplikuju. Prvo, zapamtite sve izreke i teoreme odnose na srcu: to je otvoren um, srce trošenju oko grane srca dobrote istih, s druge strane, jedan ima srce kamen je bez srca, teško srca. Sve ovo opisuje srčanu čakru, zapravo njeni energetski krajnosti. Srčana čakra se nalazi između tri manja koja reguliše fizičko i duhovno iznad tri vladajuće i na ovaj način pokazuje da je ljubav ta koja spaja sve zajedno. Unesite kroz vrata srca iz iluzije, čakre gornja u duhovnosti.

Srčana čakra boje nisu tako čvrsto uspostavljena. Mantak Chia srčana čakra baravmi definišite sledeće: leva strana srca čakre je pozitivno naelektrisani i roze, leva strana je negativno naelektrisan i tamno zeleno, srčana čakra je čisto bela. Pink je boja univerzalne ljubavi, zelena je povezana sa fizičkim ili. emocionalni telo, koje je usmerena na sebe, sigurnost, ponos, fizičko i emocionalno posedovanje (imovina). Bela boja označava duhovnu čistotu.

Saosećanje je jedna osobina koja je snažno povezana sa srčane čakre, prihvatanja, tolerancije i vidimo ljude kao što su oni - čiste duše, otelovljen u fizičkim telima, na čelu Ega. I vidi srcem znači upravo to: ne osuđujem pogled na dušu i vidi koji prebiva u telu tiho i uzeti pouku života. Za srčane čakre teško naći "tehnike", da bi pomogli u lečenju i otvaranje, jednostavno treba da otvore svoje srce na bezuslovnu ljubav i neka nas vodi. Kada treća čakra, kreće ka srcu susreću naše strahove vezane za predaju: poštu Bogu, ja sam uplašen. Šta si ti toliko plašiš? Ljubav u Jednosti je tako neverovatno lep, da je nemoguće opisati i doživeti ljubav u fizičkom telu granica na bol.

Ove nedelje je imperativ da uzmemo malo više vremena (ne nužno svaki dan). Obezbediti vam potpuni mir, pripremi svoj prostor: Idemo Okrenite svećicu, veoma laganu muziku, mirisne štap ili etarskog ulja. Onda uzmimo jedan list papira i zapišite zašto smo se plaše da otvore svoje srce. Šta se bojiš? Kada uzmemo ovo dole odluku da želimo da vidimo i otvore svoje srce, onda njihov duhovni rukovodstvo da podigne vibracije od nas, očisti nas plaše i zaštitu. A kada smo toliko bezbedni, pozovite Aranđelovdan da ga pusti i vodi nas u našim srcima. Dozvolite sebi da otvori svoje srce i ne dozvolite da vam čišćenje. Ako ovo radite prvi put, imajte pri ruci paket maramica i pustite da ih koristite.

Otvorite svoje srce i srčane čakre odluku. Neka stare načine rada, starih verovanja i obrazaca ljubavi i predaje. Kada smo jednom bili u srcu, kada smo radili kroz ljubav, onda nema više strahova. Pošto ne postoji strah, nema iluzija i početi lečenje. Lečenje duša, moj, tvoj i njegov.



http://zdravljenjeduse.blogspot.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.