четвртак, 20. децембар 2012.

Škorpion u ljubavi - fatalan znak!

Škorpion u ljubavi - fatalan znak!



Škorpion je znak koji će svoju aroganciju ublažiti romantičnim i misterioznim pogledom od kojeg vas prolaze trnci. Strašno je zaokupljen seksom i posjeduje neutaživu žeđ za promjenama, a o ljubomori ne treba previše govoriti - bilo bi jako dobro ne činiti ništa što bi potaklo njegove demone na aktivnost

ŽENA ŠKORPION U LJUBAVI

Nazvat ćemo je femme fatale, a krasi je opojna i zagonetna ljepota. Crte lice ne trebaju biti pravilne, ali 'poziv iz spavaće sobe ili ženstvenost' uvijek su prisutni. Zbog toga nisu ljubljene među ostalim pripadnicama ženskog roda. Ona u sebi krije potrebu da dominira, ali kroz prizmu svoje nepatvorene ženstvenosti i seksualnosti. Ona se razlikuje od žene Ovna ili Lava, jer uz svoju aroganciju će provući romantični, misteriozni, nadasve puteni pogled od kojeg vas prolaze trnci po cijelom tijelu.

Ljudi joj često podmeću nogu, ali ona nikako da padne. Previše je pametna za to. U ovoj je ženi objedinjena snaga, samokontrola, gnjev, zapovjedničko i arogantno ponašanje. Ona gorko mrzi ili pak razbludno i žestoko voli. Imati ovakvu ženu pored sebe znak je snage njezina partnera. Mrzi nesigurne, nestabilne i nedovoljno konkretne muškarce. Ona u svom čovjeku traži ambiciju i hrabrost. Traži suputnika jačeg od sebe, na kojeg će biti ponosna, a koji neće ugroziti njezinu individualnost. Od muškaraca očekuje da bude snažan, muževan i zgodan, ali i izrazito inteligentan. Kad pronađe takvog muškaraca, ona mu postaje i ostaje vjerna i potpuno odana. Uz nju u paketu, naravno, ide puno ljubomore, posesivnosti i sumnjičavosti. Teško je izdržati s njom, ali ljubav čini čuda.

MUŠKARAC ŠKORPION U LJUBAVI

Ako ste osjetili simpatiju prema ovom muškarcu, a plaši vas strastvenost, mislim da bi bilo najbolje odmah pobjeći. On nije muškarac za vas! Posebno ako ste pritom nesigurna i emotivna osoba, budite sigurni da on nije ono što vam treba. Vi niste ni slutili njegovu strastvenost i mislite da se radi o mirnoj i povučenoj osobi. To vam dođe kao optička varka, drage moje, i to je njegov način da vas privuče. On je samo naizgled miran, a u dubini njegove duše ključaju usijane strasti. Ako vam vaš Sunčev znak pruža zaštitu, onda krenite i probajte ostvariti ljubav i vezu s takvim posebnim tipom. A uostalom, možda ste i vi strastveni tip.

Njihove reakcije su strogo kontrolirane. Tu bismo mogli uključiti čak i ljubav. Ako misli da ima razloga izbjegavati neki kontakt, on će izgarati u sebi, a glumiti mirnoću. Budite sigurne da je sposoban maltretirati vas dugo prije nego što odluči zgrabiti vas za kosu i odvući u svoju jazbinu. A kada to napravi, onda ste njegovi do kraja života ili do kraja njegove ljubavi prema vama. Strašno je zaokupljen seksom i posjeduje neutaživu žeđ za promjenama, a o ljubomori ne treba previše govoriti - bilo bi jako dobro ne činiti ništa što bi potaklo njegove demone na aktivnost.

