недеља, 20. јануар 2013.

Moda Vijesti Vrući trend za prozračno ljeto: Ružičasta je seksi!

Ljeti je ružičasta naročito trendy jer djeluje vrlo lagano, prozračno, slatko i prpošno. Nijanse variraju, izbor je na vama!


Ružičasta boja

Ružičasta boja
Djevojke su ružičastom bojom većinom 'obilježene' čim se rode, jer ih roditelji odjevaju u ružičaste haljinice, cipelice i slično. Obično vlada mišljenje da curice trebaju biti u ružičastom, a dečki u plavom. Naravno, kako odrastamo ta slika se postupno mijenja, pa tako neke djevojke 'iz bunta' ne žele nositi ružičasto, smatrajući da je to samo za male curice ili opet za ''šminkerice''.

Još jedan razlog zašto se neke djevojke protive ružičastoj boji je vjerojatno zato jer se ne žele uklapati u kalup neke tipične cure; ne žele biti, kako bi Amerikanci to rekli - girly girl. No, mnogi imaju na umu da ružičasta nije samo boja za male curice, nego da ona, dapače, može biti veoma ženstvena ako se nosi na pravi način. Ružičasta je trendy, pa čak i veoma seksi!

Ružičasti kupaći kostimi su IN!

Kao i kod svega ostaloga, ključ je u tome da se ne smije pretjerivati. Ako se odjenete od glave do pete u ružičasto, naravno da to neće izgledati dobro. Izgledat će pretjerano, kao da direktno pokušavate kopirati ono što ste vidjeli na svjetskim modnim pistama ili kao da pokušavate kopirati neku svoju Barbiku iz djetinjstva. Mnogi ljudi misle da će izgledati odlično ako jednostavno prekopiraju nešto što su vidjeli na modnoj pisti. U većini slučajeva to nije dobro! Dobro je inspirirati se nekim lookom s piste ili uzeti samo jedan komad od kombinacije koju ste vidjeli, ali potpuno kopiranje će najčešće završiti katastrofom, jer ono što funkcionira i izgleda dobro na pisti, nerijetko ne izgleda dobro i u svakodnevnim prilikama. Isto se odnosi na ružičastu boju, koju treba nositi bez pretjerivanja.
Ljeti je ružičasta naročito trendy jer djeluje vrlo lagano, prozračno, slatko i prpošno. Naravno, nijanse ružičaste variraju od blijedoružičaste pa sve do jarke ružičaste, tako da je izbor na vama. Ako baš ne volite ružičastu ''Barbie'' boju, isprobajte neku svjetliju nijansu, vjerojatno će vam se svidjeti, naročito za ljeto.
Ako ipak volite jarku ružičastu, zadržite se na jednom komadu po odjevnoj kombinaciji; eventualno dva! Jarkoružičasta boja može dobro 'podići' cijelu kombinaciju. Ako primjerice na sebi imate crnu haljinicu i crne cipele, clutch torbica, tj. pismo torbica u jarkoružičastoj će odlično unaprijediti outfit. Isto vrijedi i za cipele. Kupaći kostimi su ove sezone također vrlo popularni u ružičastoj boji.
Dokle god znate mjeru, ružičasta će na vama izgledati itekako dobro i dati vam prijeko potrebnu dozu ženstvenosti!

 http://www.cromoda.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.