четвртак, 10. јануар 2013.

SYNERGY LIFT


Udjite u svet Synergy Lifta, gde se stapaju inovacija, efikasnost i zadovoljstvo. Gde je nehirurski lifting moguc; gde Vasa koza reflektuje istinsku dugovecnost. Otkrijte svet u kome cete obozavati Vase lice, izraz i unutrasnji sjaj.

Synergy Lift je rezultat detaljnih istrazivanja o sveobuhvatnom liftingu. Ekskluzivne formule koje sadrze preko 60% aktivnih osnovnih sastojaka, vrse rejuvenaciju koze, preoblikuju crte lica, ciste i obogacuju povrsinu koze.

Sadrzi visoku koncentraciju SYNAKE-a, revolucionarnog tripeptida koji oponasa efekat Waglerina 1, peptida koji se nalazi u otrovu jugoistocne azijske zmije hrama. Ovaj neuromuskularni blokator opusta bore kako bi koza bila zadivljujuce glatka i kako bi se zaustavilo formiranje novih bora.

Maystar patentirana LIPOSLIM tehnologija pomaze uklanjaju nakupljenih masnoca i tecnosti, posebno u delovima ispod brade, i preoblikuje konture lica. Od prve upotrebe, peptidi poslednje generacije i aktivni sastojci za mikro-ciscenje rade u sinergiji kako bi umanjili ukupni volumen i ublazili otok kapaka, da bi lice ostalo ocisceno i cvrsto. Prijatna, sofisticirana aroma Vam pomaze da se opustite, a potom i zracite efektom Synergy Lifta.



 

Izvor http://www.vox-trade.com/synergy_lift.html

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.