UPUTE ZALJUBLJENIMA U ŠKORPIONE

Njima je život namijenio nekoliko različitih putova koje mogu odabrati. Mogu se igrati noćnog osvetnika koji nije previše mudar i trošiti svoje vrijeme i sposobnosti na razne pakosti ili mogu biti izuzetno samilosni, nježni te intelektom i mudrošću dopustiti drugima da s njima dožive sjedinjenje između ljubavi i smrti. Provjerite u koji tip spada vaš Škorpion.

Ako spada u osjetljive osobe, ne tražite Škorpionovo mišljenje, tresnut će vam istinu u lice. On ne dijeli komplimente da bi zadobio naklonost ili stekao saveznike. Laskanje mu je ispod časti. Zato ako vam kaže nešto lijepo, poštujte to.


LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)
Kako je i Ovnu i Škorpionu zajednički vladar Mars, on u njihovu vezu unosi fantastičnu seksualnu privlačnost, agresivnost i silovitost. Njihove veze nisu trajne, ali zajednički doživljaj može se opisati kao veoma lijepo, ali opasno iskustvo. Stresnu i veoma napetu vezu ostvaruju s Lavovima! Ako se kratkotrajni zanos pretvori u dugu vezu, uvijek je za nekog frustrirajući. Ova veza ide u red opasnih, ali privlačnih. U vezi sa Strijelcem možda će velik dio provedenog vremena putovati, što je zaista stimulirajući moment i za jedan i za drugi znak. Problemi nastaju onog trenutka kad Škorpion počinje stezati omču oko vrata Strijelcu. Sloboda se u tim trenucima čini puno primamljivijom od nametnutog konopca na vratu.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
Komplicirana veza se ostvaruje s Blizancima koji iz čiste znatiželje krenu u 'isprobavanje' škorpionskih sposobnosti, a onda bivaju pojedeni za doručak. Niškoristi veza. Škorpionovo bezobzirno ponašanje može doista preplašiti Vagu. Silovitost i žestina u seksualnim odnosima dodatna je fascinacija njihova odnosa, međutim Vaga se brzo zasiti i poželi mir. Kad ljubi Vodenjaka, Škorpion mora djelovati s puno truda, a ljubav i veza se uspijevaju održati zahvaljujući velikim kompromisima. Budući da je to težak posao, često nakon nekog vremena dignu ruke jedno od drugoga jer su previše različiti. Krajnje zabrinjavajuća veza!

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
Posesivnost i ljubomora jednog Škorpiona nikada se ne dovodi u pitanje, jer brižni i majčinski Rak nikada ne daje povoda za takvo što. Ako dobro organiziraju svoj život, njihova veza doista može biti dugovječna. Veza Škorpiona može se poklopiti u harmoniji, ali problemi mogu nastati kada netko od njih proširi svoje odgovornosti, a samim tim i traži određena prava. Tolerantna veza. S Ribama mogu ostvariti skladan odnos pun uzajamnog uvažavanja i ljubavi. Imaju puno zajedničkog, a Škorpion se osjeća zaštićen jer Riba nema porive da bude prva ni da bude vođa. K tome, ljubomoru i posesivnost Riba ne tretira kao otegotnu okolnost nego kao stimulirajući faktor.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Bik je fatalan znak za Škorpiona. Priča se da jedan drugome mogu pružiti maksimalne užitke. Međutim izlazak iz kreveta može biti smrtonosan, jer su i jedno i drugo do kraja netolerantni i tvrdoglavi. Bilo bi najbolje kada bi svoju vezu vezali za fantastična seksualna iskustva i poslije toga nastavili svatko svojim putem. Djevica predstavlja sjajnog partnera, a veza je to koja se nadopunjuje i ostvaruje. Na svim poljima oni mogu ostvarivati ugodu. Jarac je još jedan stimulirajući znak koji se nadopunjuje u dodiru sa Škorpionom. Zapravo i jedno i drugo su veoma ambiciozni, posesivni i ljubomorni, tako da će kontrolirajući postupke druge strane moći stalno nadgledati i emotivno se stimulirati. Dobra veza! 



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.