субота, 2. фебруар 2013.

Nova 2013. Godina – godina Zmije po istočnom kalendaru

Nova 2013. godina – godina Zmije, počinje 10.02.2013. i traje do 31.01.2014.
Kozmički element – voda,a boja zmije - crna. Dakle, talisman 2013. Godine je (to jest, znak-vladar u 2013. godini po istočnom kalendaru) - Crna vodena zmija.
Crna boja simbolizira svemir, boja polarne noći, "tama nad bezdanom." Vodena Zmija je primitivni element razornog toka vode.Simbol ove godine nosi složene socijalno-osobne odnose, ali uz dužnu pažnju na situaciju i primjereno ponašanje, vi ćete moći promijeniti situaciju u pobjedničku stranu.

b_300_220_16777215_0___images_stories_2013-godinazmije-1.jpgKako dočekati 2013. godinu (godinu Zmije)?

2013 - godina crne vode zmije - poželjno je dočekati u mirnom obiteljskom krugu, u opuštenoj atmosferi.
Zmija - životinja, koja je povezana sa zlom u europskoj kulturi, dok je u kineskoj kulturi cijenjena životinja koja predstavlja mudrost i suzdržanost.
2013. Godinu treba dočekati na poseban način, ali postoje zajednički elementi koji se podudaraju
s običajima Nove godine uz druge znakove istočnog kalendara.
Nekoliko minuta prije nego sat otkuca ponoć, napustiti galamu i u mislima zahvalite odlasku godine Zmaja, sjetite se što više dobroga možete što je povezano s odlazećom 2012 godinom. Kada sat najavi početak Nove godine, prvih sekundi mislite pozitivno i u mislima prizovite dobrotu i pravdu. Astrolozi kažu da darujemo svoju ljubav drugima i ove godine će nam se obavezno vratiti, kao kruh pušten niz vodu, obogaćenih s novom snagom i moćima drugih ljudi. Sveopćom ljubavlju biti će ispunjeno cijelo prostranstvo. Kao rezultat toga, duše ljudi će biti čišće, bogatije, i trenutak - jači i jači.
Proslava nova godine Zmije treba biti praćena sporom, tihom glazbom, najprikladniji su glazbeni klasici ili meditativne melodije.
Voda Zmija se skriva, iako se povremeno voli sunčati, zbog toga se preporučuje u Novu godinu dočekati u manjoj ugodnoj prostoriji.
Zmija – životno konzervativna, zato je klasičan doček nove godine - najbolja opcija. Pokušaji da doček nove 2013. Godine bude nezaboravan može dovesti do razočaravajućih posljedica.

Što obući za doček godine Zmije?

Preporučene spektar boja odjeće za godinu crne vode zmija - tamne nijanse plave, zelene i naravno - crna.
Poželjne su uske i blještave haljine, bilo koje dužine, u odjeći trebate zasjati. Ovu godinu ne treba dočekati u svakodnevnoj odjeći, čak i ako ste u krugu bliskih ljudi.Da biste osmislili prikladnu odjeću za doček pogodni su i kristali, ogrtači i šalovi izrađeni od prozirnog šifona. Nemojte zaboraviti satensko ili svileno donje rublje s crnom čipkom. Vaša koža, kao i donje rublje, također treba biti glatka i svilenkasta, kao koža zmije, pa ne zaboravite unaprijed poduzeti prikladne mjere(depilacija, krema). S nakitom treba biti umjeren, nema jarkih perli i šljokica, one su više pogodne za božićno drvce. Nakit treba biti solidan i dostojanstven, ako to nije moguće, to je bolje je bez njega. Poželjna je uredna jednobojna manikura.
Muškarci bi trebali nositi klasični odijelo i košulju. Kravata ili leptir-mašna će samo oduševiti zmiju i biti će blaža prema vama u narednoj godini. Brijanje prije dočeka nove godine je obavezno. Kosa bolje ne vezati,po mogućnosti je nakovrčati i raspustiti. Kovrče će simbolizirati fleksibilno, vijugavo, glatko tijelo zmije.

b_300_220_16777215_0___images_stories_new_eyar_2013.pngŠto bi trebao biti na stolu u novogodišnjoj noći?

Meni na vašem stolu prvenstveno treba biti mesni. Zmija je grabežljiva životinja. Tako, na primjer, dobro je na stolu imati jela od riba, ptica, zečeva, možda čak i žabe ili slatkovodne rakove. Jaja će također biti bitan sastojak svečanim jelima. Riba - nezamjenjiv predstavnik elementa vode na novogodišnjem stolu. Jelo simbolično složite u obliku zmije.
Kod postavljanja stola prikladno će biti postavljanje mirisnih štapića. Međutim, prepuštajući se novogodišnjoj zabavi, moramo se pridržavati mjere opreza.
Jedite ne ograničavajući se, jedite dovoljno. No, nakon proslave nove godine je bolje početi dijetu.
Što manje hranu termički obrađujete to je ona bolja za Zmiju. Izbjegavajte namirnice koje sadrže konzervanse i bojila.

Kako ukrasiti kuću za novu godinu Zmije

Budući da je element 2013. godine - voda, postavite u stan školjke i morske zvijezde, slike na kojima su ribe i hobotnice. Nemojte zaboraviti kupiti figurice Zmije i darivati ih svojim bližnjima. Figurice možete izraditi i sami, od papira, plastike ili drugih priručnih materijala koje imate pri ruci. Izraditi oblik zmija nije tako komplicirano. Ostavite jednu figuricu sebi, staviti ju na policu ili zakvačite na hladnjak, da ugodimo nadolazećoj godini (ali ne ostaviti figuricu u spavaćoj sobi).

Sretna Nova godina!

 Izvor http://www.li-west.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.