среда, 23. јануар 2013.

Kozmetički proizvodi koje morate imati

Sigurno nije pretjerano razmišljanje koje se odnosi na činjenicu kako pored sebe treba imati sve potrebne kozmetičke proizvode koji vam mogu pomoći da se izvučete iz poprilično neugodnih situacija. Tu se prije svega misli na susret s nekom simpatijom,  a nemate maskaru kako bi popravili šminku koju ste nanijeli još jutros. Još bolji primjer je situacija kada je vani plus pedeset, a vi nemate vlažne maramice kako bi se osvježili.
kozmetika na stolu
Kozmetika na stolu, Foto: Poznyakov/Shutterstock
Mnoge žene itekako vode računa o tome da uz sebe imaju sve potrebne proizvode koji bi im mogli zatrebati, pogotovo ako se radi o radnom sastanku usred dana, ili iznenadnom pozivu na kavu. Nikada nije loše imati u pripremi ruž, olovku za oči, ili malo sjenila.
Prema provedenom istraživanju došlo se do saznanja kako su se mnoge žene složile oko toga da uz sebe uvijek morate imati prije svega vlažne maramice. Ovaj dodatak se više puta pokazao korisnim i to prije svega za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci kada je teško razmišljati o bilo čemu, osim o tome da izgledate uvijek čisto i naravno svježe.
Ruž i rumenilo još su jedan dio opreme koju bi svaka žena trebala imati u svojoj torbici. Zamislite samo kako izgledate sredinom dana kada je puder već polako počeo nestajati, a vi ste sve bljeđi. Vodite računa da uz sebe uvijek imate rumenilo koje će vas malo podignuti.
Losion za ruke je uvijek pravo rješenje pogotovo u vrijeme kada se koža učestalo suši, a nema gore stvari nego kada se morate rukovati s nekim od nadležnih, a koža vam izgleda kao da ste uopravo orali i kopali. Osim što je dobar za ruke, losion se koristi i za kosu kako bi ju malo doveli u red, pogotovo nakon par sati provedenih na poslu.
Nije naodmet spomenuti kako bi bilo dobro u ladici imati kremu za ruke kojom ćete moći malo osvježiti oštećenu i ispucalu kožu. Osim kreme svakako se preporuča balzam za usne. Nije dovoljno samo nanijeti ruž ako vam usne prije toga nisu dobile dovoljnu količinu hidratacije.
Autor: S.Š.
izvor /www.savjetnica.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.