субота, 23. март 2013.

Buđenja čakre - Solarni pleksus





Ključne reči: hoće, smeh, radost, snaga, samopouzdanje, ego, lično volja, samopouzdanje, manipulacija, strah, um i intelekt.

Unbalanced solarnog pleksusa: strah, manipulacije, haos, lošu sliku o sebi i vrednost, osudu, sud i predrasude, lični interes.

Solarni pleksus u ravnoteži: pozitivna samoevaluacija, zdrav ego, samopouzdanje, odlučnost, radost.

Da li ste ikada imali osećaj u stomaku čvorova za strah / trema? Ili da li neki hard levo leži na stomaku? Ko ili šta nije vare? Ti idi ljude, događaje, stvari na jetru? Da li podizanje žuč? Onda je krajnje vreme da se uradi temeljno čišćenje prolećni treće čakre, solarni pleksus ili. solarni pleksus. Sve gore znači da ste već osećaju njegovu čakru. I zato nemoj stvari iz energije tela ne ide tako brzo, možda je najbolje da počnete ovo sa onim što imaju problema prvo palo na pamet. To može da vam pomogne sve odgovore na ova pitanja pišite na tiketu, koji je tada spaliti kroz i ispran u toalet. A ovde je deo čišćenja za nas.

Čakra se tačno nalazi na mestu gde se osećate sve gore osećanja. Većina ležala ruku na gornjem delu stomaka, iznad pupka je intuitivan. I obično osećaju prijatno toplinu, ako ne vruće. Treći čakra ili solarni pleksus je sedište vitalne energije, vitalnosti i lične moći, naša unutrašnja sunca. Ona je rođena emocije, osećanja, želje, i usko je povezan sa našeg emocionalnog tela. Većina lične veze su utkani u ovoj čakri - možete osetiti sav emotivni ucene, ljubomoru kao i sreća i radost. Na ovom nivou, skoro sva njegova porodica i partnerske veze. Od solarnog pleksusa sedištu lične moći, energetski nivo je veoma važno da čakra je čist i dobar tok, jer to znači da imamo dobro razvijenu samopoštovanje i zdrav samopoštovanje, što je dovelo do razvoja ličnosti i sazrevanje zdrave sebe. Na fizičkom nivou je najosetljiviji intuitivan centar - ovde mislimo da je nešto dobro / loše (leptiri u stomaku / čvorova u želucu).

Šta je važno znati da se ona nalazi u solarnog pleksusa, naši strahovi - strah od odbijanja, istine, strah od invalidnosti, život neuspeha i mnogi drugi. To su duboke strahove, koje nemaju nikakve veze sa različitih opasnosti nazire. Strah je zapravo suprotno od ljubavi. Njegova nedostatak. Dakle, kako da očistite svoje strahove? Lepa tehnika je da se jednostavno topi u strahu ljubavi. Tehničar je super. Jedan od njih je diše. Naime, disanje sa dijafragme. Većina od nas ne može da diše od dijafragme, tako da je ovo idealna prilika da se nauči. Membrana leži između pluća i trbušne duplje. Stavite ruku na stomak u isto vreme nekako i rebara, kada udišete i to je ispunjeno dah i steže ... kao da interni mišića iscediti sav vazduh iz pluća. Ako otkrijete da nije, pitajte anđeli da vam pomogne. Predihajte svoju treću čakru. Da vas pitam anđelima, vodiči, ili Bog strahova osvežimo pomoći. Popunite čakru sa suncem, jer je njena boja je sunce žuto. Za sportsko-nadahnut sedi-up su idealni. Bitno je da protera sve strah od čakre. Takođe, svi ostali emocije mogu biti izlečeni na sličan način. Posebno ljutnje! I sedište narav jetra, bilo bi idealno da vikendom čišćenje jetre.

Ova čakra je dom naše snage, tako da je važno da uzmemo nazad našu moć. Tokom mnogih života, mi smo ostavili je broj lica, kao i manifestacija - za sve koji neka odluči o našem životu i svi koji verujemo bolji od nas. Svaki ima svoj solarni pleksus sunce, koje svetli i sve su lepe i svetle, tako da niko nije bolji / gori od nas. I svaki sunce sija u sili Božjoj, jer smo svi povezani u Jednosti. Postolje za sebe, stoje čvrsto na svom centru i ni na koji način ostaviti da se uverite da niste sposobni za to. Da li je vaš život, vaše odluke i preuzmu punu odgovornost da ove odluke doneti.

Budite pažljivi kako bi se teret na svojim emotivnim telima. Zapitajte se zašto radiš nešto na jetri, zašto se podizanje žuči i varenje zašto da ne? Ljudi i događaji su vaši nastavnici koji možete podesiti ogledalo i pomoći da se suprotstave svoje strahove, njegov život. Prihvatite to kao čudesan dar i obsijte sa svojim unutrašnjim suncem.



http://zdravljenjeduse.blogspot.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.