четвртак, 7. фебруар 2013.

9 jednostavnih vježbi za brzo smanjenje opsega struka do 2 cm!

Ako se opseg struka sve brže povećava, to žena gubi povjerenje u svoju snagu i ljepotu a to potkopava njezino zdravlje. Ovim vježbama lako možete postići izvanredan rezultat već za par dana!

Vježba 1: sjednite, noge skupite, rukama uhvatite gležnjeve noga i polako podignite noge u zrak u uspravnom položaju. Udahnite, uvučete trbuh, centar težine smjestite malo natrag, zadržite takav položaj nekoliko sekundi. Izdahnite i polako vratite se u prvobitni položaj. Ponovite 15 puta.


Vježba 2: sjednite, osloniti se na desnu nogu, lijevu nogu maksimalno zabacite iza, ruke sklopite iznad glave.Udahnite, utegnite trbuh i maksimalno okrenite tijelo gore i lijevo. Opustite se i izdahnite. Zatim ponovite vježbu s nagibom u suprotnom smjeru s oslonom na drugu nogu. Ova vježba jača mišiće i smanjuje struk.
y-2

Vježba 3: dignite se, udahnite, utegnite trbuh,nagnite se i lijevu nogu izbacite natrag.Ruke ispružite naprijed. Gledajte naprijed. Držite položaj paralelno s podom nekoliko sekundi. Zatim ponovite ovu vježbu stojeći na drugoj nozi.Vježba se izvodi nekoliko puta.

y-3
Vježba 4: vježba se izvodi u polusjedećem položaju, desna ruka oslanja se na pod, lijeva noga ispružena a desna savijana u koljenu. Uhvatite desnu nogu lijevom rukom i polako uvucite trbuh. Zatim ponovite vježbu uz potporu lijeve ruke povlačeći lijevu nogu. Ponovite nekoliko puta.Vježba se izvodi na udah uz uvlačenje trbuha.
y-4
Vježba 5: vježba se izvodi u sjedećem položaju, tijelo nagnuto natrag uz naslon na ruke sa strana tijela za održavanje težišta. Lagano sagnite koljena, opustite noge i izbjegavajte napetosti u nogama. Udahnite, uvlačite trbuh i polako podižite bedra prema trbuhu, izdahnite. Ponovite nekoliko puta.      
                               y-5
Vježba 6: zauzmite položaj kako prikazano na slici, oslonite se na lijevu nogu, udahnite, utegnite trbuh, naklonite se natrag i zadržite dah na nekoliko sekundi, zatim ispravite položaj tijela. Ovu vježbu ponovite i s oslonom na drugu nogu.
y-6
Vježba 7: stanite, noge prekrižite, ruke dignite gore i također prekrižite, udahnite i utegnite trbuh te maksimalno potegnite se gore i na stranu s oslonom na nogu, zadržite dah na nekoliko sekundi, izdahnite i opustite se. Ponovite 15 puta, a zatim ponovite vježbu s oslonom na drugu nogu.
y-7
Vježba 8: stanite na koljena, duboko udahnite i postepeno radite nagib tijela natrag uz uvlačenje trbuha tako da bi rukama uhvatili pete. Polako ispravite položaj uz opuštanje mišića leđa i struka.
y-8
Vježba 9: zauzmite stojeći položaj, rukama uhvatite potiljak, udahnite, dižite maksimalno lijevu nogu prema trbuhu uz uvlačenje trbuha.Zadržite položaj nekoliko sekunda a poslije izdahnite i zauzmite početni položaj uz oslonac na drugu nogu.
y-9
4 važna momenta:

Trebali biste znati što uklanjanje viška masnoće u predjelu struka moguće samo s vježbom i to nije lako. Potrebno pridržavati se određenih pravila kao što su:

Pazite kako se držite.
Mnogi ljudi imaju višak masnog tkiva oko struka koji je povezan s lošim držanjem i drugim lošim navikama. Na primjer, kada sjedite ili šetate trebate držati glavu gore,imati ravna prsa i uvučeni trbuh. Nakon jela mnogi pokušavaju leći ili se opustiti. Sve to uzrokuje opuštanje trbušnih mišića i donjeg djela leđa što i dovodi do brzog taloženja masti.

Prehrana.
Zatvor nije bezopasna pojava. On ne samo da negativno utječe na rad metabolizma i cjelokupnog zdravlja ali također može uzrokovati pretilost u struku. Osim opijanja i sjedilačkog načina života morate obratiti pažnju na svoju prehranu. Vrlo je bitna svakodnevna upotreba voća i povrća.

Masirajte područje struka.
Masaža struka i trbuha ne samo što otklanja višak masnoće na tom području a i otklanja zatvor. Masaža ne smije biti jaka i odmah nakon jela ili na prazan želudac.1.Uhvatite struk s obje ruke i palcima masirajte trbuh kao da pokušavate izbaciti masnoću prema naprijed.2.Nakon toga s istim položajem ruka radite pokret palcima kao da gurate masnoću prema gornjem djelu trbuha.3. Duboko udahnite, utegnite trbuh te dlanovima masirajte trbuh po hodu kazaljke sata.

Oprostiti se s večerom.
Ako imate naviku večerati, pobrinite se barem da vaša hrana ne sadrži tvari koje promiču pohranjivanja masnoća. Ne koristite hranu bogatu škrobom, šećerom i masnoćom. Preko noći usporava se metabolizam te korištenje hrane čak s malim sadržajem kalorija također može dovesti do pretilosti.

 http://www.li-west.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.